Paralegal

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Paralegal .edu Advantage

Senter for avanserte juridiske studier har spesialisert seg utelukkende på utdanning og opplæring av paralegals siden 1987. På grunn av evnen til våre kandidater, og omdømmet til våre fakultet og ansatte, anerkjenner det juridiske samfunnet Senteret som leder i Paralegal utdanning. Oppført nedenfor er flere fordeler du kan forvente når du velger Center for Advanced Legal Studies.

legitimasjon

Med raskere enn gjennomsnittlig jobbvekst for paralegaler, forventes jobbkonkurranse blant paralegaler å være sterke i overskuelig fremtid. Denne økte etterspørselen etterspørrer behovet for riktig opplæring og trening for å lykkes i dette yrket. CALS tilbyr 24 semester time Paralegal sertifikat og omfattende Associate of Applied Science Degree programmer for å aktivere de som er interessert i loven å gå inn i yrket som en Paralegal .

Graduate i 8 måneder

Paralegal sertifikat programmet er utformet for å gi studentene en rimelig og tilgjengelig vei til å bli en Paralegal . Dette programmet er strømlinjeformet for å gi utdanning i de mest ansettelsesfulle og krevende områdene av loven. Studentene kan ta sine klasser 100% online eller delta på Houston, Texas campus for en tradisjonell klasseromsopplevelse.

Nasjonal akkreditering

Akkreditering er en prosess med ekstern kvalitetskontroll som brukes av høyere utdanning for å granske høyskoler, universiteter og utdanningsprogrammer for kvalitetssikring og kvalitetsforbedring. Senteret har blitt kontinuerlig akkreditert siden 1987.

100% online alternativ

Vår Online Interactive Instruction ™ tar en ny tilnærming til online Paralegal utdanning. Delta klasser uansett hvor du er med din datamaskin, laptop, iPad, iPhone og bredbåndstilkobling. Studentene er i stand til å se og høre sine instruktører og klassekamerater i sanntid, noe som gjør det mulig for grundig diskusjon og interaksjon i klasserommet. Vi tar med klasserommet til deg.

Finansiell støtte

Å ta beslutningen om å gå på college kan hente noen økonomiske spørsmål. Hva om det koster mer enn du tror du har råd til? Hva slags økonomisk hjelp kan du motta? Studenter som går på CALS, kan søke om Tittel IV-midler for å betale for utdanning.

Spesialisert Paralegal College

Hvis du ønsker å starte en Paralegal karriere, kan det være en skremmende oppgave å prøve å velge hvor du skal få din Paralegal utdanning. Det er mange Paralegal programmer der ute; hvordan velger du den som er best for deg? Ved å velge en høyskole som spesialiserer seg utelukkende på utdanning og opplæring i Paralegal kan du fortsette med tilliten til at utdannelsen og suksessen er skolens topp prioritet.

Karriere Tjenester

Hver Paralegal student som forbereder seg på å oppgradere og ha god status, får jobbsøkingshjelpsmuligheter i tradisjonelle og ikke-tradisjonelle markeder. Vårt Career Services team jobber direkte med arbeidsgivere for å hjelpe fylle sine Paralegal og andre lovrelaterte stillinger. Hjelper nyutdannede begynner deres Paralegal karriere er vår høyeste prioritet.

Vårt oppdrag

CALS 'oppdrag er å gi studentene de ferdigheter og praktisk og etisk kunnskap som er nødvendig for å utmerke seg som paralegaler og møte behovene til de juridiske, statlige og samfunnsmessige samfunn.


Våre mål

Etter fullført studium vil CALS 'kandidater kunne:

  • Oppgi juridisk yrke som Paralegal .
  • Bidra effektivt til advokater ved levering av juridiske tjenester.
  • Vis praktisk kunnskap i dokumentforberedelse og juridisk forskning.
  • Vis forbedret kompetanse og kunnskap om aktuelle programvare.
  • Demonstrere etiske standarder og prinsipper.

Steder

Houston

Address
800 W Sam Houston Pkwy S,
Suite 100

77042-1912 Houston, Texas, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss