Penn State Dickinson Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Penn State Dickinson lov er forpliktet til å produsere profesjons klar advokater utstyrt med den doktrinære kunnskap, praktiske ferdigheter, og extralegal kompetanse er nødvendig for å utmerke seg i et stadig mer globalt juridiske markedet. Kjennetegnene på en Dickinson Law utdanning er en innovativ læreplan som, fra den aller første dagen av jusstudiet, avhenger svært mye på erfaringsbasert læring for å forberede våre studenter til å praktisere loven, og en innbydende og støttende fellesskap.

Grunnlagt i Carlisle, Pennsylvania, i 1834, er Dickinson Law den eldste jus i Pennsylvania og den femte eldste i landet. I løpet av de siste 182 år, har Dickinson Law nyutdannede inkludert landets mest fremstående advokater, dommere, regjering og bedriftsledere, og juridiske lærere. Vår 1997 fusjonen med Penn State utvidet vårt omdømme, nettverk, og joint-studieprogrammene-komplette Dickinson Law arven som en innovativ leder i eksperimentelle utdanning.

For å sikre at vi kan gi praktisk opplæring til våre studenter, har Dickinson Law takket hver LL.M. kohorte på 20 studenter. Denne vilje liten klasse størrelse sikrer at elevene får fokusert oppmerksomhet fra fakultetet, garanterer gode muligheter til å lære i praksis innstillinger, og oppfyller loven skolens løfte til beste posisjon sine studenter å sikre sysselsetting i et konkurranseutsatt marked.

kjerne~~POS=TRUNC Principles

Fakultet for Penn State Dickinson Law har vedtatt følgende kjerneprinsipper, som gjenspeiler og lede institusjonens verdier og ambisjoner: 1. Innløst i våre studenter hele spekteret av betong lawyering ferdigheter nødvendig for å mest effektivt utføre som jurister på lokalt, statlig, nasjonal, internasjonal, og internasjonal nivåer i det tjueførste århundre.

 1. Å engasjere seg i en konstant søken etter kunnskap og visdom som vi deler ikke bare med våre studenter, men også med juridiske fagfolk, forskere, politikere og andre, i samsvar med Penn State rolle som en verdensklasse forskningsuniversitet. Tre. Å frivillig bidra våre tjenester til universitetet og til lokale, statlige, nasjonale og internasjonale arbeidet med å forbedre global forståelse, liv og trivsel for våre studenter, og den verden de vil leve.
 2. Å streve, på daglig basis, for å skape en følelse av fellesskap og gjensidig støtte mellom og blant lærere, studenter og ansatte, og i vår samhandling utenfor loven skolen.

Curriculum

LL.M. Programmet er en 24-kreditt, ett studieår studium. Studentene må melde deg på minst 12 studiepoeng per semester, og kan melde seg på ikke mer enn 17 studiepoeng per semester. Programmets grunnleggende kurs introdusere deg til vår unike analytiske metoder. Studenter deretter kan velge emner fra vår "Advokat As ..." pensum dividert med spesialiserte fagfelt, og lage dine egne baner basert på områder av interesse.

LL.M. studentene kan melde seg på et rikt utvalg av kurs som tilbys i lovskolen, inkludert en fokusert studie i et av fagområdene nedenfor:

 • Advocacy og prosedyre
 • Voldgift, mekling og forhandling
 • Forretningsjuss
 • Konstitusjonelle og forvaltningsrett
 • Strafferett og straffeprosess
 • Security Law
 • Offentlig interesse lov
 • Skattelov
 • Elder Law

LL.M. Uavhengig studie og opplæringslæring

LL.M. studenter kan ta selvstudium kurs for inntil 3 studiepoeng i ett semester, og ikke mer enn totalt 4 studiepoeng i løpet av de to semestrene av LL.M. program.

Med godkjenning av assisterende dekan for akademiske saker, LL.M. Studentene kan melde seg på erfaringsstudier tilbys på lovskolen, inkludert pro bono, kliniske og praktikprogrammer.

LL.M. studenter kan søke om å bo for en tredje semester av juridiske studier med tanke på å fullføre en erfaringsbasert læring program eller forbereder en amerikansk bar eksamen.

Praksisplasser

Fordi Dickinson Law School ligger mindre enn 20 miles fra statens kapital og mindre enn to timer fra Washington, DC, våre studenter har mulighet til å internere med nasjonale advokatfirmaer; offentlige organer på lokalt, statlig og føderalt nivå; private selskaper; og ideelle organisasjoner-og da, for å få en følelse av urbane, forstads, og landlige juridiske miljøer.

Semestre-i-praksis

Dickinson Law studenter har mulighet til å fortsette sin overgang fra lovende student til å praktisere advokat ved å delta i loven skolens semester-i-praksis. Disse oppslukende programmer lar studentene til å tilbringe ett semester arbeider full tid i en rekke juridiske innstillinger i Harrisburg, Pennsylvania, Washington DC; eller en internasjonal arena. Tidligere plasseringer har inkludert:

 • Det internasjonale krigsforbrytertribunalet for det tidligere Jugoslavia (Haag, Nederland)
 • FNs høykommissær for flyktninger (Cape Town, Sør-Afrika)
 • International Bar Association (London)
 • Human Rights Watch
 • Internal Revenue Service
 • US Securities and Exchange Commission
 • US Department of Justice, Environmental Enforcement avsnitt
 • US Department of Justice, menneskerettigheter og Spesialadvokaten Seksjon
 • US Department of Treasury, Office of Foreign Assets Control
 • US Equal Employment Opportunity Commission
 • Prosjekt om statlige tilsyn (whistleblower advocacy byrå)
 • Pennsylvania Riksadvokaten
 • Pennsylvania State System of Higher Education
 • YWCA Domestic Violence Juridisk Senter

Fakultet

Dickinson Jusstudenter lære av en særegen og dedikert heltid fakultetet supplert med en undervist av praktiserende advokater og dommere. Betydelig, har alle heltids fakultetet medlemmer brukt år praktisere loven, og de fortsetter å engasjere seg nasjonalt og internasjonalt med den juridiske profesjon gjennom pro bono søksmål, mekling, rådgivende komiteer, og stipend.

Fakultetet mener at deres vitenskapelige og undervisningsoppdrag bør være utfyllende. Som engasjert forskere, de aksepterer at det å ha en solid forståelse av teori er uunnværlig for våre studentenes evne til å operere som jurister i en stadig mer global, mangfoldig, og sofistikerte juridiske miljøet.

Fakultetet er helt forpliktet til samfunnet og til å støtte suksess for våre studenter. Lenge før det ble på moten, fakultetet omfavnet en åpen-dør-politikk som oppmuntret elevene til å stoppe ved fakultetet kontorer uten en planlagt avtale.

Public Interest og Pro Bono

De yrkesetiske reglenes tvinge hver advokat, uavhengig av område av hans eller hennes praksis å tilby juridiske tjenester til det underrepresenterte. Dickinson Law slutter seg til dette kravet, og mener at å hjelpe underprivilegerte er en av de mest givende delene av en advokat jobb. The Law School Miller Senter Pro Bono Program sikrer at elevene har muligheter til å engasjere seg i pro bono offentlig interesse arbeid så tidlig som i sitt første semester. Dickinson Law utmerkelser fellesskap finansiering for sommeren offentlig interesse arbeid, og skolens Bridge Fellowship og Loan Nedbetaling Assistance Program hjelpe studentene til å forfølge heltid offentlig interesse arbeid etter endt utdanning

Et inkluderende fellesskap

Vi mener at mangfold beriker alles pedagogisk erfaring. Vi er like opptatt av å frie mennesker av ulike kulturer og livsstiler som vi skal forberede dem til å bli den neste generasjonen av praksis klar advokater. Som et inkluderende samfunn, definerer Dickinson Law mangfold videre for å inkludere rasemessige og etniske minoriteter, kvinner, funksjonshemmede personer, medlemmer av LGBTQ samfunnet, veteraner, første generasjon studenter, voksne elever, og alle andre som har opplevd underordning, marginalisering, eller isolasjon i akademiske miljøer på grunn av sin identitet status.

Vi er glade for å støtte en rekke student affinitet organisasjoner, for eksempel:

 • Svart jusstudenter Association (BLSA)
 • Latino / a Law Student Association (LLSA)
 • Military Law Caucus (MLC)
 • Outlaw (den LGBTQ studentforeningen)
 • Kvinnerett Caucus (WLC)

Videre Dickinson lovens sentrale kurs integrere ulike perspektiver og undersøke relevansen av mangfold til lov, rettslig prosess, og praksis. Gjennom lov skolens faglige tilbud og sine fritidsaktiviteter, Dickinson Law elevene er i stand til å utvikle kulturelle kompetanse og bedre forstå minoritets synspunkter.

Alumni Network

Ikke bare vil du bli en del av denne lange og stolte arven fra Dickinson Law-kandidatene, men du vil også bli medlem av Penn State alumni-nettverket på over 700 000, det største aktive, betalende alumni-nettverket i verden. Dickinson Law har LL.M. alumni som jobber over hele verden.

Fasiliteter

Dickinson Law totalrenovert historisk hjem i Carlisle, Pennsylvania, har vært bevisst utformet for å fremme Law School satsing på fellesskapet. Dette LEED-sertifiserte anlegget har state-of-the-art klasserom og seminarrom; en signatur moot rettssalen med en 200-seters observatorium; en lovgivende høring rom; tre-etasjers H. Laddie Montague, Jr. Law Library; gruppe-studie rom; Mønet Commons; en gårdsplass; og en kafé. Alle klasserom er utstyrt med avansert audiovisuell teknologi som gjør at studenter og professorer til å kommunisere i sanntid med kolleger og fagfolk fra hele verden.

Career Services

For å hjelpe elevene å forhandle dagens utfordrende arbeidsmarked, Dickinson Law tilbyr en rekke ressurser som går utover tradisjonelle karriere tjenester. De omfattende nettverkene av lojale alumner fra både Penn State og Dickinson Law er forpliktet til å hjelpe våre studenter til å lykkes i sine ønskede yrker. Dickinson Law nyutdannede nyte givende karriere i varierte områder av advokatpraksis, samt i næringslivet, myndigheter og akademia.

Financial Aid og stipender

Et begrenset antall meritbaserte stipendier er tilgjengelige for å oppnå LL.M. kandidater. LL.M. Programundervisning, avgifter og estimerte utgifter er oppført på Dickinson Law nettside.

LL.M. Opptak

LL.M. Opptakskomiteen ved Penn State's Dickinson Law evaluerer gjennomført søknader på en kontinuerlig basis. Selv om opptakskomiteen forsøker å varsle søkere hvis filene er ufullstendige, er det i siste instans søkerens ansvar å sørge for rettidig fullføring av søknaden sin. Mens de fleste studenter forsøker å melde seg på høstsemesteret (august), tilbyr Penn State's Dickinson Law muligheten til å begynne LL.M. program i vårsemesteret (januar). Beslutninger om økonomisk støtte og stipend for Penn State's Dickinson Law LL.M. Programmet er løslatt på en rullende basis, og følger varsel om opptak til LL.M. program.

Vår LL.M. kohorten holdes forsettlig liten med ikke mer enn 20 studenter for å fremme større samhandling med JD-studenter og juridisk fakultet, samt dommere og advokater i Harrisburg og Washington, DC-områdene.

Penn State University er konsekvent rangert blant de beste forsknings- og undervisningsinstitusjoner i verden. Kom og studere med oss ​​på Penn State's Dickinson Law!

For å lære mer om LL.M. Program ved Penn State Dickinson Law, kontakt den internasjonale programkoordinatoren, Sarah Guillén.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Master of Law

Campus Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding USA Carlisle

LL.M. Program ved Penn State's Dickinson Law gir studenter og advokater opplært utenfor USA en høy forståelse av det amerikanske juridiske systemet. Programmets grunnleggende kurs introduserer deg til våre unike analytiske metoder. Studentene kan deretter velge kurs fra vår "Advokat som ..." læreplan delt på spesialiserte fagområder, og lage personlige spor basert på interessepunkter. [+]

LL.M. Program ved Penn State's Dickinson Law gir studenter og advokater opplært utenfor USA en høy forståelse av det amerikanske juridiske systemet. Programmets grunnleggende kurs introduserer deg til våre unike analytiske metoder.

For å sikre at vi kan gi praktisk opplæring til våre studenter, har Dickinson Law takket hver LL.M. kohorte på 20 studenter. Denne bevisst små klassestørrelsen sikrer at studentene får fokusert oppmerksomhet fra fakultetet, garanterer gode muligheter til å lære i praksis, og oppfyller lovskolens løfte om å best plassere sine studenter for å sikre sysselsetting i en konkurransedyktig markedsplass.

LL.M. Programmet er et studieår på 24 studiepoeng, ett studieår. Studentene må melde seg inn i minst 12 studiepoeng per semester og kan melde inn i ikke mer enn 17 studiepoeng per semester. Programmets grunnleggende kurs introduserer deg til våre unike analytiske metoder. Studentene kan deretter velge kurs fra vår "Advokat som ..." læreplan delt på spesialiserte fagområder, og lage personlige spor basert på interessepunkter.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, US
Sosiale medier