Les den offisielle beskrivelsen

Diverse, Engasjert, Inspirerende - Dette er Southwestern Law School en historie med offentlig tjeneste, nyskapende lærere, strålende lærde, og trailblazing alumni. Forbered deg på å lykkes gjennom våre nyskapende læreplaner og erfaringsmessige læringsmuligheter. Den pulserende midtbyen campus gir den ideelle innstillingen for studiet av loven, og legger vekt på samfunn, mangfold og offentlig service.

Stiftet for over 100 år siden, har Southwestern utviklet et rykte for å uteksaminere advokater som er avrundet, entreprenørskap og forberedt på å lykkes.

Southwestern studenter har en sterk følelse av fellesskap. De kommer fra nesten alle stater, mer enn et dusin land, og representerer over 200 grunninstitusjoner. I den siste inntastende klassen representerer kvinner 53 prosent, mens minoriteter utgjør 49 prosent, og studentene rapporterer flyt på over 20 fremmedspråk. Gjennomsnittlig alder er 27, med en rekkevidde fra 21 til over 50. De siste årene har Southwestern hatt den høyeste representasjonen av afroamerikanske studenter og nest høyeste av latino / spansk studenter på en hvilken som helst California lovskole. Student Bar Association sponser prisbelønte studentvelferd og samfunnsopplæringsprogrammer og overvåker over 50 studenterorganisasjoner, inkludert juridiske brorskap minoritets-, kulturelle, politiske og religiøse grupper; og samfunn fokusert på bestemte rettsområder.

Inspirerende fagmiljø

Southwestern har skapt en innbydende student-sentrert oase i det pulserende sentrum av Los Angeles, og inkluderer en av byens mest historiske arkitektoniske landemerker - den ikoniske Bullocks Wilshire-bygningen. Dette art deco-mesterverket ligger i hjertet av campusen, som ligger midt i Los Angeles "offentlige tjeneste korridor." Studenter på sørvest bruker mer enn 20.000 timer hvert år til pro bono service i samfunnet.

Trailblazing Alumni

Southwesterns 15.000 alumni har inkludert fremtredende offentlige tjenestemenn - fra medlemmer av kongressen til borgmestere, og over 400 dommere - samt grunnleggere av store advokatfirmaer og generell rådgiver for multinasjonale selskaper. Lovskolen har sterke bånd til juridiske, næringsliv og samfunnssektorer, og dets Biederman Entertainment and Media Law Institute er nært knyttet til underholdningsindustrien i Hollywood og internasjonalt. Mens de fleste uteksaminere i sørvest velger å trene i California, kan alumni finnes i nesten alle stater, to territorier og mer enn to dusin land. Southwestern alumni har tjent som medlemmer av den amerikanske senatet og representanthuset, medlemmer av California State Senate og Assembly og forsamlingen av forsamlingen, California statssekretær, California State Treasurer og Los Angeles County District Attorney. Blant sørvest er mange av de mange spedbarnsmedlemmene som er den lengste serveringen i California's høyesteretts historie, Los Angeless første afrikansk-amerikanske borgmester, den første kinesisk-amerikanske distriktsdommer i det kontinentale USA, den første kvinnelige afrikansk-amerikanske appellederdomstolen i nasjonen, den første latina-dommer i USA, og den første indianer-dommeren i California, blant mange andre førsteganger.

Innovativ juridisk utdanning

Southwestern er den eneste lovskolen som tilbyr fire JD-programmer som er forskjellige i både planlegging og instruksjonsmetode. Southwestern er ledende innen nyutdannelse og kompetanse, særlig innen underholdnings- og medielovgivning, folkerett, strafferettslig behandling og rettssaker / rettssaker. Den obligatoriske læreplanen er beriket med ca 200 valgfag, 150 eksternship-plasseringer, 6 klinikker og 4 praktikum. Øvre delforbedringer omfatter over 50 faglige ferdigheter kurs, en januar intersession, capstone kurs, og spesielle minikurs kurs undervist av internasjonale juridiske eksperter.

Southwestern etablerte også tre- og fireårige JD / MBA grad programmer med Drucker Graduate School of Management av Claremont Graduate University. BA / JD 3 3-programmer tilbys i samarbeid med California State University, Northridge og California State University, Dominguez Hills. Southwestern tilbyr også LLM-programmer i individuelle lovstudier og underholdnings- og medielovgivning.

Southwestern var den første lovskolen for å etablere et senter for underholdnings- og medielovgivning. Det internasjonalt anerkjente Biederman Entertainment and Media Law Institute bidrar til å forberede studentene for lovopplæring i kreative næringer som film, fjernsyn og musikk.

Law School på dine vilkår

Våre studenter er trukket til Southwesterns vakre campus i sentrum av en kosmopolitisk by, nær domstolene, korridoren for offentlig tjeneste og underholdningsindustrien. De føler seg hjemme i vårt inkluderende samfunn, og oppmuntret av vårt tilnærmet fakultet. De ønsker å følge i sporet av våre trailblazing alumni mens du lager en tilpasset lovskoleopplevelse på sine egne betingelser. Se på videoen for å lære hvordan åtte av våre studenter valgte lovskolen som var riktig for dem.

Southwestern er LAs Law School

Southwestern er Los Angeles 'lovskole. Fra vår grunnlag for over 100 år siden, til vårt sted i hjertet av Los Angeles Public Interest Corridor langs Wilshire Boulevard i Koreatown, til våre forbindelser til underholdningsindustrien og District Attorney's Office, har Southwestern dype bånd til byen av engler. Se videoen for å se rask statistikk om våre alumni, våre innovative studieprogrammer og læreplaner, våre eksterne skoler og klinikker, og vårt mangfold.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Southwestern Law School

Effektiv etter-JD juridisk studie gir mulighet til å utforske områder av loven i dybden gjennom en tilpasset læreplan undervist av ledende eksperter i et stimulerende aka ... [+]

Effektiv etter-JD juridisk studie gir mulighet til å utforske områder av loven i dybden gjennom en tilpasset læreplan undervist av ledende eksperter i et stimulerende akademisk miljø. På Southwestern Law School tilbyr vi et fremragende Master of Laws (LL.M.) program som oppfyller dette løftet.

Southwesterns fleksible General LL.M. Program i Individualized Studies er designet for studenter som allerede har oppnådd en juridisk grad i USA eller i utlandet, og ønsker å utvide deres juridiske studier i tråd med sine egne personlige og profesjonelle mål.

Som student i Southwesterns LL.M. program, kan du lage din egen læreplan fra et utvalg av over 150 kurs fokusert på lovområdet som vil være mest mulig for deg. Over en fjerdedel av fakultetet har internasjonal erfaring. LL.M. grad krever 24 studiepoeng på post-JD kurs og kan være fullført på heltid eller deltid og kan begynne i høst eller vår.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Southwestern Law School

Southwestern tilbyr det mest omfattende post-JD studieprogram som fører til Master of Laws (LL.M.) grad i underholdnings- og medielovgivning i landet. Under loven av lovs ... [+]

Southwestern tilbyr det mest omfattende post-JD studieprogram som fører til Master of Laws (LL.M.) grad i underholdnings- og medielovgivning i landet. Under loven av lovskolens Donald E. Biederman underholdnings- og medierett institutt, forbereder sørvest for tiden advokater og nye jurister fra utlandet for å trene i kreative næringer som film, tv, musikk, teater, reklame, sport og nyhetsmedier. Denne LL.M.

Programfunksjoner:

åtte heltids professorer med omfattende bransjeerfaring og en liste over adjungerende fakultet som leser som en "hvem er hvem" av underholdnings- og media lov baren rik og variert læreplan inkludert over 45 kurs, alt fra grunnleggende fag til et stort utvalg av mer spesialiserte emneret omfattende eksternprogram med plasseringer i over 50 innstillinger som studioer, guilder, byråer, advokatfirmaer etc.The Entertainment og Arts Legal Clinic, hvor studentene tilbyr forretnings-og juridiske tjenester til uavhengige filmskapere og andre kreative kunstnereen Entertainment Law Firm Practicumet prestisjefylt styre og et nettverk av alumneret internasjonalt underholdningslover sommerprogram i London, EnglandJournal of International Media og Entertainment Lawen prisvinnende underholdningsloven bloggProgramkrav... [-]
USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Southwestern Law School

Southwestern Law School inviterer forespørsler fra utenlandske advokatfirmaer og individuelle internasjonale utøvere innen teknologi, underholdning og intellektuell eiend ... [+]

Southwestern Law School inviterer forespørsler fra utenlandske advokatfirmaer og individuelle internasjonale utøvere innen teknologi, underholdning og intellektuell eiendom, for spesialiserte opplæringsforslag som fører til tildeling av LL.M.

I en alder-akselerert informasjon og kommunikasjon blir lovens praksis stadig mer global. Southwestern Law School , som ligger i den mest kulturelt mangfoldige byen i USA, og et nav av underholdnings- og teknologibransjen, tilbyr individuell kompetanse og domenespesifikk kunnskap på disse og andre områder. Utover kjernekurs i intellektuell eiendom og avtale lov, Southwestern tilbyr det største antallet valgfag i underholdnings- og teknologilov, slik at tilpassede spesialiseringer for globale utøvere. Hva vil være innvirkningen av gjenforhandlede internasjonale handelsavtaler mellom USA og dets naboer? Hvem er vinnerne og taperne i den amerikanske nettneutralitetsdebatten? Hvordan vil EUs personvernlovgivning påvirke innovasjon og konkurranse? Hva er Kinas utviklingsposisjon på handelshemmeligheter? Hvordan samhandler Hollywood med internasjonale filmindustri i Kina, India, Nigeria, (og senest Saudi-Arabia)? I en verden hvor spørsmålene endrer seg så raskt som svarene, sørger Southwestern sine studenter for å mestre grunnleggende juridiske begreper og bransjespesifikk forretningspraksis, og gi dem den relevante konteksten og ferdighetene til å navigere i behovene til deres arbeidsgivere og klienter.... [-]

USA Los Angeles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk