Pepperdine University School of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Takket være nasjonalt anerkjente fakultet og programmer og et virkelig inspirerende sted, er studiet av lov ved Pepperdine University en enestående opplevelse. Lær hvorfor Pepperdine forbereder deg for en lov karriere slik ingen annen skole kan ved å utforske våre unike egenskaper.

Erfaringslæring

Vi trener deg ikke bare for å "tenke som en advokat", men å øve som en. Rangerte 8th i landet (den nest høyeste rangeringen i California) av National Jurist for erfaringslæring, Pepperdine er ikke bare å svare på populær oppfatning at lovskoler trenger å undervise viktige ferdigheter; Vi hjelper aktivt med å lede ansvaret for å utdype juridisk utdanning.

Personlig oppmerksomhet

Praksisøvelsen i dag krever kommunikasjonsferdigheter, etiske standarder og utholdenhet som førstårsstudenter ofte ikke har utviklet.

Vårt nye, million dollar Parris institutt for profesjonell formasjon begynner å vurdere og utstyre studenter til å være fagfolk på sin aller første dag på campus.

Mentor- og kvalitetsundervisning

Våre professorer har et dobbelt fokus på forskning / undervisning. Princeton Review nylig rangert vår fakultet den sjette beste i landet med høyest mulig score for tilgjengelighet.

Nasjonalt anerkjente eksperter

Takket være vår lave studiekompetanse, får våre studenter praktisk veiledning fra publiserte forskere og eksperter på feltet.

Programmer designet for praksis

Vi tilbyr en bredde av gradsprogrammer og spesialiserte områder av interesse for å møte personlige og faglige mål. Våre felles grad alternativer tilbys i forbindelse med Pepperdine Universitys topprangerte skoler for næringsliv, guddommelighet og offentlig politikk.

 • 1 Mastergrad
 • 3 Juris Doctor alternativer
 • 7 LLM Grad-alternativer
 • 5 institutter
 • 5 sertifikatprogrammer
 • 5 felles tilbud
 • 10 klinikker i huset

Straus institutt for tvisteløsning

Som mekling, voldgift og forhandlinger fortsetter å eksplodere i popularitet i rettssaker og internasjonale saker, feiret Pepperdines Straus Institute for Dispute Resolution et uovertrufent trettende år som topprangerte tvisteløsningsprogram i landet ved å lansere en ny LLM-konsentrasjon i internasjonal voldgift.

Et inspirert sted å studere

Nyt spenningen i en fartsfylt by sammen med det fredelige miljøet i Malibu. Ligger bare 35 miles nordvest for Los Angeles - et blomstrende knutepunkt for juridisk praksis og internasjonal kultur - tilbyr vår 830-acre campus fantastisk utsikt og et 40.000 kvadratmeter bibliotek anlegg.

Et trossted

Pepperdine feirer sin kristne arv og det faktum at et slikt fundament kan åpne dialog snarere enn å avslutte det. Vårt fakultet omfatter å praktisere medlemmer fra flere trosretninger.

Glazer-instituttet for jødiske studier utvider aktivt diskusjonen om jødedommen med konferanser og utenlandske programmer.

Vårt fokus på veteraner

Pepperdine hylser ikke bare de som har tjent, men rekrutterer aktivt disse personene for sin følelse av samfunnsansvar, engasjement og profesjonalitet. Pepperdines gule båndprogram gir veteraner gratis undervisning.

Det er 32 veteraner som er registrert for 2018-2019, med 6 veteraner som nettopp startet sitt 1L år.

Et fellesskap som løfter opplevelsen

På Pepperdine School of Law samler vi en variert inngangsklasse som gjenspeiler vår visjon for en utfordrende og vellykket studie. Pepperdine Law er et sted hvor dine jevnaldrende både utfordrer og støtter deg.

 • Totalt JD-innmelding: 482
 • Kvinner: 52%
 • Mangfold: 33%

LLM, MDR, og sertifikatprogrammer

Pepperdine's LLM og Master's in Dispute Resolution (MDR) programmer tiltrekker studenter fra hele verden. Studentene varierer fra nyutdannede til erfarne advokater og dommere som har deltatt eller commuted for programmet fra Kina, Korea, Russland, Hellas, Moldova, Spania, Pakistan, Jordan, Storbritannia, Tyskland, Sverige og mer.

Pepperdine har tiltrukket forskere fra prestisjetunge organisasjoner som Fulbright, Muskie, American States og Rotary Foundation.

En investering i verdi

Pepperdine Law fortsetter å stige i offentlig oppfatning - tre av våre kandidater har blitt bekreftet som føderale dommere de siste to årene, og vi er en av bare 13 lovskoler som opplevde en økning i søknader i fjor; Faktisk økte kun fire andre lovskoler søknader med høyere rente.

Vår Campus

Ligger i kystsamfunnet i Malibu, California, har Pepperdine University 830-acre campus blitt rangert som den vakreste campus i nasjonen av The Princeton Review.

Pepperdine Law ligger på universitetets utdannede campus og kan skryte av et 40 000 kvadratmeter lovbibliotek med havutsikt, samt konferanserom, klasserom, en spisesal, gode teknologitjenester og boliger på campus.

Nærhet til Los Angeles er en ekstra fordel. Med et av verdens mest robuste juridiske samfunn tilbyr byen tilgang til praktiske læringsmuligheter og praktikplasser i en rekke praksisområder - eiendomsmegling, folkerett, underholdning og sport for å nevne noen. Både Malibu og Los Angeles tilbyr kultur, bespisning og fritidsaktiviteter som støtter en sunn livsstil nær en av de vakreste kystlinjer i verden.

Opplev Pepperdine Law

Vi ønsker velkommen og oppfordrer potensielle studenter til å besøke vår campus for å se hva Pepperdine Law har å tilby. Våre daglige besøk inkluderer:

 • Lære om Pepperdine Laws mange programmer og sterke samfunn ved å ta en tur ledet av en nåværende student
 • Oppleve vårt intime læringsmiljø ved å sitte på en første årsklasse undervist av et av våre fremstående lærere
 • Møt en-mot-en med en opptaksrådgiver for å få din søknad og opptaksspørsmål besvart
 • Oppdage hvordan en grad fra Pepperdine Law kan hjelpe deg i dine fremtidige bestrebelser

Steder

Malibu

Address
24255 Pacific Coast Highway, Malibu, CA 90263
Malibu, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss