Les den offisielle beskrivelsen

USC Gould er en elite lovskole forpliktet til akademisk fortreffelighet. Vår suksess består av en verdensklasse fakultet, en tett og variert studentkropp, en velplassert campus, en tverrfaglig læreplan og et støttende alumni nettverk.

Fakultetet er nasjonalt anerkjent for sitt stipendium på mange områder, dets tverrfaglige fokus, allmennhet og ledelse i yrket. Vår lille klasse størrelse og lav professor-til-student forholdet skape et intimt og kollegialt læringsmiljø.

Founded in 1900, USC Gould var Sør-Californias første lovskole. Fra skolens tidligste dager registrerte vi kvinner og studenter av farge. I dag opprettholder vi en av landets mest mangfoldige lovstudentspopulasjoner og registrerer de mest internasjonale studentene. Dette skaper et miljø som fremmer et bredt spekter av perspektiver og erfaringer.

Vår beliggenhet i Los Angeles gir studentene store muligheter i et av de største juridiske markedene og travleste domstolene i USA.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

University of Southern California USC Gould School of Law

For personer med en første grad i lov fra utenfor USA, få en grunnleggende forståelse av amerikansk lov med vår 1-årige LLM. Studentene kan fullføre en sertifisering spes ... [+]

Master of Laws (LLM) grad

Våre Master of Laws (LLM) fokuserer på det amerikanske rettssystemet for internasjonalt utdannede advokater.

Den heltid, ettårige LLM er ideell for internasjonal:

advokaterdommereembetsmennpåtalemyndighetenjuridisk rådgiverbankfolkNylige lovutdannedeSpesialisert Master of Laws (LLM) i International Business and Economic Law

Denne nye spesialiserte LLM vil hjelpe elevene å forstå lovene og retningslinjene som former for internasjonal handel og handel fra et globalt perspektiv.

Kursene vil dekke emner i bedriftsorganisasjoner, global reguleringspolitikk, internasjonal handelspolitikk og internasjonale forretningstransaksjoner.

Studentene vil lære forhandlinger og grenseoverskridende transaksjonslov, i tillegg til organisatoriske og etterlevelse aspekter av service globalt engasjert klienter.... [-]

USA South Los Angeles
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Southern California USC Gould School of Law

Den toårige Master of Laws (LLM) ved USC Gould lar deg bruke ett år å lære om det amerikanske juridiske systemet og juridisk engelsk før du registrerer deg i den omfatten ... [+]

Toårig Utvidet Master of Laws (LLM) grad

Den toårige Master of Laws (LLM) ved USC Gould lar deg bruke ett år å lære grunnleggende elementer av det amerikanske juridiske systemet og mestre juridisk engelsk før ett år med LLM studier.

I løpet av det første året vil du få akademisk opplæring i juridisk lesing og forståelse, case briefing, juridisk analyse og mer samtidig som du forbedrer dine engelskkunnskaper. Små, personlige klasser gir deg muligheten til å tilpasse seg til å bo i USA og delta i USC.

Etter vellykket gjennomføring av det første året vil du motta et sertifikat i US Legal Studies og bli registrert i USC Goulds LLM-program.

Hvorfor velge den toårige utvidede LLM hos USC Gould?... [-]
USA South Los Angeles
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

University of Southern California - Campus Tour

Is the U.S. bar exam right for you?

LLM Degree Career Opportunities

Admit Day at USC Gould School of Law