Les den offisielle beskrivelsen

The University of Mississippi School of Law ble den fjerde statsstøttede jusstudiet i landet i 1854, nesten ti år etter at universitetet åpnet sine dører i 1848. Den delstatsforsamlinger anerkjent et behov for formell lov opplæring i Mississippi, og "Department of Law" som det ble kalt, ble etablert.

I januar 2011 flyttet loven programmet inn i et nytt hjem oppkalt etter Robert C. Khayat, en jusprofessor som hadde fungert som kansler av universitetet 1995-2009. En LEED-sertifisert bygning som ligger på den sørlige enden av campus og designet med elevenes behov i tankene, og blander sin arkitektur i godt med skjønnheten av Ole Miss campus.

Hvorfor UM Law?

Forbereder du øve

Vår profesjonell Skills Training Program tilbyr et fullt spekter av alternativer slik at du kan designe din juridisk utdannelse for å passe din fremtid. Vi tilbyr følgende komponenter:

Sentre og klinikker: Skolens sju programmene gir praktisk erfaring og faglig opplæring i områder som spenner fra forretningsjuss til levering av tjenester til de trengende.

Publisering Muligheter: The Mississippi Law Journal, Journal of Space Law og Sports Law Review gir muligheter for å finpusse juridiske skriveferdigheter. National Sea Grant Law Center huser også tre hoved muligheter for student publisering: sandbanke, Vann Log and the Sea Grant Law & politikk Journal.

Moot Court Board: Rangert på topp 25 nasjonalt for de siste fire årene, gir Moot Court intensiv trening i anke advocacy, sende lagene til å Interscholastic konkurranser rundt om i landet. Vår studie advocacy styret og forhandlingsteamet begge tilbyr elite konkurranse muligheter for studenter som er interessert i mock trial og alternativ tvisteløsning. Våre Environmental Law Moot Court lag har vunnet en nasjonal konkurranse to år på rad!

Ferdigheter Session: Tilbyr intensiv ferdighetstrening de to første ukene av hvert vårsemester på et bredt spekter av valgfag fra Trial ferdigheter til forretninger Drafting, Transaksjons Practice og Juridisk spansk.

Externship Programmer: Studenter er plassert med eksepsjonell advokater og få klasserom instruksjons støtte. Programmene omfatter Public Service Externship, påtale Externship, Judicial Externship og Business Regulatory Externship.

Pro Bono Initiative: Fokuserer på bygning tjenende lederskap i den juridiske profesjon og opplæring deltakere i bestemte juridiske ferdigheter. Siste prosjekter inkluderer vergemål, barne støtte modifikasjon, barnefordeling og utvikling av en skattefri hjelpeprogram.

Solo Practice Program: Programmet gir studentene med ferdigheter og selvtillit til å åpne et advokatkontor umiddelbart etter endt utdanning. Kurs, mentorer og løpende støtte utstyre interesserte studenter med de nødvendige faglige ferdigheter og forretningssans å lykkes.

Utmerket Akademik: Våre akademiske programmer er laget for å gi studentene uttak for forskning og skriving. Deltakelse i små gruppeseminarer og simulerings erfaringer sikrer våre studenter er engasjert og forstå utviklingen av loven, juridiske institusjoner og etiske problemstillinger. Vi tilbyr en Juris Doctor, en Juris Doctor / Master of skatteloven og en Juris Doctor / Master of Accountancy, samt et sertifikat program i strafferetten. Se vår læreplan.

Career Services: Den karriere tjenester kontoret hjelper studentene utvikle individualiserte karriereplaner, gir instruksjon på jobb-søk ferdigheter og letter tilgang til arbeidsgivere og sysselsetting ressurser, samt aktivt rekrutterer advokatfirmaer, dommere, offentlige etater, offentlige interesseorganisasjoner og andre potensielle juridiske arbeidsgivere å intervjue og ansette våre kandidater. Nyutdannede har gått på å privat praksis, og har også funnet givende jobber ved NASA, Stennis Space Center, det amerikanske Senatet, KPMG, US Tax Court og US-distriktet og Mississippi statlige domstoler.

Student Ledelse: Mer enn 20 studentorganisasjoner, som for eksempel Law School Student Body Association, amerikanske grunnloven Society, Black jusstudenter Landsforening og Miljø Law Society, gir en balanse mellom faglig, sosial og service muligheter, bidrar til å utvikle lederegenskaper for å hjelpe deg i din juridiske profesjon.

Cool College Town

Navngitt av Travel & Leisure Magazine som en av de "topp 10 kuleste Agder byene i Amerika," Oxford skryte attraksjoner som de på Courthouse Square, William Faulkner Rowan Oak og den årlige Double Decker Arts Festival for å gjøre det den ideelle kombinasjonen av historisk og hofte. Hvis du liker utendørs, vil du finne fiske, camping og vannsport på Sardis Lake. Hvis du liker å delta på idrettsarrangementer, kan deretter tailgating i Grove ikke slå! Faktisk, Sports Illustrated vurdert den No. 3 av 100 ting å gjøre før eksamen.

Meget rimelig

Med rimelig undervisning for Mississippi beboere og nonresidents, studenter utdannet fra vår jusstudiet med lavere gjeldsbelastning enn det nasjonale gjennomsnittet, slik at de kan gå inn i offentlig tjeneste eller andre fagområder lettere. PreLaw magasinet har rangert oss femte i landet i sin liste over Best Value Law Schools.

State-of-the-art anlegget

Utformet for å forbedre kliniske erfaringer for studenter, er vår lov midt eneste LEED-sertifiserte bygg i staten. Den har en student lounge og gårdsplass, studentorganisasjoner suite, grupperom, karriere tjenester intervju rom, Moot Court suite, kafé og spisestue. Klasserom med avansert teknologi tilbyr en fremragende læringsmiljø for våre studenter. Senteret har også suiter for våre ulike juridiske klinikker, Mississippi Law Journal, og har en forelesningssal med plass til 220 personer.

Sterke Alumni-nettverk

Våre nesten 7000 levende alumni praksis over hele verden, og gir et solid nettverk system for studenter på jakt etter en jobb, en mentor eller praktisk erfaring. Bemerkelsesverdig alumni omfatter forfatter John Grisham, Memphis ordfører AC Wharton, amerikanske senatorene Roger Wicker og Thad Cochran, og assisterende sjef rådgiver for NASA-Stennis Meredith Blasingame.

Fakultet: Scholarship Basert på praktisk erfaring

På grunn av sin erfaring som praktiserende advokater og deres banebrytende forskning, våre fakultetet medlemmer utmerke seg på å forberede studentene på juridisk praksis. De har også ulike interesser og erfaringer for å tjene våre studenter og omkringliggende samfunn, samt det globale samfunnet. Utover klasserommet, er loven skolen fakultetet i forkant av nye stipend i en rekke disipliner.

Global rekkevidde

Ikke bare våre studenter får gode jobber over hele Sør, har mange av våre kandidater gått på å privat praksis og offentlig tjeneste over hele nasjonen og verden. Vår omfang strekker seg fra østkysten til vestkysten og utover.

Gjestfri kultur

Vi hører stadig vår juridiske fakultet, administrasjon og studenter er noen av de vennligste rundt. Vi er dedikert til våre studenter suksess, og med en lav student-til-fakultetet forholdet, studentene har alle muligheter til å få hjelp og støtte de trenger. Og, er vår nye anlegget spesielt designet for å oppmuntre samfunnet samhandling både blant studenter og mellom studenter og lærere.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

The University of Mississippi - School of Law

The University of Mississippi School of Law er en verdensleder i luft og rom lov utdanning, forskning og offentlig service. ... [+]

The University of Mississippi School of Law er en verdensleder i luft og rom lov utdanning, forskning og offentlig service.

Dette LL.M. Studiet er utviklet for både amerikanske og utenlandske trente loven skolen akademikere interessert i en streng juridisk pensum i USA, internasjonale og komparative luft og plass lov. Det er den første og eneste LL.M. program i USA som tilbyr en kombinert luft og rom lov praktisk juridisk embetseksamen ved en ABA akkreditert jusstudiet.

Søknader på en kontinuerlig basis.

LL.M. Program Fordeler Unik vekt i amerikanske luft og plass lov. Omfattende luft lov kompetanse og over 45 år i rommet lov. On-campus eller online, heltid eller deltid. Delta, hvis kvalifisert, i Journal of Space Law. Omfattende luft og rom lov samling. Tilgang til University of Mississippi Space Law Archives. American Bar Association akkreditert jusstudiet. ... [-]
USA Oxford
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

The History of the University of Mississippi School of Law