Vatel Paraguay Ciudad del Este

Introduksjon

En fransk internasjonal hotellopplæringsskole

Vatel ankommer Paraguay i 2011 som den eneste nasjonale skolen som tilbyr en dobbeltgrad og gir studentene et vitnemål anerkjent av den franske staten, bacheloren. Den verdensomspennende suksessen ved Vatel-skolene skyldes det faktum at vi opprettholder et dobbelt utdanningskonsept, der 50% læres i klassen og de resterende 50% i praksisplasser og praksisplasser i de beste hotellene i vårt land og i verden. Forblir alltid tro mot filosofien om at "all teoretisk kunnskap må verifiseres umiddelbart gjennom praksis."

I Asuncion vil vi jobbe med den blendende antagelsen og prakten til Wyndham-hotellene.

Fakultetet vårt består av anerkjente fagpersoner som ikke bare formidler teoretisk kunnskap, men også praktisk kunnskap fra så mange års yrkeserfaring at de har blitt målestokk på området.

På Vatel jobber vi ikke bare med akademisk og yrkesrettet opplæring, men også med den kognitive utviklingen til studentene våre, og innpeker viktigheten av tradisjonelle etiske verdier av respekt, disiplin, positiv og proaktiv holdning, å vite hvordan de skal være og personlig presentasjon

StockSnap / Pixabay

Internasjonalisering er et grunnleggende punkt i dannelsen av Vatel.

Marco Polo-programmet, Best Innovation in a Academic Program, lar Vatel Paraguay-studenter studere sitt andre år ved et annet Vatel-institutt i verden.

De er også en del av et voksende nettverk, for tiden har Vatel 9 000 studenter og 35 000 nyutdannede personer takket være VatelAlumni-portalen.

Med en meget konkurransedyktig og aktuell akademisk plan tilbyr Vatel Paraguay et dobbelt paraguayansk / fransk vitnemål som garanterer en rask profesjonell innsetting:

  • Grad i internasjonal hotelladministrasjon - MEC Paraguay
  • Bachelor of International Hotel Management - Frankrike

Akademiske gebyrer

Klikk her for mer informasjon om akademiske avgifter .

Steder

  • Hotel Casino Acaray 11 de Septiembre y Luis María Argaña, 7000, Ciudad del Este

Spørsmål