St. John’s University School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

St. John's Law

St. John's Law er inkluderende, aksepterende og imøtekommende samfunn som gjenspeiler det rike mangfoldet i hjembyen Queens, NY, "Verdens bydel." Fra klasserom til praksisplasser og klinisk arbeid i feltstudier i utlandet, våre studenter utvikler lovferdighet, målrettet kompetanse og faglige forbindelser de trenger for å oppgradere praksis-klare, alt med støtte fra vårt fremragende fakultet, dedikerte karriererådgivere, og globalt alumninettverk. Resultatene av sysselsettingen og bareksamener rangerer oss konsekvent blant de beste advokatskolene i New York, og uansett hvilken karrierevei de velger, har studentene våre St. John's Vincentian-verdier, og forstår at lov er et kall som de kan leve rettferdig og bedre verden.

132680_132520_www.stjohns.edu733AnitaStudentsHall20360x240.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Oppdrag

I samsvar med Vincentian Mission of St. John's University, prøver St. John's School of Law å: oppnå faglig dyktighet gjennom en forpliktelse til streng undervisning, vitenskapelig forskning og innovativ anvendelse av kunnskap; Fremme et mangfoldig samfunn som vektlegger respekt for rettighetene og verdigheten til enhver person; Engasjere studentene til å søke ut årsakene til økonomisk og sosial urettferdighet og finne tilpasningsdyktige, effektive og konkrete løsninger; Gi kandidater de ferdighetene og verdiene som kreves for vellykket deltakelse i et globalt juridisk yrke.

Vår historie

St. John's University School of Law åpnet sine dører 28. september 1925. Grunnlagt 55 år etter åpningen av St. John's University av Vincentian Community, dedikerte skolen seg først til å utdanne barn til individer som hadde blitt nektet tilgang til økonomisk og utdanningsmuligheter. I Law Schools første år ble det holdt klasser i Terminal Building i 50 Court Street, Brooklyn. Klassene fylte så raskt at utvidelse var nødvendig nesten umiddelbart. I august 1926 leide skolen ekstra plass i nabobygninger. Snart fløt de til og med, og skolen trengte et nytt anlegg for å vokse. Deretter flyttet den inn i en ny fjorten-etasjers bygning på Schermerhorn Street 96 i sentrum av Brooklyn.

Da søknader om høyskoler og universitetsnivåer skyrocketed på slutten av 1960-tallet, begynte hele universitetet igjen å føle seg innesperret. I 1970 holdt Law School en banebrytende seremoni for sitt nye bygg på Queens Campus, der det meste av universitetet står i dag. School of Law flyttet inn i sitt nye hjem i 1972 - og fant plass til flere klasserom, et ekspansivt lovbibliotek og kontorer for det voksende fakultetet. St. John's Law utvidet seg senere igjen, takket være gavmildheten Leon Finleys ʼ29, 85HONs generøsitet, og skapte Finley Hall. Gjennom rausheten til Jerome ʼ48, 84HON og Maxine ʼ98HON Belson ble den eldre bygningen renovert. De kombinerte bygningene, Belson og Finley Halls, gir et attraktivt og romslig anlegg for Law School.

132681_132522_www.stjohns.edu417jumphomepageslide.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Law School har i dag mer enn 15 000 levende nyutdannede og tiltrekker seg studenter fra over 200 høyskoler og universiteter over hele verden. Det nåværende studentorganet på rundt 800 representerer studenter med mange bakgrunner, som alle har utmerket seg på bachelorinstitusjoner, og mange av dem har vært ansatt før de startet på jusstudiene.

St. John's Law gir en eksepsjonell utdanning, med utgangspunkt i grunnleggende juridiske resonnementer, skriving, ferdigheter og etikk. Studentene får erfaring gjennom skolens 19 sentre og klinikker, lærer banebrytende fag som vil hjelpe dem til å lykkes i dagens globale og teknologiske yrke, studere i utlandet på St. John's campuses i Europa, og bidra til produksjon og formidling av juridisk stipend gjennom tidsskrifter og publikasjoner, alt sammen mens de blir veiledet og veiledet av et dedikert fakultet, administrasjon og ansatte.

Law School er nådeløst fokusert på resultater som betyr mest for studenter, deres familier og studenter. St. John's er rangert høyt i staten for barpassasje og sysselsetting, og alumner donerer sjenerøst av sin tid og ressurser for å hjelpe nåværende studenter. Det heltidsansatte fakultetet av 43 publiserer i de beste tidsskriftene i landet og har skrevet forfatterbøker om en rekke fag, alt sammen mens de vant ros fra studentene for kvaliteten på deres undervisning og veiledning. Det tilleggsfakultetet, som består av over 100 advokater og dommere, underviser i banebrytende fag og blander pensum med ferdighetstrening.

Fra den ydmyke begynnelsen i Brooklyn fortsetter St. John's School of Law å tilby utdanningsmuligheter, og uteksaminert studenter som er godt egnet for utfordringene fra det 21. århundre.

132682_132521_www.stjohns.edu59kimathi360x240.jpgSt. John's University School of Law / St. John's University School of Law

Steder

New York

Address
8000 Utopia Parkway
11439 New York, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss