Les den offisielle beskrivelsen

Som Floridas første jusstudiet, Stetson har utdannet fremragende advokater, dommere og samfunnsledere i mer enn et århundre. Stetson er en topp-100 jusstudiet, rangert som nr 1 i rettssak advocacy og # 3 i juridisk skriving av US News & World Report, og er fullt akkreditert av American Bar Association og Association of American Law Schools.

Stetson University College of Law er en aktiv del av Tampa Bay metroområde, med sin hovedrett campus i Gulfport / St. Petersburg og en satellittsenter i Tampa. Law School er en del av Stetson University, med en College of Arts and Sciences, School of Business Administration, og School of Music i DeLand, og et universitet satellittsenter i Celebration.

Dean Christopher Pietruszkiewicz fører et mangfoldig team av lærere, administratorer og ansatte i henhold til misjon og verdier av College of Law og Stetson University.

Stetson at a Glance

Rangert som nummer 1 for rettssak advocacy og nr 3 for juridisk skriving av US News & World Report Individuell oppmerksomhet til elevenes behov Talentfull, tilgjengelig fakultetet som utmerke seg i sine felt State-of-the-art bibliotek og klasserom Syv rettssaler JD sertifikater av konsentrasjon i advokatvirksomhet, eldre, miljørett, folkerett og sosial rettferdighet Dual grad og felles grad alternativer: JD / LL.M. i Advocacy, JD / MBA, JD / MPH, JD / MIEL i International Economic Law, og JD / MEBL i European Business Law LL.M. grader i advokatvirksomhet, eldre lov og folkeretten En av få amerikanske lover skoler å dele plass med en fungerende domstol, Floridas Second District Court of Appeal Den første loven skole i Florida for å kreve pro bono tjeneste av studenter og lærere Utmerket karriereutvikling og bar forberedelse tjenester. Nylig kåret til en av de beste LLM programmer for ledige stillinger ved International Jurist Magazine. Sentre for fremragende forskning i Advocacy, Elder Law, Higher Education Law and Policy, og International Law Hjem til Institutes for Biodiversity Law, Karibien, rettslige kommunikasjon, og Veterans Law Hjem til fire akademiske tidsskrifter: Stetson Law Review, Journal for International Aldring Law and Policy, Journal for International Wildlife Law and Policy, og Stetson Journal of Advocacy og Law Honors program for topprangerte studenter 45 studentorganisasjoner Nasjonale og verdensmester interessegrupper Bredt utvalg av klinikken og internship muligheter Levende campus liv med ulike studentorganisasjoner, Interscholastic aktiviteter og konkurranser Åtte studier i utlandet og seks utenlandske utvekslingsprogrammer Hoved lov campus i Gulfport / St. Petersburg med satellittsenter nær sentrum av Tampa

7 gode grunner til å vurdere Stetson Law:

Styrken i våre akademiske programmer.

Stetson professor lærer classWe er stolte av å være rangert # 1 for rettssak advocacy og # 3 for juridisk skriving av US News & World Report. Stetson er også en leder i de områdene av eldre lov, biodiversitet-miljørett, høyere utdanning lov, folkeretten, sosial rettferdighet, veteraner loven, Karibien lov, og andre områder av juridiske studier. Stetson tilbyr fem JD sertifikat av konsentrasjons programmer, mer enn 60 ferdigheter valgfag, og felles eller dual-graders alternativer for JD / LL.M., JD / MBA og JD / MPH

Muligheter til å få praktisk juridisk erfaring.

Klinisk utdanning participantsStetson gir studentene mer enn 400 klinikken og externship muligheter årlig over Tampa Bay, Florida byområde. Med mer enn 30 klinikk og externship kurs på ca 60 hosting organisasjoner, blir Stetson en håndfull andre lover skoler over hele landet som garanterer at hver elev kan delta i en klinikk eller externship selvfølgelig under jusstudiet.

Stipend for å senke kostnadene for høyere utdanning.

Stetson student veteranIn Fall 2015, 55% av nye JD studenter mottok stipend. Alle innlagt første-års studenter blir automatisk vurdert for flerårige stipender. Fra og med 2016-2017 studieåret, vil Stetson støtter et ubegrenset antall kvalifiserte veteraner eller kvalifiserte forsørges med GI Bill Yellow Ribbon Program.

En vakker campus ligger i solfylte Tampa Bay, Florida.

Stetson Law campusStetson 21-acre, palm-lined universitetet i Gulfport / St. Petersburg var en gang en 1920 resort besøkes av Babe Ruth og andre kjendiser. I dag er våre historiske bygninger supplert med 3,920 nettverkstilkoblinger, syv virkerettssaler, 50 bibliotek grupperom, et svømmebasseng, og en lov bibliotek med mer enn 419,000 volumer. Trenger du en pause fra å studere? Trip Advisor # 4-kåret til beste strand (St. Pete Beach) ligger fem minutter fra campus.

Fakultetet som elsker å undervise lov og bryr seg om studentenes suksess.

Stetson professor råder studentOur professorer er involvert i nesten alle aspekter av campus livet og er opptatt av å jobbe med elever både i og utenfor klasserommet. Fakultetet fra hele jusstudiet bruke tid fungerer som mentorer, veiledning studentorganisasjoner, og coaching interessegrupper. Vårt fakultet er forfattere, advokater og ledere i sine områder av juridisk ekspertise.

Karriereutvikling tjenester for både studenter og nyutdannede.

Karriereutvikling ansatte råder studentAn tilgjengelig karriereutvikling ansatte støtter studenter med individuell coaching økter, gruppemøter og programmer. Stetson er "Career Toolkit" workshop-serien gir et rammeverk for karriereplanlegging og jobbsøking. Våre ansatte har etablert relasjoner med Tampa Bay-området juridiske miljøet og arbeider for å hjelpe nyutdannede finne sin ideelle karriere.

Studere i utlandet programmer i Caymanøyene, Cuba, England, Sør-Korea, Spania og Nederland.

Stetson studere i utlandet participantsOur elevene kan utforske verden samtidig tjene faglig kreditt og møte juridiske eksperter i fjerne land. I tillegg til Stetson sommer utlandet og semester programmer, Stetson har også internasjonale utvekslingsavtaler med universiteter i Australia, England, Irland, Frankrike og Spania.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Stetson University College of Law

LL.M. i International Law er en intensiv ettårig kurs som fører til en avansert juridisk grad i folkeretten. Stetson Law program rommer fordypnings behovene til både erfa ... [+]

Stetson University

Stetson University, College of Law er rangert som nr 1 i rettssak advocacy og # 3 i juridisk skriftlig av den prestisjetunge US News and World Report i 2016. Effektiv advocacy og juridiske skriveferdigheter er to av de viktigste ferdighetene til en vellykket advokat, og Stetson satsing på undervisning advocacy og juridisk skriving er uovertruffen. Stetson er stolte av å være ledende i disse områdene.

Ligger i et trygt og vennlig campus i vakre Gulfport, Florida, Stetson er LL.M. i International Law er en intensiv ettårig kurs som passer for fordypnings behovene til både erfarne praktiserende advokater og senere juss nyutdannede fra USA og i utlandet. Læreplanen forbereder kandidatene til å angi det globale markedet grundig forberedt for stillinger i næringslivet, myndigheter, undervisning og internasjonal advokatpraksis eller relaterte yrker. Kurs understreke profesjonalitet, ledelse og forretningsmessige ferdigheter i tillegg til opplæring i loven. Søkere kan enten velge en generell LL.M. i International Law (for de som er interessert i internasjonal offentlig eller internasjonal privatrett) eller en LL.M. med vekt på internasjonal miljørett eller internasjonal forretningsjuss.... [-]

USA Gulfport Tampa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk

Welcome to Stetson University College of Law