Vermont Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En ung og levende skole som allerede har etablert seg som en leder, Vermont Law School er opptatt av å gi studenter, lærere og ansatte med en eksepsjonell pedagogisk fellesskap som verdsetter individualisme, etikk, personlig engasjement, og offentlig statsborgerskap.

Oppdraget vi opprettholde styrkes av vårt mangfold, vår dynamisk læreplan og erfaringskunnskap muligheter, vår prestisjetunge fakultet og utmerket stab, og støttende atmosfære vi har skapt og næret.

Vårt mål er å utdanne endringsagenter som vil fortsette å bli guidet av vår motto-"Law for samfunnet og verden"-som de satte ned sine individuelle banene mot suksess som prosessfullmektiger, offentlige interesse advokater, miljø-og arealbruks eksperter , sivile rettigheter talsmenn og aktivister. Nær og fjern, legge våre kandidater mening til sine karrierer ved å fungere som ledere i sine lokalsamfunn og forvaltere av jorden. Ett og alt, er vi forpliktet til å ha en betydelig positiv innvirkning på verden som omgir oss og de menneskene som lever i den.

Vår misjon "Å utdanne studenter i et mangfoldig samfunn som fremmer personlig vekst og som gjør dem i stand til å oppnå fremragende faglig kompetanse og høye etiske verdier som å fungere som advokater og miljømessige og andre fagfolk i en stadig mer teknologisk og gjensidig avhengig globale samfunnet."

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Law Juris Doctor » Se Law LLM » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Juris Doctor

Juris lege (JD)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år September 2019 USA Royalton + 1 fler

Tjene Juris Doctor fra Vermont Law School viser engasjement og forpliktelse, ikke bare til den juridiske profesjon, men å gjøre en innvirkning gjennom loven. [+]

Vermont Law School Juris Doctor (JD)

Tjene Juris Doctor fra Vermont Law School viser engasjement og forpliktelse, ikke bare til den juridiske profesjon, men å gjøre en innvirkning gjennom loven.

Mens forberedelsene til allmennpraksis i alle 50 stater, vil du utvikle kunnskap og tilegne seg de ferdigheter som trengs for lederskap i miljørett, strafferett, tvisteløsning, energirett, internasjonal og komparativ rett, arealbruk, eller vannressurser lov.

Læreplanen fokuserer på juridisk doktrine og analyse, understreker den bredere sosial kontekst av loven, og gir opplæring i ferdigheter og verdier som kreves for effektiv advokatpraksis. I det første året, vil du bygge et fundament for juridiske studier gjennom eksponering mot basisfagene, teknikker for juridisk analyse, grunnleggende juridisk kompetanse, og perspektiver på opprinnelse, funksjon og utvikling av rettssystemet. Under det andre og tredje år, vil du bruke Vermont Law School omfattende kurskatalog for å fokusere på problemet områder der du ønsker å arbeide og lede. ... [-]


LLM

LLM i amerikanske juridiske studier

Campus Heltidsstudier Deltid September 2019 USA Royalton

Designet for studenter som har oppnådd en jurist utenfor USA, den LLM i amerikanske Legal Studies forbereder studentene på bar passasje og karriereutvikling. [+]

Vermont Law School LLM i amerikanske Legal Studies

Designet for studenter som har oppnådd en jurist utenfor USA, den LLM i amerikanske Legal Studies forbereder studentene på bar passasje og karriereutvikling.

Den LLM i amerikanske Legal Studies læreplan bygger et solid fundament i amerikansk lov og rettssystemer og fokuserer på ferdigheter, kunnskaper og perspektiver avgjørende for suksess i nasjonal og global praksis. Du vil motta eksepsjonell støtte - ofte one-on-one assistanse - i tilfelle briefing, juridisk skriving, eksamensforberedelser, og fortsette å skrive. En spesialist i Legal Writing kan hjelpe deg med engelsk grammatikk, tegnsetting og tone.

Vermont Law School berømte fakultetet - som er erfarne i litigating større saker før USAs høyesterett, vitnet før Kongressen, og ledende organisasjoner over hele verden - er en del av en vennlig og støttende fellesskap som er forpliktet til student suksess. ... [-]


LLM i miljørett

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Royalton + 2 fler

Post-JD studenter finner enestående muligheter for intensive studier i Vermont Law School er Masters of Laws (LLM) programmer. [+]

Vermont Law School LLM i Environmental Law

Post-JD studenter finner enestående muligheter for intensive studier i Vermont Law School er Masters of Laws (LLM) programmer.

Rangert som nummer én miljørett skole i landet, VLS tilbyr flere miljø-og energirettslige kurs enn noen annen amerikansk juss og er landskjent i tvisteløsning og klinisk lov, Nyutdannede videre definere og fremme sine karrierer gjennom praktisering av loven, forskning , undervisning, eller offentlig politikk.

Den LLM i Environmental Law er designet for Juris Doctor nyutdannede som ønsker å fokusere sin karriere på miljørett og spørsmål, inkludert klimaendringer, arealbruk, naturressurser, vannressurser, eller miljøskattepolitikk. ... [-]


Videoer

Vermont Law School