Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til St. Thomas University School of Law

Stiftet i 1984, St. Thomas University School Law er fullt akkreditert av American Bar Association og er medlem av Association of American Law Schools. Det er en del av et katolsk universitet og en lovskole hvor verdier betyr noe.

St. Thomas Law trener og uteksaminerer advokater som er i stand til å anvende juridiske prinsipper for å løse og løse problemer i et stadig mer komplekst og foranderlig samfunn. Det strenge akademiske programmet på lovskolen legger vekt på livslang læring og stipend i et personlig, omsorgsfullt miljø. For dette formål forblir vi forpliktet til dyktighet i undervisning, stipend og samfunnstjeneste.

St. Thomas Law tilbyr omfattende kliniske, externship og internship muligheter for ytterligere å forbedre våre studenter juridisk trening.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

fakta

stiftet

St. Thomas University ble grunnlagt i 1961 som Biscayne College etter ordre fra Augustinian Friars. Når universitetets status ble oppnådd, ble institusjonens navn endret til St. Thomas University for å gjenspeile sin kubanske arv. Universitetet sporer sine røtter til Universidad de Santo Tomas de Villanueva, grunnlagt i 1946 i Havana, Cuba, av amerikanske augustinere med hjelp fra europeiske augustinere.

St. Thomas University School of Law er en av kun to akkreditert katolske lovskoler sør for Georgetown Universitys juridiske skole i Washington, DC.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Studentfakultetforhold

15 til 1

Student-Run Academic Journals

  • St. Thomas Law Review
  • Interkulturell Menneskerettighetsloven gjennomgang
  • Journal of Complex Litigation (online)

Studentorganisasjoner

Over tretti studentorganisasjoner, er mange involvert omfattende i offentlige tjenester.

Bibliotek

Det juridiske informasjonssenteret er den intellektuelle knutepunktet til St. Thomas University School of Law. Med sin anerkjente samling og banebrytende ressurser, bredt spekter av tjenester og innbydende studieplasser, er Law Library svært engasjert i Law Schools forsknings- og undervisningsoppdrag.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

St. Thomas University School of Law

Velkommen til LL.M. Program i interkulturelle menneskerettigheter ved St. Thomas University School of Law! Denne innovative LL.M. Programmet er utformet for å gi grundig ... [+]

Velkommen!

Denne innovative LL.M. Programmet er utformet for å gi grundig instruksjon om det kritiske spørsmålet om vår tid: beskyttelse av menneskelig verdighet på tvers av politiske, sosiale, økonomiske og kulturelle linjer. Advokater, offentlige tjenestemenn, lærere, menneskerettighetsaktivister og forretningsmenn og kvinner med forpliktelse til menneskerettigheter og sosial rettferdighet inviteres til St. Thomas University School of Law i Miami for å forfølge en avansert grad i et av de mest dynamiske feltene i internasjonal lov: interkulturelle menneskerettigheter.

Excellence av instruksjon som kommer fra verdensberømte fakultet fra De forente nasjoner og fremtredende læresentre skaper et svært stimulerende læringsmiljø, og lover den mest utfordrende akademiske opplevelsen av karrieren din. Bemerkelsesverdige gjestelærere inkluderer:... [-]

USA Miami Gardens
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 semestre
Campus
Les mer på norsk

St. Thomas University School of Law - Alumni Spotlight

Address
St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054
Miami Gardens, Florida, USA