Les den offisielle beskrivelsen

University of Miami School of Laws bemerkelsesverdige reise fra små begynnelser til en av de ledende lovskolene i landet er en av de fascinerende historiene om juridisk utdanning. Law School startet med en liten utdannelsesklasse på fjorten studenter over tre fjerdedeler av et århundre siden. Men ambisjonene sine har alltid vært store, og suksessen har matchet disse ambisjonene.

I dag er Miami Law en av landets ledende institusjoner for juridisk utdanning. Fakultetets medlemmer er ledere i deres faglige fagområder som fordeler den svært talentfulle og mangfoldige studentkroppen gjennom en rik og utfordrende læreplan og et bredt spekter av faglige ferdigheter. Mer enn 17 000 alumni som praktiserer over hele USA og i nærmere åtti land rundt om i verden - på alle områder av praksis fra selskapsrett til offentlig interesse, i store bedrifter, privat praksis, regjeringstjeneste eller som eneste utøvere - kan vitne til ekspertisen til utdanningen de mottok.

Miami Laws suksess forsterkes av sin beliggenhet i Miami, inngangsporten til Amerika. Pensumet er beriket av bidrag fra advokater engasjert i den slags sofistikert juridisk praksis som et større byområde krever, noe som gir spennende muligheter for aktivt fakultet og studentoppdrag gjennom pro bonoaktiviteter og kliniske plasseringer i lokalsamfunnet. Innvandring, forretningsetikk, raseforhold og økonomisk utvikling i en global økonomi er blant de moderne problemene UMs fakultet arbeider med studenter for å løse.

I tillegg tilbyr Miami unike rasemessige, etniske og språklige mangfold ytterligere fordeler som ikke er tilgjengelige på andre områder. Hovedstadsområdet belyser det slags pluralistiske miljø som sannsynligvis vil karakterisere mye av USA i de kommende årene. Dens lokale økonomi og samfunnsliv er sterkt knyttet til internasjonal handel, innvandring og turisme, sløret linjen mellom lokal og internasjonal på en måte som er symbolisk for den globaliserte verden. Miamis globalisering har en tydelig nord-sør-avgrensning, men sin handel - som i Latin-Amerika og Karibia - er knyttet til økonomiene i Canada, Europa og Asia også.

Med en rekke sosiale og pedagogiske fordeler tilbyr University of Miami School of Law en uforlignelig ramme for studenter å forberede seg på profesjonell praksis.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

University of Miami School of Law

Dette studiet er ideelt for studenter som forventer at internasjonal skattelov spiller en viktig rolle i sin profesjonelle karriere, har et solid fundament i sitt eget in ... [+]

Dette studiet er ideelt for studenter som forventer at internasjonal skattelov spiller en viktig rolle i sin profesjonelle karriere, har et solid fundament i sitt eget innenlandske skattesystem, og har nok erfaring til å ta med sine egne spørsmål til programmet.

Spesielt graden fordeler utenlandske advokater som :

Trener, eller har til hensikt å øve, i eller med Latin-Amerika for å utvikle nisjemarkedet for å strukturere investeringer i og av Latin-Amerika.

Vi er forberedt på å jobbe med studenter fra ulike juridiske systembakgrunn for å lette en vellykket overgang til å studere lov i USA. • Internasjonale søkere må ha en JD-grad eller tilsvarende fra en utenlandsk institusjon. • Søkere hvis morsmål ikke er engelsk, må ta testen av engelsk som fremmedspråk (TOEFL). En poengsum på 580 på den skriftlige, 237 på datamaskinen eller 92 på internettbasert TOEFL-test er nødvendig for å bli vurdert for opptak. • Søkere må ha en offisiell TOEFL score rapport sendt til Graduate Program in Taxation fra Educational Testing Service (ETS) -Skolekode 5815, Department Code 03.... [-]

USA Tampa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Miami School of Law

. Studenter fra andre innenlandske lovskoler kan også ta denne LL.M. som besøksstudent ved Miami Law, mens han fullførte sin JD på sin hjemskole, slik at de kunne motta ... [+]

.

Studenter fra andre innenlandske lovskoler kan også ta denne LL.M. som besøksstudent ved Miami Law, mens han fullførte sin JD på sin hjemskole, slik at de kunne motta sine JD fra hjemmet og LL.M. fra Miami Law.

Prospektive JD-studenter - Programmet kan tilby tidlig aksept til sin " Honours / Early Admission Track" til JD-kandidater med svært sterke legitimasjonsbeskrivelser. Hvis akseptert, kan JD-søkere fullføre JD og LL.M. med bare en ekstra studieperiode.

Hvorfor denne graden i Miami?

Miami er stadig anerkjent som et levende, voksende forretningssenter for underholdnings-, kunst- og sportsindustrien, og spesielt som en inngangsport til Latin-Amerika. Underholdningsfirmaer engasjert her i film, tv og musikk produksjon og distribusjon inkluderer Telemundo, Univision, HBO Latin America, Viacom International, Sony og BBC Latin America.... [-]

USA Tampa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
University of Miami School of Law

... [+]

LL.M. i internasjonal voldgift gir en unik individuell utdanningsplan og mulighet for en liten gruppe av toppkvalitetsstudenter fra en rekke land som ønsker å få en grundig grunning innen internasjonal voldgift som en plattform for en vellykket karriere.

Opptak til programmet er svært selektiv, noe som gir økt oppmerksomhet og effektiv veiledning fra vårt fakultet som hjelper elevene til å starte eller fremme sine voldgiftskarrierer.

Det internasjonale voldgiftsinstituttet (IAI) - Det internasjonale voldgiftsinstituttet (IAI) er en utførelse av Miami Laws lange tradisjon for forpliktelse til voldgift. Instituttet arbeider ikke bare for fremgang gjennom utdanning av en ny generasjon voldgiftsadvokater, men også for fremgang gjennom forskning i internasjonal voldgift. Internasjonal voldgift LL.M. Studentene kan delta i ulike internasjonale voldgiftsarrangementer organisert gjennom IAI, inkludert den årlige White & Case-foredrag. Studentene har også mulighet til å jobbe som forskerassistenter med IAI og individuelle fakultetsleder i Miami Law på banebrytende forskningsprosjekter knyttet til internasjonal voldgift.... [-]

USA Tampa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
University of Miami School of Law

... [+]

Bar eksamen: Ved fullføring av LL.M. grad, studenter kan kvalifisere og velge å ta en American Bar eksamen som ulike amerikanske jurisdiksjoner tillate ikke-USA-trente juridiske kandidater å bli medlemmer av deres bar, inkludert New York.

Rosenstiel-skolen for marin og atmosfærisk vitenskap (RSMAS): The Maritime LL.M. bygger på kompetansen til RSMAS forskerskole ved University of Miami.

Deltidsstudier på heltid: Studenter kan studere på heltid eller deltid. For deltidsstudie kreves det samme minimum antall studiepoeng for LL.M. grad og må opptjene innen to år fra oppstart av matrikulasjon.

JD / LL.M. Felles grad i sivilrett: Studenter som ønsker å også få en Juris Doctor (JD) grad og JD studenter som ønsker å også få en LL.M. i Maritime Law bør velge JD / LL.M. i sjøretten.... [-]

USA Tampa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
University of Miami School of Law

... [+]

Felles JD / LL.M. (heltidsalternativ som sparer tid og lærer penger over å tjene grader separat), eller Tredje grad (JD / MBA / LL.M. I Real Property Development) Uovertruffen fakultet, lederskap og personlig oppmerksomhet

Fakultetet for eiendomsutvikling inkluderer toppdivisorer og lærde i feltet, adjunkter som er partnere av fremtredende advokatfirmaer og generalrådgivere av store eiendomsbedrifter - eksperter fra hele USA. Direktøren rådgiver studentene individuelt på praktikplasseringer og kursvalg på begynnelsen av hvert semester og dermed arrangere en tidsplan som gir den rette studiet for hver student.

" Programmet er fantastisk for enhver nylig lovskoleutdannet, advokat eller forretningsmann som er interessert, eller i dag praktiserer, innen eiendomsutvikling fordi den utsetter studentene for så mange viktige områder av både eiendomsrett og eiendomsutvikling. ... [-]

USA Tampa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Miami School of Law

Juridisk kommunikasjon og forskning US Law Courses Noen studenter er spesielt interessert i å ta kurs som vil introdusere dem til det amerikanske juridiske systemet. En ... [+]

Juridisk kommunikasjon og forskning US Law Courses

Noen studenter er spesielt interessert i å ta kurs som vil introdusere dem til det amerikanske juridiske systemet. En tilnærming ville være å registrere seg for noen av de første årene som kreves for JD-studenter. Førsteårsstudenter på UM er pålagt å ta: Kontrakter, Torts, Sivilprosedyre, Eiendomsrett, Konstitusjonell lov I, og straffeprosess.

I tillegg vil mange av våre utenlandske studenter ta kurs på høyere nivå som foreningsforeninger og de som relaterer seg til individuelle, langsiktige faglige interesser.

[-]
USA Tampa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk