Wilson College

Introduksjon

Om oss

VÆRDI OG TILBUD FOR DIG

Wilson er forpliktet til å gi våre studenter og deres familier verdi i en høyskoleutdanning. Fra vår første tilbakekjøpsprogram til karriereutvikling og finansiell opplæring, er vi dedikert til å gi en opplevelse

KRAFT DIN OPPLEVELSE

Med individuell oppmerksomhet, den nyeste innen teknologi og utstyr, tilgang til nasjonens Capitol og rike tradisjoner, har Wilson utdanning alt.

Oppdrags- og æreprinsipp

Wilson College gir studentene mulighet til å engasjere seg i en engasjert, samarbeidende, liberal artsutdanning som kombinerer ferdigheter og fokusert studie som trengs for suksess i arbeid og liv. Vi er et nært støttende fellesskap som utvikler alle studenters sinn og karakter, forbereder dem på å møte utfordringene i et globalt samfunn.

HONOR PRINCIP

Studenter på Wilson College lever under et hederprinsipp og innenfor et system med felles, fellesskapsbasert styring. Hederprinsippet sier at:

"For å gi en atmosfære som er sympatisk for jakten på en frigjørende utdanning, hviler regjeringen på Wilson College ut fra antakelsen om at hvert medlem av samfunnet skal handle med integritet i alle aspekter av livet. Vi stoler på hverandre for å være modne og ansvarlige personer. "

"Samarbeidet med å lære og leve der vi alle er involvert, går mest tilfredsstillende når medlemmene i samfunnet anerkjenner sitt ansvar for å streve for å realisere sitt felles mål. Lyden i samfunnet er avhengig av bekymringen for både individuell frihet og rettighetene og velferd for andre, både kaller for overholdelse av visse regler for å fremme dette felles målet. "

"I denne ånd har vi imidlertid avtalt fakultets- og elevforskriftenes fellesforskrifter, bostedsforskriften og fagforskriften. Vi påtar oss ansvaret for å holde dem like og relevante for behovene til dagens samfunn."

Vår Campus

Ligger i Chambersburg, Pennsylvania, har Wilson College campus nådige plener, modne trær og bølgende åser. Den vakre 300-acre campus er på National Register of Historic Places som et historisk distrikt, og Conococheague Creek går gjennom den.

Seks bygninger tjener som studentboliger, og det finnes flere fasiliteter for friidrett og ridningskonkurranser, inkludert tre idrettsbaner (felthockey, fotball og softball), tennisbaner og et treningsstudio. En dansstudio er plassert i Lenfest Commons, og studentene har også tilgang til treningssenteret. Penn Hall Equestrian Center har tre, 24-stall låger; to innendørs arenaer og en utendørs arena; cross-country hoppekurs og turn-out felt. Høgskolen tilbyr også komplette hestevennlige terapeutiske fasiliteter og utstyr.

I tillegg har Wilson College en økologisk gård - hjertet av Fulton Center for Sustainability Studies - som gir et bredt spekter av muligheter til å lære om tilnærminger til bærekraftig levebrød. I januar 2009 åpnet College den nye $ 25 millioner Harry R. Brooks Complex for Science, Mathematics and Technology, den første Gold LEED-sertifiserte bygningen i området.

Harry R. Brooks-komplekset for vitenskap, matematikk og teknologi

Med toppmoderne klasserom, laboratorie- og forskningsrom representerer Harry R. Brooks-komplekset for vitenskap, matematikk og teknologi en visjon for fremtiden for liberal arts og science på Wilson College . Overflødt med naturlig lys og fylt med toppmoderne teknologi og utstyr, tilbyr bygningen rom som forbedrer undervisning og læring, og utøvelse av vitenskap på grunnnivå. Bygningen har forvandlet campus og endrer livene til våre studenter og fakultet. Vi inviterer deg til å lære mer om det på disse sidene, eller besøke campus og ta en tur. Forstå vitenskapens fremtid ved Wilson College og bli med oss ​​i dette viktige opplæringsoppdraget.

Historie og tradisjoner

Wilson College ble grunnlagt i 1869 som en høyskole for kvinner, en av de første i USA. Grunnleggerne var Rev. Tryon Edwards og Rev. James W. Wightman. Pennsylvania lovgiveren ga den opprinnelige charter den 24. mars 1869. Sarah Wilson, for hvilken kollegiet er oppkalt, ga den første gaven til opprettelsen av kollegiet. Hun var den første levende kvinnen i USA for å gi en høyskole for kvinner.

Hensikten med høgskolen ble beskrevet som et forsøk på å sørge for utdanning av unge kvinner i litteratur, vitenskap og kunst. Den 19. oktober 1870, utgaven av Franklin Repository, uttalt at "innsatsen ikke vil være å hylle elever med fakta, men å tilbringe tiden i utviklingen av tanke, slik at elevene lærer å tenke for seg selv, og blir dermed ledere, i stedet for følgere, i samfunnet. "

Historie

Wilson College ble grunnlagt i 1869 som en høyskole for kvinner, en av de første i USA. Grunnleggerne var Rev. Tryon Edwards og Rev. James W. Wightman, pastorer fra presbyterianske kirker i nærheten Hagerstown, Md., Og Greencastle, Pa. De sendte planer til Carlisle Presbytery og mottok sin godkjenning i april 1868. Den Pennsylvania lovgiveren ga den opprinnelige charter den 24. mars 1869. Frøken Sarah Wilson (1795-1871), bosatt i nærheten St. Thomas, ga to sjenerøse donasjoner for etableringen av den nye institusjonen. Selv om Wilson selv ikke hadde noen formell utdanning, anerkjente hun betydningen av utdanning for fremtidige generasjoner av kvinner. Til takknemlighet for Wilsons gaver stemte forvalterne for å nevne den nye institusjonen til hennes ære. Instruksjon ved kollegiet begynte 12. oktober 1870, etter at forvalterne hadde sikret kjøp av eiendom som tidligere var eid av kollega AK McClure, en nær venn og rådgiver for president Abraham Lincoln.

Siden begynnelsen har kollegiet fostret strenge intellektuelle sysler. Som andre kvinnerhøgskoler har Wilson lenge gitt muligheter for kvinner til å studere og undervise emner som engang tenkt utover kvinners evner, for eksempel kjemi, biologi, matematikk og klassiske språk. President Anna J. McKeag, Wilsons første kvinnelige president (1911-15), styrket akademiens faglige standarder. Høgskolen har fortsatt å bygge videre på dette fundamentet ved å øke antall og typer selvfølgelig tilbud, forbedre bibliotekets ressurser og bringe fremstående besøkende og forelesere til campus. Et mål på akademisk intellektuelle styrke er etableringen i 1950 av et kapittel av Phi Beta Kappa, nasjonens eldste og mest prestisjefylte akademiske ære samfunn.

Siden 1931 har høgskolen anerkjent fremragende bidrag til samfunnet ved å tildele æresgrader. Mottakerne har medtatt US Rep. Margaret Chase Smith, Høyesterett Justis Harry Blackmun, antropolog Margaret Mead, musiker Lili Krause, forfatter og aktivist Rita Mae Brown og nyhetsanker Walter Cronkite.

Gjennom sin lange historie har Wilson reagert på skiftende tider. I 1982 var høgskolen en av de første i regionen for å begynne å tilby et kontinuerlig studieprogram for å møte behovene til en voksende befolkning av voksne som søker etter videregående opplæring. I 1996 var høgskolen en av de første i nasjonen å tilby på campus, boligutdanning for enslige mødre med barn. Siden programmet startet, har det vunnet nasjonal oppmerksomhet og Wilson er blitt Nasjonalt senter for enslige mødre i høyere utdanning.

I dag innrømmer Wilson menn og kvinner i alle aldre for å melde seg på sine bachelor- og tilknyttede studieprogrammer, samt etter bachelorstudier og utdannelsesprogrammer. For å få en Wilson-utdanning tilgjengelig for voksne, tilbys mange kurs ikke bare i løpet av dagen, men om kvelden, om sommeren og januar, og på praktiske off-campus-områder.

Wilson Tradisjoner

Tradisjoner er en viktig del av hver elevs Wilson-opplevelse. Fra Bigs og Littles til Sophomore Buddies, bringer tradisjoner våre studenter sammen og gjør dem til en støttende, tilkoblet samfunn.

Wilson i et øyeblikk

Se hvordan tallene legger opp til en komplett høyopplevelsesopplevelse.

50 ACRES PÅ VÅR USDA-CERTIFIED ORGANIC LAND

Fulton senter for bærekraftstudier forbinder studenter og lokalsamfunnet, med en arbeidsgård, nasjonal CSA-database og fredelige turstier.

71 STALLS FOR COLLEGE-EWNED AND STUDENT HORSES

Vår Penn Hall Equestrian Center har innendørs og utendørs riding arenaer, et langrenns hoppekompleks og 20 hektar inngjerdede paddocks og beite.

$ 25 millioner

vår investering i Harry R. Brooks Complex for Science, Mathematics and Technology

Steder

 • 1015 Philadelphia Ave, 17201, Chambersburg

Spørsmål

Generell informasjon

 • Kan dere sende meg mer informasjon om dette programmet?

Programdatoer

 • Hva er søknadsfristen for dette programmet?
 • Hva er dette programmets startdato?

Undervisning og priser

 • Hvor mye koster dette programmet?
 • Kan jeg betale for dette programmet i flere avdrag?

Programtype og -varighet

 • Er dette programmet tilgjengelig på nett?
 • Hva er dette programmets varighet?
 • Tilbys dette programmet som heltids- eller deltidsstudium?

Studiested

 • Hvor ligger denne skolen?
 • Hvor ligger campusen?

Finansiering

 • Hvilke andre finansieringsalternativer har dere for dette programmet?

Hvordan søke

 • Hvilke dokumenter kreves for å søke på dette programmet?
 • Hvordan er opptaksprosessen for dette programmet?

Språk

 • På hvilket språk blir dette programmet undervist?

Annet

 • Annet