Karoli Gaspar University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den juridiske forgjenger av vårt universitet var den reformerte Theological Academy of Budapest, som ble grunnlagt i 1855 og gitt Universitetet status ved det ungarske parlamentet i 1900. I 1993 generalforsamling den ungarske reformerte kirke tok beslutningen om å etablere en multifaculty University, og denne beslutningen ble vedtatt senere i år den 21. september med Stortinget i Republikken Ungarn. Gjennom etableringen av Karoli Gáspár University, har den ungarske reformerte kirke oppfylt målene for sine forfedre. Vår University, i ånden av Universitas scientiarium, tar sikte på å heve statusen til ikke utelukkende Kirken, men også nasjonen, gjennom sin utdanning, undervisning og faglig arbeid.

Engasjementet av Karoli Gáspár University er å bære på den særpregede tradisjoner fra den reformerte høgskoler av Sárospatak (stiftet i 1531), Pápa (stiftet i 1531), Debrecen (stiftet i 1538), Kolozsvár (grunnlagt in1622) og Nagyenyed (grunnlagt i 1632 ). I tillegg til utdanning av ministre religion, med henblikk på akademisk forskning, opplæring for stillingen som foreleser og for graden Doctor of Philosophy, og tildeling av grader, dets mål og målsettinger er å gi BA og MA nivå grunnleggende utdanning i flere felt og filialer av stipend, og for å være i stand til å utføre akademisk forskning, i henhold til de nevnte tradisjoner og i ånden av reformasjonen.

Den ungarske akkreditering Komiteen, i Decision no.1 6. juni 2000 vedrørende standarden på utdanning og akademisk forskning utført ved Karoli Gáspár University, gitt vårt universitet akkreditert status som et resultat av det faktum at våre utdannings- og forskningsvirksomhet i samsvar med lovene for tiden i kraft, og er, i tillegg, i samsvar med den ungarske akkreditering Komiteen mening og med sine retningslinjer for utdanningsstandarder.

Sammen kan vi få inspirasjon på veien til kunnskap, moral eller goodwill.

Hver tredje nivå studien innebærer en betydelig komponent, deltakelse i internasjonal utdanning. Vår Universitetet legger spesiell vekt på mulighetene for deltidsstudier som utvekslingsprogrammer.

En rekke programmer i EU gjør aktiv deltakelse av studentene i mobilitetsprogrammer mulig. Etter stiftelsen av vårt universitet vi først utviklet relasjoner med den nederlandske regionen, men nå har vi utvidet våre forbindelser med nabolandene, oversjøiske og med religiøse og offentlige universiteter over hele EU.

Vi mottar kontinuerlig økonomisk og faglig støtte fra Sokrates og livslang læring / Erasmus, Leonardo da Vinci eller CEEPUS programmer av EU-kommisjonen. Vår universitetets avdelinger opprettholde hovedsakelig student- og lærermobilitet relasjoner, men vi anser videre utvikling som felles utdanningsmoduler, læreplan utvikling og videreutvikling av nye studieprogrammer. Vårt mål er å styrke den europeiske dimensjonen ved fullstendig anerkjennelse av studiepoeng oppnådd i utlandet, utvikling av kvaliteten på utdanningen og fremmedspråkopplæringen, utvidelse av prosjekter basert på internasjonale relasjoner, sammenligning av ulike pedagogiske strukturer og politikk og bruken av ofte fått innsikt.

Om Budapest og Ungarn

Arealet av Ungarn er knapt 100.000 kvadrat km med 10 millioner innbyggere, hvis språket snakkes ingen andre steder i verden. Til tross eller på grunn av denne unikhet, har det ungarske folket levd i sentrum av Europa i over 1100 år. De naturlige, kulturelle og historiske rikdommer som skal oppleves i Ungarn er reflektert i sin høye konsentrasjon av UNESCOs verdensarvliste, og mange av disse kan bli funnet i hovedstaden.

Budapest er en bikube av toppklasse musikk og kunst, med en av verdens beste operahus og en rekke museer og gallerier. Sine festivaler av alle slag (de kan være kunst, musikk, eller gastronomi) foregå gjennom hele året. Lake Balaton, ideell for seiling og soling, er den største innsjøen i Sentral-Europa. Ikke langt unna er den berømte spa-byen Hévíz hvor du kan nyte gleden av å bade i et naturlig termalsjøen selv i dypet av vinteren. Ungarns fjærer har støttet en badekultur dateres tilbake til romertiden. Enten du er ute etter avslapning, forfriskning, foryngelse eller utvinning, kan Ungarn ikke klarer å møte dine behov.

Hvis du liker å holde aktiv og komme tilbake til naturen, det finnes utallige merkede ruter for fotturer, sykling eller ridning, ofte gjennom fantastisk natur.

Dette landet er fødestedet til verdensberømte oppfinnere, forskere, oppdagelsesreisende, komponister og idrettsstjerner.

E-post: international@kre.hu og llm@kre.hu.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Law LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLM

LLM i europeisk og internasjonal forretningsjuss

Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Ungarn Budapest

En ett-årig master-nivå akkreditert program med full-time daglig kurstilbud for advokater i hjertet av Sentral-Europa av Det juridiske fakultet av The Karoli Gáspár University of The reformerte kirke i Ungarn, Budapest. [+]

Et etårig akkreditert masterprogram på engelsk med fulltidsdaglige kurstilbud for advokater i hjertet av Sentral-Europa ved Det juridiske fakultet for Károli Gáspár Universitetet i den reformerte kirken i Ungarn, Budapest.

Varighet: september 2018-juni 2019 Undervisning spillested: Budapest, Ungarn (EU) Søknadsfrist: 30. april 2018 PROGRAMSTRUKTUR

Dette er et heltidsprogram på 60 studiepoeng. Programmet tilbyr 24 forskjellige kurs med fokus på ulike aspekter av europeisk og internasjonal forretningslov. Omtrent halvparten av alle kursene er valgfrie med ulike varianter av spesialisering. Forelesere er anerkjente fagfolk på sitt felt, både som akademikere og praktikere fra advokatfirmaer, rettsvesenet og toppnivå internasjonale eller nasjonale juridiske organisasjoner. Besøkende forelesere fra en rekke andre land er også innlemmet i programmet. Programmet avsluttes med forsvaret av masteroppgaven og ferdigstillelse av eksamen.... [-]