The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om School Velkommen til Pepperdine University Graziadio School of Business and Management. Enten du søker en full-time MBA eller ønsker å fullføre master-eller bachelorgrad som arbeider profesjonelt, er Graziadio School of Business and Management ved Pepperdine University et utmerket valg. Våre programmer vektlegger virkelige verden programmer undervist i små, interaktive klasser. Pepperdine fakultetet medlemmer kombinere vellykket bedrift erfaring med gode akademiske akkreditiver til rette for din læring. Syv graduate studiesteder i California og kveld og helg klasser gjør det mulig å fullføre graden mens du arbeider full tid. Disse fordelene støtte vår oppgave å utvikle ledere gjennom et pensum som er gründer i ånd, etisk i fokus, og globale i orientering. Pepperdine har en positiv, entreprenørånd kultur informert av to svært suksessrike næringslivsledere-vår grunnlegger, George Pepperdine, og vår velgjører, George L. Graziadio Jr Som student vil du ha nytte av denne rike gründer tradisjonen som oppmuntrer innovative løsninger på utfordringer . På eksamen vil du bli en innflytelsesrik verdensomspennende nettverk av mer enn 30.000 studenter, inkludert mange som i dag leder organisasjoner over hele verden som presidenter og direktører. Vi oppfordrer deg til å bla gjennom nettstedet vårt og kontakt oss å finne ut hvordan den virkelige verden av virksomheten er mastret her på Pepperdine University. Graziadio School Mission Statement Universitetet grunnlegger, George Pepperdine, var motivert av et ønske om å hjelpe menn og kvinner forbereder seg for et liv i nytten i en konkurransepreget verden. Han spesielt forfektet en bedrift utdanning, kombinert med utviklingen av Christian karakter. Det er hans syn, som tjener til å forankre misjon handelshøyskole. Oppdraget av George L. Graziadio School of Business and Management er å utvikle verdier-sentrert lederne for moderne forretnings praksis gjennom utdanning som er gründer i ånd, etisk i fokus, og globale i orientering. Som profesjonell skole vokser ut av tradisjonen med et kristent universitet, søker vi å positivt påvirke både samfunnet og organisasjonene og samfunnene der våre studenter og nyutdannede er medlemmer. Derfor bekrefter vi et høyere formål for virksomheten praksis enn den eksklusive jakten på aksjonær rikdom. Vi tror at en vellykket forvaltning søker kollektivt gode sammen med individuelle profitt og er forankret i sentrale verdier som integritet, forvaltning, mot og medfølelse.    

Se Juris Doctor » Se Executive courses » Se MBA på deltid » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Kurs » Se MSc » Se EMBA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Juris Doctor

JD / MBA-studium

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Malibu Los Angeles Long Beach Pasadena Westlake Village Irvine + 5 fler

JD / MBA-programmet tillater elevene å komprimere et femårig studieprogram i fire år. [+]

Pepper felles Juris Doctor / Master of Business Administration programmet løser det økende behovet for ytterligere opplæring for advokater og næringsdrivende både å være konkurransedyktig i dagens globale markedet.

Tilbys ved School of Law og Graziadio School of Business and Management, gir programmet en unik mulighet for studentene til å få den kunnskapen som kreves for å møte de stadig mer komplekse juridiske problemer som vil oppstå som amerikanske virksomheten utvides videre inn i verdensmarkedet. JD / MBA-programmet tillater elevene å komprimere et femårig studieprogram i fire år. Studenter kan begynne med det første studieår på enten skole. Klassene for programmet starter i høstsemesteret hvert år.... [-]