Les den offisielle beskrivelsen

The University of Tulsa College of Law, en privat institusjon med en total innmelding av mindre enn 400, og tilbyr juridiske utdanning muligheter til JD, LLM, fellesgrad, og sertifikat kandidater for ledelse og faglig dyktighet.

TU College of Law gir en faglig strenge, men likevel hyggelige atmosfæren hvor studentene blir praksis-klar gjennom deltakelse i pro bono-programmer, prisbelønte juridiske tidsskrifter, studentorganisasjoner, konkurransedyktige moot domstol lag, og en on-campus juridisk klinikken. TU College of Law skilte med en lav student-til-professor ratio, som tilbyr studenter en svært personlig utdanning og oppmuntre til utvikling av sterke faglige nettverk. Studentene har også tilgang til en av de beste profesjonelle utvikling kontorer i landet, som har utdannet plassering priser er gjennomgående høyere enn landsgjennomsnittet.

TU College of Law er stolte av å være vert for et aktivt involvert alumni fellesskap av mer enn 6000, mange av dem har utviklet svært anerkjente yrker som advokater, dommere, lovgivere, corporate råd, og samfunnsledere. Alumni er involvert med nåværende studenter gjennom en rekke programmer, inkludert mentorprogram, som gir internship og externship muligheter, og presentere på campus forelesninger.

The University of Tulsa College of Law tilbyr:

10.5: 1 student-til-fakultetet forholdet En av de minste loven skoler på US News and World Report Topp 100 Law Schools liste Engasjement for service gjennom pro bono programmer, studentorganisasjoner, og en juridisk klinikk En av de laveste undervisning priser i landet blant privatrettslige skoler Garantert muligheter for praktisk erfaring begynner det første året Ledende bærekraftig energi og ressurser lov og indianar lov programmer

Karriere akselerasjon er en del av kurs ved TU Law. Våre kandidatenes suksesser er unparalleled.Join oss! Tulsa Law tilbud 5 forskjellige graduate Law and Policy grader, To for ikke-jurister (Master of rettsvitenskap) og 3 for advokater (LL.M):

Master of Laws (LL.M) - In Person Study TU Law er utdannet LL.M læreplanen fokuserer på energi og naturressurser lov, olje og gass, miljørett, tribal økonomisk utvikling, indisk (indiansk) selvbestemmelse, urfolks rettigheter, og forsvaret av tribal suverenitet.

Master of Rettsvitenskap - Online Study Med 40 års erfaring i indisk, energi, naturressurser og miljø juridisk utdannelse, The University of Tulsa energi og naturressurser lov pensum inspirerer Master of rettsvitenskap i Energy Law (MJEL) Kandidater til å undersøke juridiske og politiske tilnærminger for å nå viktige mål for energi pålitelighet, bærekraftige på naturressurser og et sunt miljø.

Karriere Strategier Master Kandidat Career Strategier

Vellykket mastergradsstudenter ta en pro-aktiv tilnærming til sin egen karriere strategiutvikling. Ved TU Law, er mastergradsstudenter støttet og veiledet med følgende programmer, tjenester og ressurser for å få de ferdighetene de trenger for å maksimere muligheter for faglig utvikling i løpet av sin periode med oss:

Karriere Strategi tjenester, ressurser og programmer for masterstudenter Etter Graduation Energi og indiske Law and Policy Jobs (Nationwide)

Innleggelser Masters of Rettsvitenskap Søknadsfrister Våren 2015: 8 desember 2014 (Klasser starter 12 januar 2015)

Sommeren 2015: 1 mai 2015 (Klasser startdato TBA)

LLM Søknadsfrister Våren 2015: 31 oktober 2014

Fall 2015: 1 april 2015

Det er tre forskjellige LLM grader. Velg hvilken grad du er interessert i for den aktuelle innleggelser prosessen:

LL.M. i Energi og Naturressurser Law LL.M. i American Indian & Indigenous Law LL.M. i amerikansk lov for utenlandske advokater

Kom og se oss i person! - Vennligst sjekk Rekruttering Calendar

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

College of Law - The University of Tulsa

Den LL.M i indisk lov programmet er fleksibelt. I samråd med fakultetet, kan elevene skreddersy et fagområde ikke bare til indisk lov generelt, men til spesifikke under s ... [+]

LL.M i American Indian & Indigenous Law

Den LL.M i indisk lov programmet er fleksibelt. I samråd med fakultetet, kan elevene skreddersy et fagområde ikke bare til indisk lov generelt, men til spesifikke under spesialiteter de ønsker å utvikle. Programmet er tilgjengelig enten som en akademisk spor (med vekt på kurs arbeid) eller en forskningssporet. Begge sporene krever fullført minimum 24 studiepoeng fra den indiske loven læreplanen.

Studentene oppfordres til å foreta en foreløpig valg av hvilket spor de har tenkt å forfølge når de kommer inn i programmet. Det foreløpige valg, er imidlertid ikke bindende for studenten. Fakultetet er forpliktet til å arbeide individuelt med hver elev til å møte spesielle faglige behov.... [-]

USA Tulsa
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
College of Law - The University of Tulsa

Den LL.M i amerikansk lov for utenlandske Nyutdannede Programmet består av et komplett studium over to semestre. For å møte behovene til den internasjonale LLM student, C ... [+]

Den LL.M i amerikansk lov for utenlandske advokater Programmet består av et komplett studium over to semestre fra august til mai. For å møte behovene til den internasjonale LLM student, College of Law tilbyr spesialiserte kurs i USA juridisk utdanning og amerikanske juridiske skriving, analyse og metodikk for den internasjonale advokat.

Studentene skal gjennomføre ytterligere seks til åtte klasser og vil få råd og veiledning i deres kursvalg. Studentene inviteres til å velge fra noen av de mange valgfrie emner som tilbys av TU College of Law og de andre graduate avdelinger av The University of Tulsa.

I tillegg tilbyr programmet utenlandske advokater mulighet til å utvikle en forståelse av amerikansk lov, samt en mulighet til å spesialisere seg i et bestemt område i lov, slik som internasjonal forretningsjuss. Studenter i programmet har større sysselsetting fleksibilitet i sine egne land, samt muligheten til å praktisere loven i stater som tillater utenlandske advokater til å sitte i baren eksamen.... [-]

USA Tulsa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
College of Law - The University of Tulsa

Den LL.M i Energy & Natural Resources Law Programmet består av et fullt studium over to semestre fra august til mai hvert år. Studentene vil bli forventet å fullføre ... [+]

LL.M i Energy & Natural Resources Law

Den LL.M i Energy & Natural Resources Law Programmet består av et fullt studium over to semestre fra august til mai hvert år. Den LLM grad krever minimum 24 studiepoeng med minimum kumulativ karakter punkt gjennomsnitt på 2,0 på en 4-punkts skala. Studentene vil bli forventet å fullføre kurs på Energiforskning, analyse og skriving; Olje og Gas Law (Basic og Advanced); Miljø eller International Environmental Law; Forvaltningsrett og klimaendringer.

I tillegg skal studentene velge fra andre kurs i College of Law Sustainable Energy and Resources Law (Serl) pensum, for eksempel Energy forordning; Vann Law; International Energy and Natural Resources Law; og Naturressurser og miljørett på føderale landområder. Utenlandske trente LLM grad kandidatene også melde deg på et ett semester kurs utviklet for å introdusere amerikansk lov.... [-]

USA Tulsa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk

The University of Tulsa College of Law | US News Top 100