North Park University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En rik historie ...

Grunnlagt i 1891 av den evangelisk Covenant Church, er North Park Universitetet ligger på Chicagos nordsiden og registrerer 3200 studenter fra hele landet og verden. På North Park, innebærer fortreffelighet ikke bare en dyp tradisjon i liberal arts og den kristne tro, men også en ånd av innovasjon, nå ut til å tjene og å lære av den dynamiske samfunnet rundt oss.

Tilkoblinger lokale og globale ...

North Park arbeider for å engasjere nabolaget og byen som vi lever på en måte som beriker livet av campus og knytter oss til de ulike mennesker i Chicago som har røtter strekker seg over hele verden. Graduate og spesiell studieprogrammer bringe voksen, arbeider fagfolk til campus på kveldstid og i helgene. Tilsiktet engasjement for byen Chicago støtter og utfyller styrke ressursene universitetets i liberal arts samt i spesialiserte områder som næringsliv, helsefag og utdanning.

Utpreget kristent ...

Vi er et kristent universitet, forpliktet til å forholde tro på Jesus Kristus til målene for høyere utdanning. Ours er ikke en konforme miljø; aksept for mangfold og økumenikk er en ånd av vår campus. Vår dør er åpen for studenter som anerkjenner at utdanning innebærer alltid verdier. I North Park klasserom, vil du finne en full-time fakultetet av oppnådd kristne lærere og forskere, og på vår campus, et fellesskap av tro.

Lær mer ...

Vi inviterer deg til å lære mer om North Park-et spesielt sted med en historie som strekker seg tilbake mer enn et århundre, og en fremtidig utvidelse for å møte morgendagens utfordringer. Vi er på jakt etter menn og kvinner som lengter etter å vokse i kunnskap og tro, og som ønsker en følelse av yrke gjennom lederskap og et liv i tjeneste i et globalt samfunn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Kurs - Lawstudies » Se Pre-Meds » Se Kurs - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se Kurs - AcademicCourses » Se Bachelor - Bachelor » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Pre-lov

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Chicago

North Park University pre-profesjonell spor for loven er en sekvens av kurs og rådgivning som vil gi deg et solid fundament for dine applikasjoner til konkurranserettslige skoler rundt om i landet. Den pre-law sporet skal ledsage en major-oftest politikk og regjering eller virksomhet og økonomi-der finner du også få en dypere forståelse av kompleksiteten i regjering og næringsliv ... [+]

Pre-Law

North Park University pre-profesjonell spor for loven er en sekvens av kurs og rådgivning som vil gi deg et solid fundament for dine applikasjoner til konkurranserettslige skoler rundt om i landet. Den pre-law sporet skal ledsage en major-oftest politikk og regjering eller virksomhet og økonomi-der finner du også få en dypere forståelse av kompleksiteten i regjering og næringsliv.

Rådgivning

Pre-jusstudenter rådes ved fakultetet i politikk og regjering avdeling, ofte Dr. Jonathan Peterson som har betydelig praktisk erfaring i verden av jus og politikk. Din rådgiver vil snakke med deg om dine spesielle interesser i loven, og hjelpe deg å holde deg på sporet gjennom hele programmet på North Park for å sikre at du er forberedt for dine applikasjoner og intervjuer for jusstudiet.... [-]


Videoer

Undergraduate Academics

Welcome Back