Les den offisielle beskrivelsen

Karoli Gaspar University tilbyr et ettårig master-nivå akkreditert LLM-program på engelsk med fulltids daglig kurstilbud for advokater i hjertet av Sentral-Europa, Budapest.

  • Varighet: september 2019-juni 2020
  • Undervisningssted: Budapest, Ungarn (EU)
  • Søknadsfrist: 30. april 2019

Karoli Gaspar University

Den juridiske forgjengeren til universitetet vårt var det reformerte teologiske akademiet i Budapest, grunnlagt i 1855 og gitt universitetsstatus av det ungarske parlamentet i 1900. I 1993 tok generalforsamlingen til den ungarske reformerte kirken beslutningen om å etablere et universitet med flere fakulteter, og denne vedtak ble vedtatt senere i år den 21. september av Republikken Ungarns parlament. Gjennom opprettelsen av universitetet i Károli Gáspár har den ungarske reformerte kirken oppfylt sine forfedres mål. Universitetet vårt, i universitas forskers ånd, tar sikte på å øke statusen som ikke bare Kirken, men også nasjonen, gjennom utdanning, undervisning og akademisk arbeid.

Forpliktelsen til Károli Gáspár Universitet er å videreføre de utmerkede tradisjonene til de reformerte høyskolene i Sárospatak (grunnlagt i 1531), Pápa (grunnlagt i 1531), Debrecen (grunnlagt i 1538), Kolozsvár (grunnlagt i 1622) og Nagyenyed (grunnlagt i 1632 ). I tillegg til utdanningen av religionsministrene, for faglig forskning, opplæring for stillingen som foreleser og for doktorgradsleder, og tildeling av grader, er mål og formål å gi BA og MA nivå grunnleggende utdanning på flere felt og grener av stipend, og å være i stand til å utføre akademisk forskning, i samsvar med ovennevnte tradisjoner og i reformasjonens ånd.

Den ungarske akkrediteringskomiteen, i beslutning nr. 1 av 6. juni 2000 om utdanningsstandarden og akademisk forskning utført på Károli Gáspár Universitet, ga vår universitetsakkreditert status som følge av at vår pedagogiske og forskningsaktivitet er i samsvar med lovene for tiden i kraft, og er i tillegg i samsvar med den ungarske akkrediteringskomiteens mening og med sine retningslinjer for utdanningsstandarder.

Sammen kan vi få inspirasjon på veien til kunnskap, moral eller godwill.

Hvert tredje nivå studie innebærer en betydelig komponent, deltakelse i internasjonal utdanning. Universitetet legger særlig vekt på mulighetene for deltidsstudier som utvekslingsprogrammer.

Tallrike programmer i EU gjør aktiv deltakelse av studenter i mobilitetsprogrammer mulig. Etter grunnlaget for universitetet utviklet vi først relasjoner med den nederlandske regionen, men nå har vi utvidet våre forbindelser med nabolandene, utenlands og med religiøse og offentlige universiteter over hele EU.

Vi mottar kontinuerlig økonomisk og profesjonell støtte fra Sokrates og livslang læring / Erasmus, Leonardo da Vinci eller CEEPUS-programmene fra EU-kommisjonen. Universitetets avdelinger opprettholder hovedsakelig student- og lærermobilitetsforhold, men vi vurderer videre utviklinger som felles pedagogiske moduler, læreplanutvikling og utvikling av nye studieprogrammer. Vårt mål er å styrke den europeiske dimensjonen ved fullstendig anerkjennelse av studiepoeng til utlandet, utvikling av utdanningskvalitet og fremmedspråkundervisning, utvidelse av prosjekter basert på internasjonale relasjoner, sammenligning av ulike utdanningsstrukturer og politikk og bruk av Vanligvis oppnådd innsikt.

Om Budapest og Ungarn

Ungarns areal er knapt 100.000 kvadratkilometer med 10 millioner innbyggere, hvis språk ikke er snakk om noe annet sted i verden. Til tross for eller på grunn av dette unike har det ungarske folket levd i sentrum av Europa i over 1100 år. Den naturlige, kulturelle og historiske rikdom som oppleves i Ungarn, gjenspeiles i den høye konsentrasjonen av UNESCOs verdensarvsteder, hvorav mange finnes i hovedstaden.

Budapest er en bikube av førsteklasses musikk og kunst, med en av verdens beste operahus og en rekke museer og gallerier. Festivaler av alle slag (kan de være kunst, musikk eller gastronomi) finner sted gjennom hele året. Balatonsjøen, ideelt for seiling og soling, er den største innsjøen i Sentral-Europa. I nærheten ligger den berømte spa byen Hévíz, hvor du kan nyte gleden av å bade i en naturlig termisk innsjø, selv om vinteren. Ungarns kilder har støttet en badekultur som går tilbake til romertiden. Uansett om du er etter avslapning, forfriskning, foryngelse eller utvinning, kan Ungarn ikke mislykkes i å møte dine behov.

Hvis du liker å holde deg aktiv og komme tilbake til naturen, er det utallige merkede ruter for fotturer, sykling eller ridning, ofte gjennom fantastisk natur.

Dette landet er fødestedet til verdensberømte oppfinnere, forskere, oppdagelsesreisende, komponister og sportstjerner.

E-post: international@kre.hu og llm@kre.hu.

Szechenyi outdoor thermal baths during the morning light without people in Budapest, HungaryChain bridge on Danube river in Budapest city. Hungary. Urban landscape panorama with old buildings and domes of operaBudapest, Hungary - Beautiful aerial skyline view of Buda Castle Royal Palace and South Rondella at sunset with Szechenyi Chain Bridge over River Danube, Matthias Church and Parliament of Hungary

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Karoli Gaspar University

Et ettårig mastergrad akkreditert program med fulltids daglig kurstilbud for advokater i hjertet av Sentral-Europa ved Det juridiske fakultet for Károli Gáspár Universite ... [+]

Et etårig akkreditert masterprogram på engelsk med fulltidsdaglige kurstilbud for advokater i hjertet av Sentral-Europa ved Det juridiske fakultet for Károli Gáspár Universitetet i den reformerte kirken i Ungarn, Budapest.

Varighet: september 2018-juni 2019Undervisningssted: Budapest, Ungarn (EU)Søknadsfrist: 30. april 2018PROGRAMSTRUKTUR

Dette er et heltidsprogram på 60 studiepoeng. Programmet tilbyr 24 forskjellige kurs med fokus på ulike aspekter av europeisk og internasjonal forretningslov. Omtrent halvparten av alle kursene er valgfrie med ulike varianter av spesialisering. Forelesere er anerkjente fagfolk på sitt felt, både som akademikere og utøvere fra advokatfirmaer, domstoler og toppnivå internasjonalt eller innenriks juridiske organisasjoner. Besøkende forelesere fra en rekke andre land er også innlemmet i programmet. Programmet avsluttes med forsvaret av masteroppgaven og ferdigstillelse av eksamen.... [-]

Ungarn Budapest
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Károli Gáspár Református Egyetem
Address
H-1091 Budapest, Kálvin tér 9.
Budapest, Ungarn