University of Southern California Gould School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om University of Southern California

The University of Southern California er en av verdens ledende private forskningsuniversiteter. Et anker institusjon i Los Angeles og et globalt senter for kunst, teknologi og internasjonal handel, er USC en av lederne i innmelding av internasjonale studenter, og tilbyr omfattende muligheter for praksisplasser og studere i utlandet. Med en sterk tradisjon for å integrere liberal og faglig utdanning, fremmer USC en levende kulturen i offentlig tjeneste og oppfordrer studenter til å krysse akademiske så vel som geografiske grenser i sin søken etter kunnskap.

Om USC Gould School of Law

USC Gould School of Law tilbyr en førsteklasses inter-faglig utdanning til høyt motiverte studenter forbereder seg til en karriere som vil strekke seg over de neste tiårene. Som den juridiske profesjon fortsetter å utvikle seg, er det ikke skolen bedre rustet til å gi utdanning som vil være plattformen for den neste generasjonen av advokater som vil øve på en verdensomspennende scene. Den juridiske profesjon er dynamisk, og USC Law har alltid tatt stolthet i å tilpasse sine metoder for å gi en juridisk utdannelse tilpasset behovene til dagens miljø, og samtidig opprettholde sin sterke kjerne forpliktelser.

Velkommen til den eneste graden av sitt slag for fremragende internasjonale jurister og jurister.

USC er den første lovskolen å tilby en online Master of Laws (LL.M.) grad med mulighet til å tjene et uteksaminert sertifikat i Business Law, Compliance, eller Entertainment Law & Industry; Begge disse kvalifikasjonene kan fullføres online på bare tre semestre. Meld deg på USC og lære om det amerikanske rettssystemet fra ditt hjørne av verden.

hero04

Topp 5 grunner til å velge USC for LL.M. Eller sertifikatprogram

Bestemmer hvor du skal følge din LL.M. kan være en av de viktigste avgjørelsene i din karriere. Som den juridiske profesjon blir stadig mer globalisert, tjene en amerikansk Master of Laws grad fra USC beviser at du kan utmerke seg i et flerspråklig miljø. Utover solid avkastning på investeringen som en aktet USC kvalifisering har vært kjent for å tilby, anbefaler vi at du vurdere følgende faktorer:

 1. Global Law School Rykte
  Med en fremragende 100-års arv av lederskap og fortreffelighet, er USC Gould School of Law kjent for å være svært selektiv og anerkjent som en av de beste loven skoler i verden.
 2. Ressurser for internasjonale studenter
  The Graduate og internasjonale programmer (G & IP) Kontor har et komplett team av dedikerte medarbeidere som gir internasjonale studenter med en-til-en hjelp i forbindelse med påmelding, faglig støtte, karriereutvikling etterretning og mer.
 3. Stimulerende læringsmiljø
  Våre kurs vil utfordre deg til å bli en bedre tenker, selv mens du nyter fellesskap og gjensidig ambisjon med noen av de skarpeste student sinnene kommer sammen fra forskjellige land, som Kuwait, Brasil, Italia, Frankrike, El Salvador, Filippinene, New Zealand, Guatemala, Jordan, Mexico, Uganda, Storbritannia og Kina.
 4. Summer Law & English Program
  USC tilbyr en valgfri, berikende fire ukers sommerprogram på campus som gir utmerket forberedelse for LL.M. Dette programmet gir en innføring i det amerikanske rettssystemet samtidig forbedre din engelsk taleferdighet og levere en minneverdig livserfaring.
 5. Worldwide Trojan Family
  USC lov alumni totalt mer enn 10 000 på verdensbasis. USC har en sterk global tilstedeværelse, og det viser i det faktum at våre jusstudenter kommer fra topp universiteter rundt om i verden med imponerende legitimasjon. Hvert år, mer enn 8000 internasjonale studenter delta USC fra mer enn 100 forskjellige land. Omtrent 25% av våre kandidater er internasjonale studenter.

Hvor USC lov Gradianer arbeid?

Våre kandidater arbeider rundt om i verden i private advokatfirmaer, offentlige etater, foretak av allmenn interesse og selskaper. De er:

 • Ledere i næringslivet, jus og regjeringen
 • Partnere i verdens største advokatfirmaer
 • Administrerende direktører og presidenter av mange milliarder dollar selskaper
 • Ledere av sivile rettigheter bevegelser

USC Gould School of Law og våre studenter har en global rekkevidde.

uscmap

Rankings

Rangert som # 19 Best Law School
USC er rangert blant de 25 beste "Nasjonale universiteter" i USA
USC er rangert som en av de beste universitetene for International Student påmelding

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Akkrediteringer

USC is regionally accredited by the Western Association of Schools and Colleges (WASC).
USC Gould School of Law is accredited by the American Bar Association (ABA).

Se Law Sertifikater » Se Law LLM » Se Online Sertifikater » Se Health Certificates »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Online Masters of Law (LLM)

Nettstudie Heltidsstudier 3 semestre September 2019 USA Los Angeles

[+]

1

[-]

Sertifikat

Online compliance sertifikat

Nettstudie Heltidsstudier September 2019 USA Los Angeles

USCs online-kompatibilitetsbevis er åpent for både internasjonale studenter og innenlandske JD-kandidater som er fokusert på en karriere i samsvar. Den kan fullføres som et frittstående program eller i forbindelse med LL.M. kurs for å spesialisere din grad. [+]

USCs online sertifikat i samsvar kan gi internasjonale studenter og innenlandske JD-kandidater med avansert kunnskap som er klar til bruk på en rekke felt.

Den kan fullføres som et frittstående program eller i forbindelse med LL.M. kurs for å spesialisere din grad.

Programmet er utformet for å utstyre studenter med en avansert forståelse av lover og problemstillinger i samsvar, særlig innen helse, menneskelige ressurser og regelverk. Å tjene et fokusert sertifikat fra USC Gould School of Law kan gjøre deg til en mer markedsførbar profesjonell og hjelpe deg å stige gjennom rekkene i denne voksende bransjen.

Curriculum Compliance Certificate Påkrevde kurs (12 studiepoeng) Kurs Kredittider LAW 603 Business Organisasjoner 4 LOV 710 Kontraktutarbeidelse 2 LOV 598 Regulatory Compliance 2 LOV 559 Human Resource Compliance 2 Lov 574 Helsevesenet Overensstemmelse 2 ... [-]

Online forretningsjuss sertifikat

Nettstudie Heltidsstudier September 2019 USA Los Angeles

Framveksten av global handel er raskt å lage amerikansk lov det internasjonale språket av virksomheten. Tjene denne eksklusive USC credential kan øke studentens salgbarhet med topp multinasjonale arbeidsgivere på jakt etter denne unike spesialisering. Dette sertifikatet er tilgjengelig for både amerikanske og internasjonale jurister. [+]

Den USC online Business Law Certificate er åpen for både internasjonale studenter og innenlandske JD akademikere som kan utnytte forretningsjuss i sin karriere.

Dette sertifikatet programmet kan gjennomføres som et frittstående program eller inkludert i LL.M. nødvendige kurs for å spesialisere graden din.

Når du tjener en utdannet sertifikat i forretningsjuss online fra USC, signaliserer det til arbeidsgivere at du har kunnskap og ferdigheter-fra organisatoriske og økonomiske aspekter å håndtere prosesser og kontraktsforhandlinger-viktig å gi top-notch advokat i en bedrift sammenheng.

Framveksten av global handel er raskt å lage amerikansk lov det internasjonale språket av virksomheten. Tjene denne eksklusive USC credential kan øke studentens salgbarhet med topp multinasjonale arbeidsgivere på jakt etter denne unike spesialisering. Dette sertifikatet er tilgjengelig for både amerikanske og internasjonale jurister.... [-]


Online underholdningsloven og bransjens sertifikat

Nettstudie Heltidsstudier September 2019 USA Los Angeles

USC online underholdnings lov og industri sertifikat er åpen for både internasjonale studenter og innenlandske JD kandidater som ønsker å forfølge en karriere i den raske underholdningsindustrien. [+]

The USC online sertifikat i Entertainment Law and Industry er designet for innenlandske JD kandidater og internasjonale studenter som ønsker å forfølge en juridisk karriere i underholdningsindustrien.

Sertifikatprogrammet kan fullføres som et frittstående program eller i forbindelse med LL.M. kurs for å spesialisere din grad.

Med sine røtter i Los Angeles, underholdningskapitalen i verden, er underholdningsloven sertifikatet designet for å gi deg den høye juridiske kompetansen til å trives i film, tv eller media.

Curriculum Entertainment Law and Industry Certificate Påkrevde kurs (12 studiepoeng) Kurs Kredittider LAW 603 Business Organisasjoner 4 LOV 710: Kontraktutarbeidelse 2 LOV 527: Intellektuell eiendom: Opphavsrett 2 LOV 551: Intellektuell eiendom: Varemerke 2 LOV 522: Entertainment Law & Industry 2 ... [-]

Kontakt
Besøksadresse
University of Southern California Gould School of Law
699 Exposition Blvd

Los Angeles, California, 90089 US