Les den offisielle beskrivelsen

Om McGeorge

McGeorge utdanner advokater for store og små advokatfirmaer, myndigheter og juridiske avdelinger i California, over hele USA, og over hele verden. Dette har vært vår kjennemerker siden 1924, og er truer i dag enn noen gang før.

Etter hvert som verden vokser mindre, men mer kompleks, reagerer McGeorge ved å trene våre studenter strenge for ledende stillinger i verdensøkonomien i det 21. århundre.

115337_115328_Capture.jpeg

Vår suksess er bygget på en fremtredende fakultet, studenter av høy kvalitet, engasjerte og involverte alumner, og en vakker, romslig campus med toppmoderne klasserom og studentfasiliteter.

Likevel er det også bygget på en visjon. McGeorge er en institusjon på farten, en dynamisk lovskole som forandrer seg og vokser for å møte utfordringene i verdensøkonomien og utdanne advokater som vil bli morgendagens ledere.

115336_115327_Edited20130623McGeorgeCampus011lr.jpg

Hvorfor velge McGeorge? Fordi du vil være forberedt på suksess:

Fakultet

  • 45 heltids- og 50 deltidsprofessorer som har oppnådd nasjonal og internasjonal anerkjennelse i sine fagområder.
  • Fakultetets medlemmer som har publisert 30 bøker de siste fem årene, en av de høyeste totalene blant lovskoler i nasjonen.
  • Professorer som har hatt store stillinger i regjeringen, ledende advokatfirmaer og alle segmenter i bransjen, og som gir kunnskap om real-verden til våre studenter.
  • Den inspirerende tilstedeværelsen av US Supreme Court Associate Justice Anthony M. Kennedy (Ret.), Vår lengste kontinuerlig betjener fakultet medlem.

115340_115326_22504018074_9b3de6827a_o.jpg

akademikere

  • Den beste internasjonale forretningsrett forberedelsen i Vesten
  • Topprangerte advokat- og tvisteløsningsprogrammer
  • Kjente California og føderale regjeringslov og politikkprogram
  • Intensiteten av instruksjon, med 43% flere timer over ABA-kravet til JD-graden
  • Fokus på skriving, med to hele år med skriveklasser.
  • En balanse mellom teoretisk utdanning og praksis-relatert ferdighetsopplæring.

Antall søkere med LSAT-score i 80% eller høyere har mer enn doblet.115338_115324_McGeorgeCampus201498.jpg

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

University of the Pacific, McGeorge School of Law

LLM i amerikansk lov og politikk er utformet spesielt for internasjonale advokater eller juridik kandidater som søker en generell introduksjon til USAs lov. Du vil studer ... [+]

LLM i amerikansk lov og politikk er utformet spesielt for internasjonale advokater eller juridik kandidater som søker en generell introduksjon til USAs lov. Du vil studere grunnlaget for amerikansk lov, og være forberedt på å demonstrere kunnskap om amerikansk lov til ansatte og kunder.

Program høydepunkterOpplev kurs med JD-studenter som gir direkte observasjon av amerikansk advokatopplæringArbeid med lederen av Graduate og internasjonale programmer for å skreddersy kursvalget ditt for å kvalifisere til å ta en bar eksamenStuder grunnlaget for amerikansk lov for å være forberedt på å demonstrere kunnskap om amerikansk lov til ansatte og kunderFå tilgang til McGeorge's brede base av alumner fra hele verdenBli med i et fellesskap av lovstudenter, fakultet og alumni, og motta spesiell hjelp til å tilpasse seg studentlivet i USACurriculum... [-]
USA Sacramento
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
University of the Pacific, McGeorge School of Law

LLM i transnasjonal forretningspraksis trener advokater til å praktisere innen internasjonal forretningslovgivning. Graden videre forbereder advokater for en karriere i v ... [+]

LLM i transnasjonal forretningspraksis trener advokater til å praktisere innen internasjonal forretningslovgivning. Graden videre forbereder advokater for en karriere i verdensøkonomien.

Et programlampe er en tilgang til McGeorge Global Center for Business

Program høydepunkterSkaff praktisk erfaringNyt klasser med JD-studenterDra nytte av fakultetets kompetanse på det internasjonale rettsområdetArbeid med lederen av GraduateFå tilgang til McGeorge's brede base av alumner som jobber i internasjonale advokatfirmaer i mer enn 40 landBli med i et fellesskap av lovstudenter, McGeorge fakultet og alumner, og motta spesiell hjelp til å tilpasse seg studentlivet i USA

Curriculum... [-]
USA Sacramento
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Elena Smirnova — Choosing the McGeorge LLM Program

Helmo Weiss Student

Thais Gomes Doki Student

Address
Sacramento Campus, 3200 Fifth Ave.
CA 95817 Sacramento, California, USA