Les den offisielle beskrivelsen

Forplikt deg til en levetid med global påvirkning

I mer enn 85 år har Fletcher School of Law and Diplomacy jobbet for å utdanne og forberede enkeltpersoner til stillinger som nasjonalt og internasjonalt lederskap og innflytelse. Gjennom en dyp og mangefasettert forståelse av verdens mest presserende utfordringer, og med de ledende prinsippene om gjensidig nytte, sikkerhet og rettferdighet, forsøker vårt samfunn å opprettholde stabiliteten og velstanden i det komplekse og stadig mer globale samfunnet i det 21. århundre.

Forme fremtiden, sammen

Studenter, fakultet og nyutdannede ved The Fletcher School jobber for å videreføre en arv fra å innføre varig og meningsfull forandring i verden. De samarbeider med myndigheter, næringsliv og internasjonale organisasjoner med et globalt perspektiv og forfølger en mer rettferdig og rettferdig morgendag.

Spesialiserte ferdigheter for en stadig skiftende verden

Fletchers programmer og læreplaner er kuratert og undervist av internasjonale relasjonsutøvere med erfaringstider - ikke bare i klasserommet, men i felt. En høyt tverrfaglig utdanning informert om innsikt på stedet og styrket av en rekke erfaringsmuligheter gir Fletcher-studenter verktøy og perspektiver de trenger for å gjøre en forskjell i selv det mest turbulente globale klimaet.

En investering i potensialet ditt

En karriere på den internasjonale arenaen og i tjeneste for det større gode er ingen liten bedrift - og heller ikke en Fletcher-utdanning. Men de som er forberedt på å rulle opp ermene og vie seg til en streng og oppslukende opplevelse, finner snart ut at en kompetansebasert utdanning i verdensklasse har fordeler som strekker seg langt utover en grad. det åpner dører for nye muligheter for varig global påvirkning gjennom hele levetiden til eksepsjonelt meningsfulle karrierer.

En oppdragsdrevet utdanning

Verden har endret seg betydelig siden The Fletcher School åpnet dørene i 1933. Vi har også utviklet oss og vokst, men kjernemisjonen vår er uendret: å utdanne fagpersoner som er opptatt av å opprettholde stabiliteten og velstanden til en kompleks, utfordrende og stadig mer global samfunn. Vi fortsetter å forberede studentene til å utmerke seg i innflytelsesposisjoner, til å banke ny plass i karrierer der de tjener lokale, nasjonale og internasjonale samfunn, og til å forfølge rettferdige og gjensidig fordelaktige løsninger på noen av verdens mest utøvelige utfordringer.

Oppdragsdrevet, studentstyrt

Fletchers faglige filosofi bygger på troen på at studentene er best mulig rustet til å bestemme hvilken spesifikk kunnskap, ferdigheter og kompetanse de trenger for å lykkes. Hver elevs individuelle studiekurs tilpasses spesifikke interesser og karrieremål.

Med mer enn 175 kurs og 22 studieretninger (inkludert et egendesignet alternativ) som tilbys hvert år, kartlegger Fletcher-studenter sjelden den nøyaktige akademiske banen. Alternativene på Fletcher er like forskjellige som interessene og ambisjonene til studentene våre.

Kjenn verden

Global gjensidig avhengighet er en grunnleggende virkelighet i det 21. århundre. Fra å rekonstruere samfunn etter konflikt og fremme markeder i fremvoksende økonomier, til å analysere sikkerhetstrusler og fremme menneskerettigheter, overskrider utfordringene fra vår tid grenser og disipliner. En Fletcher-grad forbereder kandidater til å overvinne de politiske, sosiale, juridiske, kulturelle og økonomiske utfordringer som er felles for disse problemene - å undersøke dem fra alle vinkler i det globale profesjonelle landskapet.

Form fremtiden

Enten Fletcher-utdanning tar for seg å løse internasjonale politiske utfordringer som klimaendringer eller bore i mer fokuserte spørsmål som virkningen av transnasjonal kriminalitet på fredsprosesser. Det betyr å ta en praktisk tilnærming, informert av praktisk kunnskap og erfaring, men også ta et skritt tilbake for å reflektere og stille dypere spørsmål.

Mens vår pedagogiske filosofi er konsekvensorientert, er mer enn bare å finne løsninger på veldefinerte problemer. Vi ønsker også å forstå hvorfor problemene eksisterer, og fra hvis perspektiv de ble problemer, til å begynne med. Gjennom å utnytte denne forståelsesdybden og et tverrfaglig rammeverk, utvikler studentene våre et virkelig globalt perspektiv som gjør dem i stand til å bli ansvarlige og effektive internasjonale utøvere.

Mangfold og inkludering hos Fletcher

Bli med i et samfunn som feirer forskjell

Mangfold og inkludering er kjernen i Fletcher-opplevelsen og spiller en essensiell rolle i å utstyre studentene våre med det globale perspektivet de trenger for å fungere som skiftemakere og ledere. Samfunnet vårt er bygget på et fundament av gjensidig støtte, respekt, inkludering og samarbeid, og vi tror at aktivt å oppsøke perspektiver, kulturer og opplevelser utenfor vår egen referanseramme er avgjørende for å virkelig forstå problemstillingene verden står overfor.

Hos Fletcher tror vi at vi blir sterkere av forskjellene våre, og at disse forskjellene kan åpne dører for nye muligheter for å skape varige, meningsfulle forandringer i global målestokk.

Vær en del av samtalen

Vi er vertskap for en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom året for å hjelpe til med å fremme forskjellige stemmer og ideer over hele campus. Student- og fakultetsorganisasjoner gir en mulighet til å bygge meningsfulle forbindelser, og vi har laget retningslinjer for å sikre at Fletcher er et trygt sted for hvert medlem av samfunnet vårt.119702_FletcherSchool_schoolprofilepageimage.jpg

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

The Fletcher School, Tufts University

Fletchers Master of Laws (LL.M.) i internasjonal rett er designet for advokater som er interessert i å få bred kompetanse innen folkerett. Vår LL.M. gjenspeiler Fletcher ... [+]

Et fokus på folkerett

Fletchers Master of Laws (LL.M.) i internasjonal rett er designet for advokater som er interessert i å få bred kompetanse innen folkerett.

Vår LL.M. gjenspeiler Fletcher skolens mål om å øke internasjonal forståelse og forberede studenter fra hele verden til lederposisjoner. Vi skiller oss fra tradisjonelle jusskoler fordi programmet utelukkende er fokusert på offentlig og privat folkerett. Våre kurs dekker spekteret av folkerett og blir undervist av eksperter med både faglig ekspertise og omfattende erfaring fra den virkelige verden.

Vår unike, tverrfaglige tilnærming

Den tverrfaglige karakteren av programmet vårt lar deg som student se spørsmål om folkerett i sosiale, økonomiske og politiske sammenhenger. Som LL.M. student ved Fletcher, bygger du et sterkt fundament i internasjonal rett og vil ha muligheten til å komplettere det grunnlaget med kurs fra den mangfoldige gruppen statsvitenskap, historie, næringsliv og økonomi som utgjør Fletcher læreplan.... [-]

USA Medford
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

The Fletcher Advantage