Read the Official Description

Grunnlagt i 1873, Mercer University School of Law har en lang tradisjon for å produsere praksis klar advokater som er klare til å øve og forpliktet til å tjene. Skolen har opparbeidet seg et rykte som en utmerket leverandør av juridisk utdannelse med en intens fokus på student og fakultetet interaksjon.

Mercer Law School har en stolt arv av innovasjon, kvalitet og service, og det er å bygge på denne arven til å møte dagens utfordringer den juridiske profesjon.

Våre lærere og ansatte er fører an i utviklingen av læreplanen, pedagogikk og forskning som beveger yrket frem samtidig være tro mot vår historiske identitet som et sted som verdsetter personlig interaksjon, ferdighetstrening, og etikk og profesjonalitet.

whylaw_1

Hvorfor Mercer Law

Din reise for å bli en Mercer advokat begynner her - bli kjent med fantastiske mennesker, programmer og steder som gjør Mercer Law karakteristiske blant sine jevnaldrende. Det som skiller oss fra andre lover skoler? Den bevisste valg vi har gjort i læreplanen vår, down-to-earth fakultetet som underviser, og den tette kultur som gjør læring morsomt og suksess oppnåelig.

Kanskje disse tingene bør være standard blant loven skoler. De er ikke, men vi er nasjonalt anerkjent for dem. Denne spennende kombinasjon av fremragende trening, suveren undervisning, og uovertruffen støtte fortsetter å drive Mercer Law School og sine studenter fremover.

Vi virkelig setter pris på interessen i Mercer Law School og håper din reise med oss ​​på vår nettside tvinger deg til komme og besøke oss og lære mer.

unikt fellesskap

På Mercer Law School, studenter nyte en liten, støttende fellesskap. Lærere og ansatte er forpliktet til individuell suksess for hver student. Professorer 'dører er åpne for studenter, og studenter nytte av en uvanlig grad av individuell oppmerksomhet. Mange medlemmer av Macon og Atlanta bar tjene som undervist; studenter dra nytte av mange externship muligheter; og statlige og føderale clerkships er tilgjengelig her.

Vi er en del av et dynamisk privat universitet som har andre graduate programmer som medisin, økonomi og apotek; fremragende musikk og kunst tilbud; og en sterk atletisk program. Mercer University er medlem av den sørlige konferansen og den eneste private universitetet i Georgia til felt en NCAA Division 1 program. Med mer enn 8300 studenter i 12 skoler og høyskoler på studiesteder i Macon, Atlanta og Savannah, og på fire regionale akademiske sentre rundt om i staten, er Mercer konsekvent rangert blant landets ledende institusjoner med slike publikasjoner som US News & World Report og Princeton Review.

Loven skolens nærhet til Atlanta gir alle muligheter for en internasjonal by innen kort avstand. Atlanta vert mange advokatfirmaer, flere Fortune 500 hovedkvarter, ulike statlige virksomheter, og en rekke sports- og kulturarenaer.

På Mercer Law School har vi det beste fra begge verdener: en liten skole i et støttende fellesskap, med forbindelser til en av landets mest innflytelsesrike byer. Mercer Law School tilbyr sine studenter mulighet til å lære mer, og leve mer, i en setting som verdsetter hardt arbeid, kollegialitet, og offentlig service.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Mercer University School of Law

The Masters i Comparative Rettsvitenskap (MCJ) grad i International Business and Trade Law ved Mercer University School of Law er en særegen program utviklet for å gi ute ... [+]

Masters i Comparative Rettsvitenskap

The Masters i Comparative Rettsvitenskap (MCJ) grad i International Business and Trade Law ved Mercer University School of Law er en særegen program utviklet for å gi utenlandske advokater både akademisk og praktisk opplæring.

Programmet har:

Ettårig studium på Mercers Atlanta og Macon skoler (juni - mai) Sertifikat i engelsk språk trening Faglig og praktisk opplæring med vekt på internasjonal handel og handelsrett Mulighet for å delta i en Externship i Atlanta med en kommersiell virksomhet, advokatfirma eller offentlig etat

Curriculum

Sommer Begynnelsen av juni til slutten av juli (6 timer) Introduksjon til den amerikanske rettssystemet og kultur Innføring i juridisk engelsk... [-]

USA Macon
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Mercer Law: In Good Company