UNH Franklin Pierce School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et fellesskap av studenter og lærde

University of New Hampshire School of Law er en intim, innovativ lovskole, forpliktet til å utvikle studenter som nyter utfordrende dialog fra de første øyeblikkene av orientering, omfavner praksisbasert læring og står klar til å bli med i lederne av alumner som er globale ledere i intellektuell eiendom, generell praksis, offentlig interesse og sosial rettferdighet, og handel og teknologi.

Vårt juridisk bostedsprogram gir studentene mulighet til å jobbe i sine interesseområder for opptil en hel semester mens de mottar kreditt og vårt Daniel Webster Scholar-program er det eneste praksisbaserte barneeksamenalternativet i nasjonen. Vår beliggenhet i Concord, New Hampshires hovedstad, og vår status som statens eneste lovskole tilbyr mange pro bono- , externship- og Federal Work Study-opplevelser også. UNH Law oppdaterer kontinuerlig sin teknologi og programmer for å sikre at kandidater er forberedt på å praktisere dagens lov.

Vårt fakultet består av utøvere som har erfaring med sine interesser. Det lille student- / fakultetforholdet fremmer samarbeid og kollegialitet. Siden etableringen i 1973 har Franklin Pierce Law Center, nå University of New Hampshire School of Law, vært en global leder innen innovativ juridisk utdanning. Våre fokusområder hjelper deg med å forme din fremtidige praksis: Intellectual Property har den største fakultetet på heltid i feltet, og vårt IP-bibliotek er det største i landet; Handel og teknologi inkluderer et rakblad kant fokus på e-lov; mens offentlig interesse og sosial rettferdighet trener studenter i levering av juridiske tjenester til alle mennesker fra alle turer av livet.

Studentene studerer i et nært samarbeidsmiljø. Læreplanen legger vekt på en intensiv, praksisbasert tilnærming med mange muligheter for praktisk læring. Vårt omfattende alumni nettverk i hele USA og over hele verden gir ubegrensede muligheter for kandidater som søker jobb.

Akkreditert av American Bar Association, er UNH Law lokalisert i Concord, New Hampshire, hjemsted for statens lovgiver, statskontorer, samt lokale, statlige og amerikanske føderale domstole. Concord ligger bare en times kjøretur fra Boston, og vi ligger mindre enn en time fra fjell, innsjøer og Atlanterhavet.

Steder

Concord

UNH College of Law

Telefon
603-513-5300