Suffolk University Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I mer enn 100 år har Suffolk Law produsert noen av landets mest utmerkede juridiske fagpersoner. Med vekt på praksis i praksis og erfaringslæring, er Suffolk Law et uovertruffen sted å starte, bygge og starte en vellykket karriere og liv i loven.


120465_suffolk1.jpgSom en av de største jusskolene i USA har Suffolk Law en ekspansiv læreplan som kombinerer et sterkt faglig grunnlag med ekspertise innen en rekke spesialitetsområder. Din utdanning inkluderer praktiske læringsprogrammer, nasjonalt kjente fakulteter og faktiske jusutøvere som bygger teori med praksis for å forberede studentene til å jobbe i det 21. århundre.

Oppdrag

Suffolk University Law School , som ligger i Boston, er dedikert til å ønske studenter velkommen fra alle bakgrunner og omstendigheter og utdanne dem til å bli dyktige og etiske advokater som er godt forberedt på å tjene i lokalsamfunnene deres, over hele landet og rundt om i verden. Fordi advokatens rolle har utviklet seg og utvidet seg siden Suffolk ble grunnlagt i 1906, søker Law School å utvikle sine elever de ferdighetene som er nødvendige for å betjene profesjonens skiftende behov i et stadig mer mangfoldig, globalt og teknologisk avhengig samfunn. Som en av landets største jusskoler møter Suffolk den utfordringen ved å gi studentene et sentralt fundament i juridisk utdanning, en bredde av kurs og programmer, og utmerket opplæring av et mangfoldig og tilgjengelig fakultet som driver med stipend og service til deres yrke og samfunn . Suffolk har som mål å gi studentene tilgang til en utmerket juridisk utdanning, inspirere til en forpliktelse til rettferdighet og gi kandidatene muligheten til å oppnå sine karriereoppsatser.

120466_suffolk2.JPG

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss