UNH Franklin Pierce School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et fellesskap av studenter og lærde

University of New Hampshire Franklin Pierce School of Laws praksisbaserte tilnærming til juridisk utdanning, sammen med dens omfattende og innovative læreplan, sikrer at studenter uteksamineres klare til å bli ledere på sitt felt.

For eksempel gir International Technology Transfer Institute studenter praktisk læring og muligheten til å bidra til vitenskapelige gjennombrudd rundt om i verden mens de samarbeider med organisasjoner som Verdensbanken, Verdens intellektuelle eiendomsorganisasjon, USAs handelsdepartement og handel Verdens Helseorganisasjon. Studenter i immateriell eiendom og transaksjonsklinikk hjelper kunder med forretningsforetak, inkludert IP-strategi og utførelse, forretningstransaksjoner og lisensiering.

LL.M. og masterstudenter er opplært i teknikkene til juridisk skriving og forskning som praktisert i USA, og har full tilgang til skolens akademiske suksessprogram, inkludert en mulighet til å ta en foreløpig Bar-eksamen - testen alle amerikanske advokater må bestå for å praktisere - og et dedikert fakultetsmedlem som støtter forberedelse til det juridiske klasserommet og til bareksamen.

UNH Franklin Pierces små klassestørrelser sikrer LL.M. og masterstudenter har tilgang til sine professorer, og fakultetet blir kjent med hver student i klassene sine. Disse obligasjonene skaper en eksepsjonell akademisk opplevelse og sikrer LL.M. studenter kan lage sterke sosiale og profesjonelle nettverk som trives godt utover eksamen.

Etter endt utdanning slutter studenter seg til et globalt nettverk av studenter fra mer enn 80 land som leder IP-lov og politikk i land som Argentina, Nigeria og Taiwan, så vel som for globale teknologigiganter, topp advokatfirmaer og nasjonale IP-kontorer.

UNH Franklin Pierce School of Law tilbyr sjenerøse, delvis undervisningsstipend til kvalifiserte studenter i både våre bolig- og fjernundervisningsprogrammer. Søkere vurderes for stipend basert på gjennomgang av søknaden om opptak. Det er ingen egen søknadsprosess for stipend, men studenter bør indikere på søknaden at de ønsker å bli vurdert for stipendmidler.

UNH Franklin Pierce School of Law er akkreditert av American Bar Association, og ligger i Concord, New Hampshire, hjem til statens lovgiver, statskontorer, så vel som lokale, statlige og amerikanske føderale domstoler. Concord ligger bare en times kjøretur fra Boston, og vi ligger mindre enn en time fra fjell, innsjøer og Atlanterhavet. US News and World Report rangerer New Hampshire som staten 2 å leve og den # 3 tryggeste staten i USA.

Nettstedets lenke: https://law.unh.edu/admissions/graduate-admissions

Steder

Concord

UNH College of Law

Telefon
603-513-5300

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss