Thomas Jefferson School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen

Vårt oppdrag er å tilby en enestående juridisk utdanning for et internasjonalt basert, mangfoldig studentorgan. Mens vårt JD-program har eksistert i flere tiår, er våre online graduate-programmer et av de lengste stående advokatskolene på nettet i verden. Vi har vært online siden 2008.

OM OSS

Thomas Jefferson School of Law 's Graduate Programs ble rangert som de seks beste online forretningsrettslige programmene av onlinemasters.com, og streber etter høyeste dyktighet. Thomas Jefferson er kjent for vårt høyt tilgjengelige fakultet i verdensklasse. Vi distribuerer også de mest sofistikerte online undervisningsmetodene som er tilgjengelige hvor som helst på markedet.

STUDIER

Intellektuelle, utmerkede, omfattende og mangfoldige akademiske program Thomas Jefferson School of Law innovative online Graduate Programs (LLM) og Master's of Science of Law (MSL)] har noen av følgende funksjoner:

  1. Konsentrer deg om et av følgende områder: Skatt, finansielle tjenester og formuesforvaltning, eller økonomisk samsvar og risikostyring
  2. Komplett i så lite som ett år
  3. 100% online, praktisk å passe til timeplanen din
  4. Tilbyr gjennom California akkreditert advokatskole, med tiltredelse til alle masterstudier av California Committee of Bar Examiners
  5. Tilgjengelig for advokater og ikke-advokater

Det er også to (2) private LLM-programmer tilgjengelig - LLM i amerikanske juridiske studier og LLM i praksisferdigheter .

Disse programmene er tilgjengelige for alle som allerede har en JD / LLB (eller tilsvarende) grad, og kan fullføres på så lite som ett år. De bor i den vakre bygningen i sentrum av San Diego, CA, hvor du kan få praktisk erfaring og få mer spesialisert informasjon om visse aspekter av loven.

Studenter i LLM i American Legal Studies-programmet melder seg av flere grunner, for eksempel å være kvalifisert til å avlegge eksamen i California, New York, Texas, Washington DC og Georgia. For å bedre betjene behovene til klienter som møter amerikansk lov.

Studenter i LLM i praksisferdigheter er studenter som bare vil spesialisere eller finpusse ferdighetene sine i en viss fasett av loven, og dette er en flott måte å gjøre det på.

For de med JD / LLB (eller tilsvarende) grad og LLM grad, er Thomas Jefferson stolt av å tilby en doktorgrad i rettsvitenskap (JSD) 100% online.

Dette fem (5) år, 100% online programmet er et flott tilskudd til din juridiske karriere, noe som hjelper deg og gir deg en fordel i å fremme din karriere. Arbeider med et team av imøtekommende professorer, vil du forske og forsvare en oppgaveoppgave, til slutt komme bort med en dyptgående kunnskap om et tema du velger. Dette er et meget konkurransedyktig program, med overføringskreditter tilgjengelig fra LLM-en din.

For mer informasjon, vennligst fyll ut et skjema eller kontakt innleggelser @ TJSL Edu, og vi vil gjerne diskutere alle disse programmene videre med deg.

Steder

San Diego

Address
Thomas Jefferson School of Law,
701 B Street, Suite 110

CA 92101 San Diego, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss