Thomas Jefferson School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen

Vårt oppdrag er å tilby en enestående juridisk utdanning for et internasjonalt basert, mangfoldig studentorgan. Mens vårt JD-program har eksistert i flere tiår, er våre online graduate-programmer et av de lengste stående advokatskolene på nettet i verden. Vi har vært online siden 2008.

OM OSS

Thomas Jefferson School of Law 's Graduate Programs ble rangert som de seks beste online forretningsrettslige programmene av onlinemasters.com, og streber etter høyeste dyktighet. Thomas Jefferson er kjent for vårt høyt tilgjengelige fakultet i verdensklasse. Vi distribuerer også de mest sofistikerte online undervisningsmetodene som er tilgjengelige hvor som helst på markedet.

STUDIER

Intellektuelle, utmerkede, omfattende og mangfoldige akademiske program Thomas Jefferson School of Law innovative online Graduate Programs (LLM) og Master's of Science of Law (MSL)] har noen av følgende funksjoner:

  1. Konsentrer deg om et av følgende områder: Skatt, finansielle tjenester og formuesforvaltning, eller compliance og risikostyring
  2. Komplett på ett år
  3. 100% online, praktisk å passe til timeplanen din
  4. Tilbyr gjennom California akkreditert advokatskole, med tiltredelse til alle masterstudier av California Committee of Bar Examiners
  5. Tilgjengelig for advokater og ikke-advokater

Steder

San Diego

Address
Thomas Jefferson School of Law,
701 B Street, Suite 110

CA 92101 San Diego, California, USA