Les den offisielle beskrivelsen

USC Gould er en elite lovskole forpliktet til akademisk fortreffelighet. Vår suksess består av en verdensklasse fakultet, en tett og variert studentkropp, en velplassert campus, en tverrfaglig læreplan og et støttende alumni nettverk.

Fakultetet er nasjonalt anerkjent for sitt stipendium på mange områder, dets tverrfaglige fokus, allmennhet og ledelse i yrket. Vår lille klasse størrelse og lav professor-til-student forholdet skape et intimt og kollegialt læringsmiljø.

Founded in 1900, USC Gould var Sør-Californias første lovskole. Fra skolens tidligste dager registrerte vi kvinner og studenter av farge. I dag opprettholder vi en av landets mest mangfoldige lovstudentspopulasjoner og registrerer de mest internasjonale studentene. Dette skaper et miljø som fremmer et bredt spekter av perspektiver og erfaringer.

Vår beliggenhet i Los Angeles gir studentene store muligheter i et av de største juridiske markedene og travleste domstolene i landet. Fra Silicon Beach til sentrum av LA, tilbyr USC Gould tilgang til clerkships, externships og karrieremuligheter med lov og næringsliv, offentlige interessebyråer og underholdning, media og teknologivirksomheter. Løgnskolens beliggenhet på USCs Universitetspark Campus støtter mange muligheter for tverrfaglig utdanning og forskning blant de mange kjente skolene.

USC pionerer konseptene tverrfaglig og klinisk juridisk utdanning. Det første moderne juridiske hjelpeprogrammet vokste ut av en USC Gould klinikk etablert i 1929. Og i 1965 ble vi en av de første skolene for å få et tverrfaglig fokus på studiet av loven. I dag er læreplanen infundert med kurs i skjæringspunktet mellom en rekke sentrale disipliner, og vi tilbyr 15 togradsprogrammer. Gjennom våre mange klinikker, praktikum og eksternskip, får studentene praktisk opplæring i praksis i loven, og jobber med virkelige kunder.

Loven skolen har en støttende og tett-strikket alumni befolkning på mer enn 10.000 fagfolk over hele verden. Den trojanske familien er et sterkt lojalt og kraftig nettverk som er sterkt engasjert i suksessen til USC-kandidater. Våre alumni er partnere i verdens største advokatfirmaer, leder store internasjonale selskaper, og serverer lederroller i offentlige og offentlige tjenester. Mer enn 500 USC Gould alumni har tjent som stats- eller føderale dommere.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

University of Southern California USC Gould School of Law

For personer med en første grad i lov fra utenfor USA, få en grunnleggende forståelse av amerikansk lov med vår 1-årige LLM. Studentene kan fullføre en sertifisering spes ... [+]

Master of Laws (LLM) grad

Våre Master of Laws (LLM) fokuserer på det amerikanske rettssystemet for internasjonalt utdannede advokater. Den heltid, ettårige LLM gir deg grunnleggende ferdigheter og kunnskaper som umiddelbart er gjeldende for real-world juridisk praksis.

LLM er ideell for internasjonal:

advokaterdommereembetsmennpåtalemyndighetenjuridisk rådgiverbankfolkNylige lovutdannedeHvorfor velge LLM-graden ved USC Gould?

Gjenkjent av LLM Guide som en av de "Top 10 LLM-programmene i California", stimulerer vår LLM læreplan kritisk tenkning og praktisk problemløsing i tillegg til å gi deg grundig grunnlegging i amerikansk lov.

Når du blir med i USC Gould, vil du bli en del av et dynamisk og mangfoldig lovskolesamfunn, nurtured av en verdensklasse fakultet og akademisk støtte, registrere deg i små og kollegiale klasser, og bli med i det globale trojanske familiens nettverk.... [-]

USA South Los Angeles
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Southern California USC Gould School of Law

Den toårige utvidede Master of Laws (LLM) ved USC Gould lar deg tilbringe ett år å lære om det amerikanske rettssystemet og mestre lovlig engelsk før du registrerer deg i ... [+]

Toårig Utvidet Master of Laws (LLM) grad

Den toårige utvidede Master of Laws (LLM) ved USC Gould lar deg bruke ett år å lære grunnleggende elementer av det amerikanske rettssystemet og mestre lovlig engelsk før ett år med LLM studier.

I løpet av det første året vil du få akademisk opplæring i juridisk lesing og forståelse, case briefing, juridisk analyse og mer samtidig som du forbedrer dine engelskkunnskaper. Små, personlige klasser gir deg muligheten til å tilpasse seg til å bo i USA og delta i USC.

Etter vellykket gjennomføring av det første året vil du motta et sertifikat i US Legal Studies og bli registrert i USC Goulds LLM-program.

Hvorfor velge den toårige utvidede LLM hos USC Gould?... [-]
USA South Los Angeles
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk