UConn School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den UConn School of Law er en av de ledende offentlig loven skoler i landet. Sin campus, oppført på den nasjonale listen over historiske steder, er trolig den vakreste av noen lov skole i USA. Den Law Library er en av de største i verden, og ble nylig kåret blant de 50 mest fantastiske universitetsbibliotekene i verden med Mastergrad programmer. To miles fra sentrum av Hartford, er Law School ligger i et nabolag av store, viktorianske hus, der mange studenter, ansatte og lærere lever.

Grunnlagt i 1921, er Law School akkreditert av American Bar Association og er medlem av Association of American Law Schools. Det tilbyr en profesjonell utdanning av høyeste kvalitet som forbereder sine kandidater for en levetid på å oppfylle tjenesten i noen karriere de velger, herunder bar, myndigheter, næringsliv og utdanning. Skolens Programmet legger vekt intellektuell disiplin og utvikling av profesjonelle analytiske ferdigheter som kreves for å reagere effektivt til utfordringen med å fortsette endring i loven og i samfunnet det tjener.

UConn Law juridiske utdanning reflekterer en tro på at livet av sinnet er best stimulert av en høy kvalitet på sivile diskurs blant studenter og lærere gjennomført på en liten skala. Læreplanen er rik på kurs, Men klasser selv er ganske liten. Hver student har muligheten til å utforske lov og teori i en atmosfære som fremmer en ånd av samarbeid og samarbeid. Intellektuelt ambisiøse, UConn Jusstudenter nyte fordelene av den personlige gi-og-ta med klassekamerater og lærere gjort mulig av små klasser.

Skolen forbereder sine studenter å praktisere loven i en jurisdiksjon, uten spesiell vekt på Connecticut lov. De ulike bakgrunner, spesialiteter og intellektuelle tilnærminger til fakultetet sikre et bredt spekter av undervisning stiler og formater, inkludert klinisk undervisning, ferdighetstrening, tverrfaglig arbeid, og kurs og workshops syssels problemet metoden. The Law School har vedtatt en utdanningsplanen, sette ut våre strategier for de kommende årene, og fremhever både våre styrker og våre planer for å styrke og bygge våre områder med størst forskjell.

Det er fire vitenskapelige tidsskrifter på campus, hver administrerte, redigert og utgitt av studentene. De er Connecticut Law Review, Connecticut Insurance Law Journal, Connecticut Journal of International Law, og Connecticut Public Interest Law Journal.

Universitetsområdet er et par minutter unna State Capitol, domstoler og etater, og kontorene til Hartford største advokatfirmaer og konserner. Studentene har tilgang til alle disse institusjonene for studier, externships, klinisk utdanning og praksis, og sysselsetting.

Steder

Hartford

University of Connecticut School of Law

Address
University of Connecticut School of Law
55 Elizabeth Street

CT 06105-2290 Hartford, Connecticut, USA
Telefon
+1 860-570-5172

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss