SMU Dedman School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om

Grunnlagt i 1925, SMU Dedman School of Law er en topprangerte tier-en privatrettslig skole ligger i Dallas, Texas, og ligger i en allé nabolag, bare noen minutter fra sentrum av byen. Etablert i 1949, har loven skolens høyere grads lov programmer spilt en viktig rolle i å trene noen av de fremste ledere rundt om i verden. Vi er stolte av våre globale alumni-nettverk - mer enn 2.000 kandidater fra 80 land som har fremtredende posisjoner i regjeringen, juridisk praksis, business, rettsvesenet og juridisk utdanning over hele verden. 


Eksepsjonell høyere grads nivå

SMU Dedman School of Law tilbyr høyere grads nivå for både amerikanske og utenlandske trente advokater. LL.M. og SJD programmer forbedre karrierer i privat praktisering av loven, undervisning og offentlig tjeneste ved å undervise analyse og problemløsning ferdigheter for å møte de komplekse kravene til vår verden. Programmene øke studentens forståelse av juridisk teori og politikk, utvide studentens juridiske horisonter, og oppmuntre til utvikling av juridiske forskning og skriveferdigheter.

Studerer i Vibrant Dallas, Texas

SMU Dedman Law tilbyr internasjonale studenter en mulighet til å bli en del av et levende, mangfoldig, akademiske fellesskapet med fordelen av å studere i Dallas - ikke bare et internasjonalt forretningssenter, men et dynamisk kulturelt senter som ligger midt mellom øst og vestkysten av USA stater i en region som er kjent for sitt milde, solfylte klima. Dallas er den niende største byen og Dallas / Ft. Worth Metroplex utgjør den fjerde største byområde i USA. Det er en sofistikert by med et blomstrende arbeidsmarked, høy livskvalitet og relativt lave levekostnader. Det er et flott sted å bo og studere!Globalt anerkjent fakultet

Fakultetet omfatter forskere og innovatører i en rekke felt, inkludert statsrett, selskapsrett, strafferett, miljørett, helserett, immaterialrett, nasjonal sikkerhet lovgivning, olje og gass loven, offentlig interesse lov, og skatterett. Disse lærde regelmessig engasjere verden ved å vises før Kongressens komiteer, som arbeider med statlige og føderale etatene, og hevder før statlige og føderale domstoler, som arbeider med bedriftens ledere og ideelle organisasjoner, og jevnlig vises i media for å oversette sin forskning eller tilbud kommentarer om viktige historier dagens. Studerer jus ved SMU gir elevene tilgang til en eksepsjonell fakultetet engasjert i tidsriktig og banebrytende forskning ofte informert av mange års erfaring.

Læring Erfaring

I tillegg til vår mangfoldige læreplan, er studentene invitert til å dra nytte av de mange aktiviteter utenfor klasserommet. På SMU Dedman Law, vil din erfaring bli beriket gjennom hele året internasjonale konferanser og foredrag, og bringer fremtredende internasjonale tall til campus for å diskutere aktuelle globale juridiske spørsmål. International LL.M. studenter ta klasser med amerikansk JD studenter og delta i våre Inns of Court Program - et program som er innført i løpet orientering der studentene koble i små grupper med andre klassekamerater, lærere, studentledere, karriere rådgivere og alumni for et fellesskap opplevelse gjennom sin tid ved SMU Dedman School of Law. En ansatt vil fungere som din personlige veileder. Praktiserende advokater fra Dallas Bar Association International Law avsnitt også fungere som mentorer for våre studenter.

Internasjonalt Prominent Alumni

Internasjonale avgangselever på SMU Dedman School of Law har gjort en innvirkning over hele verden. Vårt internasjonale alumni nettverk omfatter mer enn 2000 kandidater i mer enn 80 land. Disse fagfolk kan bli funnet på de høyeste nivåene av regjeringen, juridisk praksis og virksomhet. SMU internasjonale studenter representerer et bredt spekter av juridiske systemer, inkludert de fra Sentral- og Sør-Amerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, India, Sørøst-Asia, Kina, Midtøsten og Stillehavskysten. Vi strever for global geografisk mangfold i vår student påmeldingene, og gir en høy grad av individuell oppmerksomhet og støtte for hver internasjonal student.

Sobchok Sukharomna '81

Høyesterett President, Thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

Internasjonal juridisk konsulent for Mackenzie & Albritton LLP

The Honor SM Krishna '59

Minister for External Affairs for India (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europa, Eurasia og Midtøsten Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Counsel, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

USAs tidligere ambassadør i Mexico

Dr. Helmut Sohmen '66

Styreformann og president, BW Gruppen

Dr. Hassan Okour '07

Tidligere Dean, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Justice, konstitusjonelle domstolen i Korea

Yukio Horigome '71

Justice av Høyesterett i Japan

Hans Heppe '97

International Partner, Locke Herre LLP Honorary tyske konsul

Studentliv

Loven Skolen ligger på den nordvestlige hjørnet av SMU største campus - med klasserom bygninger, administrasjonsbygg og lov bibliotek danner det som kalles Denne ideelle beliggenheten gir enkel tilgang til mange av SMU fantastiske ressurser student, inkludert servering "Law Quad." tjenester, en ledende treningssenter og helsetjenester sentrum.

Bar eksamen Kvalifikasjon

Internasjonale studenter som ønsker å praktisere loven i USA og kvalifisere for opptak til baren i en av statene eller District of Columbia bør gjøre seg kjent med de bar opptakskrav i den aktuelle jurisdiksjonen hvor de planlegger å praktisere. Bar opptakskrav varierer fra stat til stat. Noen stater krever at søkerne skal ha en JD grad, og andre vil kreve kun et visst antall studiepoeng fra en lov skole i dette landet. Texas tillater nå kvalifisert utenlandsk utdannede advokater som har fullført en LL.M. grad til å sitte for Texas Bar eksamen.

Underwood Law Library huser den største privatrettslige samling i Sydvesten.

Prominente ALUMNI SMU jurister er Texas høyesterettsdommere, medlemmer av den amerikanske kongressen, en ambassadør, en guvernør, utenriksministre og medlemmer av de høyeste domstoler over hele verden, samt partnere i ledende advokatfirmaer og generelle råd på store selskaper.

Som den første jusstudiet i DALLAS, er vi så heldige å være i en by med en blomstrende økonomi, mange bedriftens hovedkontor og en fremragende juridiske miljøet. SMU Dedman School of Law fortsetter arbeidet med å utvikle neste århundre av ledere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se SJD » Se LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLM

LLM For Utenlandske Advokat School Nyutdannede

Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 USA Dallas

Et hovedmål LL.M. for Foreign Law School Nyutdannede programmet er å gi jusstudenter med en forståelse av USA rettssystemet, gi en referanseramme for å håndtere grenseoverskridende virksomhet og rettslige interesser, gi en styrking av rollen til loven i nasjonal og intern utvikling og utstyre dem med analyse og problemløsning ferdigheter som trengs for å møte de komplekse kravene til verden. [+]

Den LL.M. grad for Foreign Law School Nyutdannede er et ettårig, full-time program for studenter som har en grunnleggende lov grad fra et anerkjent internasjonalt jusstudiet. Studenter i dette studiet må fullføre 24 studiepoeng inkludert den nødvendige to-studiepoengs kurs i Perspektiver på det amerikanske rettssystemet. De resterende kurs er valgfag og tilbyr et bredt spekter av valgmuligheter. Studentene har frihet til å velge fra et bredt spekter av klasser og kan designe sine LL.M. grad for å møte deres behov og mål i å studere i USA. Studenter som ønsker å ta en bar eksamen i Texas, New York eller California kan ta kurs som kreves for å kvalifisere seg til å sitte for de eksamener. Andre studenter kan være lurt å spesialisere seg i internasjonale studier eller i andre områder av loven. Et hovedmål med programmet er å styrke den internasjonale student juridiske ferdigheter slik at han eller hun kan bli en mer effektiv advokat og medlem av samfunnet. I denne sammenheng ønsker programmet for å utvikle: en styrking av rollen til loven i nasjonal og internasjonal utvikling evnen til å identifisere, gjennom komparative og internasjonale studier, politiske betraktninger av ulike rettsregler en styrking av rollen til advokaten i sosial og økonomisk endring juridisk analyse og problemløsning evner til å sette studenten til å møte de komplekse behovene til våre modem verden en grunnleggende forståelse av det amerikanske rettssystemet, som studerte fra et komparativt perspektiv en referanseramme for å håndtere forretnings- og juridiske interesser i et transnasjonalt miljø Hvis... [-]

LLM Skatterett

Campus Heltidsstudier Deltid August 2018 USA Dallas

The Masters i skatteloven programmet (LLM Tax Law), for heltid eller deltidsstudenter, er en omfattende, avansert studium utviklet for advokater tenkt å spesialisere seg i skatt praksis. Det fokuserer ikke bare på teknisk beherskelse av skattelovgivningen, men også på bredere spørsmål om skatt og finanspolitikken. De fleste av kursene i læreplanen gir undersøkelsen nivå opplæring i fag vanligvis ikke behandles i JD nivå skatt kurs. [+]

LLM i skatterett Loven Skolen har en lang tradisjon for å styrke i området av føderale beskatning. The Graduate beskatning program, for heltid eller deltidsstudenter, er en omfattende, avansert studium utviklet for advokater tenkt å spesialisere seg i skatt praksis. Det fokuserer ikke bare på teknisk beherskelse av skattelovgivningen, men også på bredere spørsmål om skatt og finanspolitikken. De fleste av kursene i læreplanen gir undersøkelsen nivå opplæring i fag vanligvis ikke behandles i JD nivå skatt kurs. I tillegg avanserte kurs utvikle seg i dybden, praksis orientert kompetanse. Kursene er undervist av loven skolens lærere og av professor II og forelesere som er erfarne, praktiserende skatt spesialister i Dallas-området advokatfirmaer og selskapsrettslige avdelinger. For å imøtekomme sysselsatte studenter, er mange skatte kurs holdes tidlig på morgenen, sent på ettermiddagen, og i løpet av kvelden. grad krav For å motta LL.M. (Skatteloven) grad studenten må oppfylle alle følgende krav: (A) Residence i School of Law for ikke mindre enn to perioder hvis en heltidsstudent og ikke mindre enn tre vilkår hvis en deltidsstudent. Heltidsstudenter i dette programmet kan begynne sine studier i høstsemesteret eller vårsemesteret. (B) Fullføring av 24 varige timer i kurs, seminarer, eller forskning og skriving. Av disse 24 varige timer, må 18 studiepoeng være på skatteområdet. Obligatoriske kurs er Skatt regnskap, skatt og finanspolitikken, og skatt praksis og faglig ansvar. Med forhåndsgodkjenning fra Komiteen for Graduate Legal Studies, kan en student ta fire av de nødvendige 24 sikt timer i graduate-programmer av Dedman College (SMU School of... [-]

Master Of Laws (generelt)

Campus Heltidsstudier Deltid 36 - 60 måneder August 2018 USA Dallas + 1 fler

Den generelle LL.M. Programmet tilbyr lov nyutdannede en mulighet til å utvide sin bakgrunn i enkelte spesialiserte områder av loven ved å melde deg på videregående kurs og seminarer og ved å delta i spesialisert forskning. De fleste studenter som søker denne grad konsentrere seg i områder som corporate og forretningsjuss, internasjonal rett, immaterialrett, juridisk praksis og prosedyre, naturressurser lov eller eiendomsrett. [+]

Den generelle LL.M. Programmet tilbyr lov nyutdannede en mulighet til å utvide sin bakgrunn i enkelte spesialiserte områder av loven ved å melde deg på videregående kurs og seminarer og ved å delta i spesialisert forskning. Selv om School of Law utmerkelser ingen bestemt emne utpekt LL.M. grader under dette programmet, de fleste studenter som søker denne grad konsentrere seg i områder som corporate og forretningsjuss, internasjonal rett, juridisk praksis og prosedyre, naturressurser lov eller eiendomsrett. For grad krav For å motta den generelle LL.M. grad studenten må oppfylle alle følgende krav: (A) Residence i School of Law for ikke mindre enn to perioder hvis en heltidsstudent og ikke mindre enn tre vilkår hvis en deltidsstudent. (B) Fullføring av 24 varige timer i kurs, seminarer, eller forskning og skriving anbefalt av studentens faglige rådgiver. En student inn i programmet må ha et gjennomsnitt på C eller 2,00 på alle kurs tatt. Den nødvendige GPA på C eller 2,00 må innhentes i de første 24 studiepoeng. En student vil ikke få kreditt for et kurs eller seminar der hans eller hennes klasse er under D eller 1.00. Med forhåndsgodkjenning fra Komiteen for Graduate Legal Studies, kan en student ta fire av de nødvendige 24 sikt timer graduate-programmer av Dedman College (SMU School of humaniora og realfag), i Perkins School of Theology, eller i Cox School of Business . Studenten får lov skolen kreditt på ferdigstillelse av alt arbeid til instruktøren tilfredshet, men karakterene vil ikke bli beregnet inn i en elevs... [-]

SJD

Legen Av Juridiske Vitenskap (SJD)

Campus Heltidsstudier Deltid 5 år August 2018 USA Dallas + 1 fler

Graden av Doctor of Juridisk Science (SJD) er det høyeste post-graduate jurist tilbys av Dedman School of Law. Den SJD er først og fremst en forskning og skriving grad (i motsetning til en kurs-orientert grad som LL.M. grad) hvor det SJD kandidaten gjennomfører omfattende høyere nivå juridisk forskning med sikte på å sende inn en akseptabel doktoravhandling av publiserbare kvalitet innenfor en femårsperiode. Dette programmet er beregnet for høyt kvalifiserte kandidater som søker en juridisk akademisk karriere eller et høyt nivå, policy-orientert statlig eller regjeringsposisjon. [+]

Den graden Doctor of Juridisk Science (SJD) er den høyeste post-graduate jurist tilbys av Dedman School of Law. Den SJD er først og fremst en forskning og skriving grad (i motsetning til en kurs-orientert grad som LL.M. grad) hvor det SJD kandidaten gjennomfører omfattende høyere nivå juridisk forskning med sikte på å sende inn en akseptabel doktoravhandling av publiserbare kvalitet innenfor en femårsperiode. Dette programmet er beregnet for høyt kvalifiserte kandidater som søker en juridisk akademisk karriere eller et høyt nivå, policy-orientert statlig eller regjeringsposisjon. Innenfor en periode på fem år fra første artium som SJD kandidat, må SJD kandidaten tilfredsstille følgende krav: Fullføring av den toårige prøvetid beskrevet ovenfor. Innlevering av en doktoravhandling på minst 80.000 ord, men ikke mer enn 100.000 ord (inkludert fotnoter, men eksklusive Bibliografi, Front Pages, innholdsfortegnelse og eventuelle vedlegg eller vedlegg) på en sammenhengende, analytisk, og fokusert tema for en betydelig juridisk art ; eller innlevering av en tilsvarende doktorgradsavhandling i form av en rekke beslektede artikler / kapitler på et mer generelt tema, men som omfatter kollektivt et lokalt sammenhengende volum. Avhandlingen skal utgjøre det opprinnelige verket produkt av SJD kandidat. Avhandlingen skal representere og vise bevis for betydelig doktorgradsnivå forskningsarbeid. Avhandlingen skal vise betydelige juridiske analyser på et doktorgradsnivå gjenstand. Avhandlingen må være av en publiserbare kvalitet i henhold til akseptable amerikanske loven gjennomgang standarder. Avhandlingen skal gi et vesentlig bidrag til å fremme forståelsen av relevant forskning emnet. Det er innenfor skjønn av en SJD kandidatens Tilsynsutvalget til å kreve en... [-]

Kontakt

Bobbye Heine, Assistant Director for Graduate Legal Programs, Email: bheine@smu.edu

Adresse, linje 1 3315 Daniel Avenue
75205 Dallas, Texas, USA
HJemmeside http://www.law.smu.edu/smu-dedman-school-of-law
Telefon +1 214-768-2658