SMU Dedman School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

SMU Dedman School of Law ble grunnlagt i 1925, og er en topp rangert privat lagskole som ligger i Dallas, Texas, og ligger i et treforet nabolag, kun få minutter fra sentrum. Etablert i 1949, har lovskolens utdanningsprogrammer for jusstudier spilt en viktig rolle i opplæringen av noen av de fremste lederne rundt om i verden. Vi er stolte av vårt globale alumni-nettverk - mer enn 2000 nyutdannede fra 80 land som har fremtredende stillinger innen regjering, juridisk praksis, næringsliv, rettsvesenet og juridisk utdanning over hele verden. SMU Dedman Alumni Network foto med tillatelse fra SMU Dedman School of Law

Eksepsjonell Graduate Degree Programmer

SMU Dedman School of Law tilbyr høyere grad programmer for både amerikanske og utenlandsk utdannet advokater. LL.M. og SJD-programmer forbedrer karriere i privat praksis av lov, undervisning og offentlig tjeneste ved å undervise analyse og problemløsning ferdigheter for å møte de komplekse kravene i vår verden. Programmene øker studentens forståelse av juridisk teori og politikk, utvider studentens juridiske horisonter, og oppmuntrer til utvikling av juridisk forskning og skriftlig kompetanse.

Studerer i livlig Dallas, Texas

SMU Dedman Law tilbyr internasjonale studenter en mulighet til å bli en del av et levende, mangfoldig, vitenskapelig samfunn med fordelen av å studere i Dallas - ikke bare et internasjonalt forretningssenter, men et dynamisk kulturssenter midt mellom øst og vestkysten av United Stater i en region kjent for sitt milde, solrike klima. Dallas er den niende største byen og Dallas / Ft. Verdt metroplex utgjør det fjerde største storstadsområdet i USA. Det er en sofistikert by med et blomstrende arbeidsmarked, høy livskvalitet og relativt lave levestandard. Det er et flott sted å bo og studere!

Globalt anerkjent fakultet

Fakultetet inkluderer lærde og innovatører innen en rekke felt, inkludert forfatningsrett, selskapsrett, strafferett, miljørett, helserett, åndsverk, nasjonal sikkerhetslov, olje- og gasslov, allmenningsrett og skatterett. Disse lærde engasjerer seg jevnlig over hele verden ved å dukke opp for kongresskomiteer, samarbeide med statlige og føderale reguleringsbyråer, krangle for statlige og føderale domstoler, samarbeide med bedriftsledere og ideelle organisasjoner og ofte vises i media for å oversette forskningen sin eller gi kommentarer til viktige historier dagens. Å studere jus ved SMU gir studenter tilgang til et eksepsjonelt fakultet som driver med tidsriktig og nyskapende forskning ofte informert av mange års erfaring. 21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg foto med tillatelse fra SMU Dedman School of Law

Lærerfaring

I tillegg til vår mangfoldige læreplan, inviteres studentene til å utnytte de mange aktivitetene utenfor klasserommet. På SMU Dedman Law vil din lærerfaring bli beriket gjennom hele året internasjonale konferanser og foredrag, og bringe fremtredende internasjonale figurer til campus for å diskutere dagens globale juridiske spørsmål. Internasjonal LL.M. studenter tar kurs med amerikanske JD-studenter og deltar i våre Inns of Court Program - et program som blir introdusert under orientering der elevene kobler i små grupper med kollegaer, fakultet, studentledere, karriereådgivere og alumner for en fellesskapserfaring gjennom hele tiden på SMU Dedman School of Law . En fakultet medlem vil tjene som din personlige akademiske rådgiver. Øvelse av advokater fra Dallas Bar Association International Law-seksjonen fungerer også som veiledere for våre studenter.

Internasjonalt fremtredende alumni

Internasjonale kandidater fra SMU Dedman School of Law har påvirket hele verden. Vårt internasjonale alumni-nettverk omfatter mer enn 2000 nyutdannede i mer enn 80 land. Disse fagpersonene kan bli funnet på det høyeste nivået av regjeringen, juridisk praksis og virksomhet. SMUs internasjonale alumner representerer et bredt spekter av rettssystemer, blant annet fra Sentral-og Sør-Amerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, India, Sørøst-Asia, Kina, Midtøsten og Stillehavsområdet. Vi streber etter globalt geografisk mangfold i våre studentopptak og gir høy grad av individuell oppmerksomhet og støtte for hver internasjonal student.

 • Sobchok Sukharomna '81 høyesterettspresident, Thailand
 • Dr. Shen Shiaoming '81 International Legal Consultant for Mackenzie & Albritton LLP
 • Den ærede SM Krishna '59 utenriksminister for India (2009-2012)
 • Siriporn Chaiyasuta '85 General Counsel, Chevron Europe, Eurasia and Middle East Exploration & Production Limited
 • Moath Alhussain '11 Assoc. Counsel, Saudi Basic Industries Corporation
 • Antonio M. Garza '83 Tidligere USAs ambassadør i Mexico
 • Dr. Helmut Sohmen '66 Formann og president, BW Group
 • Dr. Hassan Okour '07 Tidligere dekan, Qatar Law School
 • Jinsung Lee '88 president, Koreas konstitusjonelle domstol
 • Yukio Horigome '71 rettferdighet for Høyesterett i Japan
 • Hans Heppe '97 internasjonal partner, Locke Lord LLP æres tysk konsul

Studentliv

Lovenskolen ligger på nordvest hjørnet av SMUs hovedcampus - med klasseromsbygningene, administrasjonsbygningen og lovbiblioteket som danner det som kalles "Law Quad." Denne ideelle beliggenheten gir enkel tilgang til mange av SMUs fantastiske studentressurser, inkludert serveringstjenester, et toppmoderne treningssenter og helsesenter.

Bar eksamen kvalifisering

Internasjonale studenter som ønsker å praktisere jus i USA og kvalifisere for opptak til baren i en av delstatene eller District of Columbia, bør gjøre seg kjent med kravene om opptak til barer i den spesielle jurisdiksjonen der de planlegger å praktisere. Bar opptakskrav varierer fra stat til stat. Noen stater krever at søkere skal ha en JD-grad, og andre vil bare kreve et visst antall kurspoeng fra en lovskole i dette landet. Texas tillater nå kvalifiserte utenlandsutdannede advokater som har fullført en LL.M. grad for å avlegge eksamen i Texas Bar. UNDERWOOD LAW BIBLIOTEK huser den største private lovsamlingen på Sørvestlandet. Fremtredende ALUMNI SMU-juridikere inkluderer Texas høyesterettsdommer, medlemmer av den amerikanske kongressen, en ambassadør, en guvernør, utenriksministre og medlemmer av de høyeste domstoler over hele verden, så vel som partnere ved ledende advokatfirmaer og generelle rådgivere i større selskaper. Som den første advokatskolen i DALLAS, er vi heldige som å være i en by med en blomstrende økonomi, mange bedriftshovedkvarter og et enestående juridisk samfunn. SMU Dedman School of Law fortsetter å strebe etter å utvikle det neste århundret med ledere. 21430_28439363.jpg foto med tillatelse fra SMU Dedman School of Law

Steder

Dallas

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Address
3315 Daniel Avenue
75205 Dallas, Texas, USA
Telefon
+1 214-768-2658

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss