Penn State Dickinson Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Penn State's Dickinson Law er forpliktet til å produsere profesjonelle advokater utstyrt med doktrinær kunnskap, praktiske ferdigheter og ekstralegale kompetanser som er nødvendige for å utmerke seg i et stadig mer globalt juridisk marked. Kjennetegnene ved en Dickinson Law-utdanning er en nyskapende læreplan som fra den aller første dagen i lovskolen baserer seg sterkt på erfaringslæring for å forberede våre studenter til å praktisere lov og et innbydende og støttende samfunn. Dickinson Law ble grunnlagt i Carlisle, Pennsylvania, i 1834, og er den eldste lovskolen i Pennsylvania og den femte eldste i landet. I løpet av de siste 182 årene har Dickinson Law-kandidatene tatt med landets mest fremtredende advokater, dommere, regjerings- og bedriftsledere og juridiske lærere. Vår fusjon med Penn State i 1997 utvidet vårt omdømme, nettverk og joint-degree-programmer, og utfyller Dickinson Laws arv som en innovativ leder innen erfaringsutdanning. For å sikre at vi kan gi praktisk opplæring til våre studenter, har Dickinson Law takket hver LL.M. kohorte på 20 studenter. Denne bevisst små klassestørrelsen sikrer at studentene får fokusert oppmerksomhet fra fakultetet, garanterer gode muligheter til å lære i praksis, og oppfyller lovskolens løfte om å best plassere sine studenter for å sikre sysselsetting i en konkurransedyktig markedsplass.

Kjerneprinsipper Fakultetet for Penn State's Dickinson Law har vedtatt følgende kjerneprinsipper, som reflekterer og styrer institusjonens verdier og ambisjoner:

1. Å vestre våre studenter hele spekteret av konkret lawyering ferdigheter som er nødvendig for å mest effektivt utføre som juridiske fagfolk på lokalt, statlig, nasjonalt, transnasjonalt og internasjonalt nivå i det tjueførste århundre.

2. Å engasjere seg i en konstant søken etter kunnskap og visdom som vi deler ikke bare med våre studenter, men også med juridiske fagfolk, lærde, politimenn og andre, i samsvar med Penn States rolle som et verdensklasse forskningsuniversitet.

3. Å gjerne bidra med våre tjenester til universitetet og til lokal, statslig, nasjonal og internasjonal innsats for å forbedre global forståelse, våre studenters liv og trivsel og den verden de skal leve i.

4. Å streve på daglig basis å skape en følelse av fellesskap og gjensidig støtte mellom og blant fakultet, studenter og ansatte, og i våre samhandlinger utenfor lovskolen.

Curriculum

LL.M. Programmet er et studieår på 24 studiepoeng, ett studieår. Studentene må melde seg inn i minst 12 studiepoeng per semester og kan melde inn i ikke mer enn 17 studiepoeng per semester. Programmets grunnleggende kurs introduserer deg til våre unike analytiske metoder. Studentene kan deretter velge kurs fra vår "Advokat som ..." læreplan delt på spesialiserte fagområder, og lage personlige spor basert på interessepunkter. LL.M. studentene kan melde seg på et rikt utvalg av kurs som tilbys i lovskolen, inkludert en fokusert studie i et av fagområdene nedenfor:

 • Voldgift, mekling og forhandling
 • Business lov
 • Konstitusjonell og administrativ rett
 • Straffelov og prosedyre
 • Cyber ​​Law, Data Privacy
 • Eldste lov
 • Helse lov og politikk
 • Åndsverk
 • Internasjonal prøveforsøk
 • Offentlig interesse lov
 • Sikkerhetslov
 • Skattelov
 • Trial Advocacy og tvister

112723_cropped.png

LL.M. Independent Study and Experiential Learning LL.M. studenter kan ta selvstendige studiekurs for inntil 3 studiepoeng i et semester, og ikke mer enn totalt 4 studiepoeng i løpet av de to semesterene i LL.M. program. Med godkjenning av førsteamanuensis for faglige forhold, LL.M. studenter kan melde seg på erfaringskurs som tilbys på advokatskolen, inkludert pro bono, kliniske og internship-programmer. LL.M. studenter kan søke om å bli boende i et tredje semester juridisk studie med den hensikt å fullføre et erfaringslæringsprogram eller forberede seg til en amerikansk bareksamen.

Statsplasser Siden Dickinson Law School ligger mindre enn 20 miles fra hovedstaden og mindre enn to timer fra Washington, DC, har våre studenter mulighet til å praktisere med nasjonale advokatfirmaer; statlige organer på lokal, statlig og føderalt nivå; private selskaper; og ideelle organisasjoner - og i så måte å få en følelse av urbane, forsted og landlige juridiske samfunn.

Semesterstudier i praksis Dickinson Law-studentene har mulighet til å fortsette overgangen fra lovende student til å praktisere advokat ved å delta i Law Schools semester i praksis. Disse nedsenkende programmene tillater elevene å tilbringe ett semester som jobber på heltid i en rekke juridiske innstillinger i Harrisburg, Pennsylvania; Washington DC; eller et internasjonalt spillested. Tidligere plasseringer har inkludert:

 • Internasjonal straffedomstol for det tidligere Jugoslavia (Haag, Nederland)
 • FNs høykommissær for flyktninger (Cape Town, Sør-Afrika)
 • International Bar Association (London)
 • Human Rights Watch
 • Internal Revenue Service
 • US Securities and Exchange Commission
 • US Department of Justice, Environmental Enforcement Section
 • US Department of Justice, Menneskerettigheter og Spesialforfølgelsesavdeling
 • US Department of Treasury, Kontor for Utenlandske Asset Control
 • US Equal Employment Opportunity Commission
 • Prosjekt på regjeringskontroll (whistleblower advocacy agency)
 • Pennsylvania Office of Attorney General
 • Pennsylvania State System of Higher Education
 • YWCA Domestic Violence Legal Center

Fakultet Dickinson Law studenter lærer fra en særegen og dedikert heltid fakultet suppleres av et tillegg fakultet å praktisere advokater og dommere. Betraktelig har alle fakultetsmedlemmer i full tid tilbrakt mange år lovende lov, og de fortsetter å engasjere nasjonalt og internasjonalt med juridisk yrke gjennom pro bono rettssaker, mekling, rådgivende komiteer og stipend. Fakultetet mener at deres faglige og lærerike oppdrag skal være komplementære. Som engasjerte lærde aksepterer de at det å være solid forståelse av teori er uunnværlig for elevernes evne til å fungere som juridiske fagfolk i et stadig mer globalt, mangfoldig og sofistikert juridisk miljø. Fakultetet er fullstendig forpliktet til fellesskap og for å støtte suksessen til våre studenter. Længe før det ble tatt i bruk, fakultetet omfavnet en åpen dørpolitikk som oppfordret elevene til å stoppe ved fakultetskontorer uten en planlagt avtale.

Offentlig interesse og Pro Bono Regler for profesjonell adferd forplikter hver advokat, uavhengig av hvorvidt hans eller hennes praksis er, å gi juridiske tjenester til underrepresentant. Dickinson Law støtter dette kravet og mener at det å hjelpe de underprivilegede er en av de mest givende delene av advokatens jobb. Law Schools Miller Center Pro Bono Programmet sikrer at studentene har muligheter til å engasjere seg i pro bono offentlig interesse arbeid så tidlig som deres første semester. Dickinson Laws stipend stipendium finansiering for sommeren offentlig interesse arbeid, og skolens bro fellesskap og Lånsutbetaling Assistance Program hjelpe elevene til å forfølge fulltids interesse for offentlig interesse etter oppgradering.

112721_Studentorgfair2.jpg


Black Law Students Association (BLSA) Et inkluderende fellesskap Vi tror at mangfoldet beriker alles pedagogiske opplevelse. Vi er så forpliktet til å imøtekomme mennesker med ulike kulturer og livsstil, da vi skal forberede dem til å bli den neste generasjonen praktiserende advokater. Som et inkluderende fellesskap definerer Dickinson Law mangfold i stor grad for å inkludere rasemessige og etniske minoriteter, kvinner, funksjonshemmede personer, medlemmer av LGBTQ-fellesskapet, veteraner, førstegenerasjonsstudenter, voksne elever og alle andre som har opplevd underordnet, marginalisering eller isolasjon i akademiske lokalsamfunn på grunn av deres identitetsstatus. Vi er glade for å støtte en rekke studentaffinitetsorganisasjoner, for eksempel:

 • Latino / Law Student Association (LLSA)
 • Militær lov Caucus (MLC)
 • OutLaw (LGBTQ studentforeningen)
 • Women's Law Caucus (WLC)

Videre integrerer Dickinson Laws kjernekurs ulike perspektiver og undersøker relevansen av mangfoldet til lov, den juridiske prosessen og praksis. Gjennom lovskolens kurrikulære tilbud og sine utenkurslige aktiviteter kan Dickinson Law-studentene utvikle kulturkompetanse og bedre forstå minoritetssynspunkter.

Alumni Network Ikke bare vil du bli en del av denne lange og stolte arven fra Dickinson Law-kandidater, men du vil også bli medlem av Penn State alumni-nettverket på over 700 000, det største aktive, betalende alumni-nettverket i verden. Dickinson Law har LL.M. alumni som jobber over hele verden.

Fasiliteter Dickinson Laws fullstendig renoverte historiske hjem i Carlisle, Pennsylvania, har blitt forsettlig utviklet for å fremme lovskoleens engasjement for samfunnet. Dette LEED-sertifiserte anlegget har toppmoderne klasserom og seminarrom; et underskrift mot rettssalen med et 200-seters observatorium; et lovgivende hørselsrom; den tre-etasjes H. Laddie Montague, Jr. Law Library; gruppe-studere rom; The Ridge Commons; en gårdsplass; og en kafé. Alle klasserom er utstyrt med sofistikert audiovisuell teknologi som gjør det mulig for studenter og professorer å kommunisere i sanntid med kolleger og fagfolk rundt om i verden.

Karriere Tjenester For å hjelpe studentene å forhandle dagens utfordrende arbeidsmarked, tilbyr Dickinson Law en rekke ressurser som går ut over tradisjonelle karriere tjenester. De omfattende nettverkene av lojale alumner fra både Penn State og Dickinson Law er forpliktet til å hjelpe våre studenter til å lykkes i sine ønskede yrker. Dickinson Law kandidater nyte givende karriere i varierte områder av lov praksis, så vel som i næringslivet, regjeringen og akademia.

Økonomisk hjelp og stipend Et begrenset antall meritebaserte stipend er tilgjengelig for høyt oppnådde LL.M. kandidater. LL.M. programopplæring, gebyrer og estimerte utgifter er oppført på Dickinson Law-nettstedet .

LL.M. Opptak Den LL.M. Opptakskomiteen ved Penn State's Dickinson Law evaluerer gjennomført søknader på en kontinuerlig basis. Selv om opptakskomiteen forsøker å varsle søkere hvis filene er ufullstendige, er det i siste instans søkerens ansvar å sørge for rettidig fullføring av søknaden sin. Mens de fleste studenter forsøker å melde seg på høstsemesteret (august), tilbyr Penn State's Dickinson Law muligheten til å begynne LL.M. program i vårsemesteret (januar). Beslutninger om økonomisk støtte og stipend for Penn State's Dickinson Law LL.M. Programmet er løslatt på en rullende basis, og følger varsel om opptak til LL.M. program. Vår LL.M. kohorten holdes forsettlig liten med ikke mer enn 20 studenter for å fremme større samhandling med JD-studenter og juridisk fakultet, samt dommere og advokater i Harrisburg og Washington, DC-områdene. Penn State University er konsekvent rangert blant de beste forsknings- og undervisningsinstitusjonene i verden. Kom og studere med oss ​​på Penn State's Dickinson Law! For å lære mer om LL.M. Program ved Penn State Dickinson Law , kontakt den internasjonale programkoordinatoren, Sarah Guillén.

Steder

Carlisle

Address
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss