Marymount University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Marymount University er et dynamisk læringsfellesskap der du vil få verdifull kunnskap og ferdigheter i en utfordrende, men støttende, atmosfære. De fleste MU klasser er små, gir en ideell setting for kvaliteten instruksjon og personlig oppmerksomhet som fører til akademisk suksess. Hos Marymount, er klassemiljø svært samarbeidsprosjekt, vil du bli kjent med klassekameratene dine og professorer, og de vil bli kjent med deg! &nbsp Marymount tilbyr lavere og høyere programmer i en rekke disipliner. Og MU fakultet bringe sine stipend, faglig kompetanse, og forbindelser til klasserommet, for å utdype din læring. &nbsp Marymount nærhet til Washington, DC, er en ekstra fordel: Nasjonen 's hovedstad byr på ekstraordinære kulturelle, akademiske og faglige ressurser som vil berike din college opplevelse!&nbsp La Marymount University være vindu mot verden ligger i Arlington, Virginia - kun få minutter fra Washington, DC - Marymount gir deg muligheten til å leve og lære i nærheten av en av verdens mest spennende og innflytelsesrike byer. Hvis du leter etter en god utdannelse i en hovedstad sted, er dette stedet å være! &nbsp Grunnlagt i 1950 av den religiøse av Sacred Heart of Mary, er Marymount en uavhengig, coeducational katolske universitet. MU tilbyr bachelor-, master-og doktorgrader i et bredt spekter av fagområder. &nbsp Marymount er en mangfoldig og innbydende faglig fellesskap med ca 3600 studenter som representerer ca 40 stater og 70 land. &nbsp Studenter finne spennende muligheter for engasjement, service og ledelse ved Marymount.Her er hver enkeltes bidrag, ideer og talenter verdsatt, og alle bidrar til å gjøre Marymount et flott sted å bo og lære. &nbsp Utforsk dette nettstedet for å lære mer om Marymount campus, programmer, tjenester og ressurser - og for å oppdage hvordan universitetets beliggenhet gir ekstraordinære muligheter for læring og personlig vekst. Bedre ennå, besøke oss i person og se selv!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Kurs - Lawstudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se Certificates » Se PhD`er » Se Høyere Sertifikater » Se Sertifikater » Se Doctors of Education » Se Kurs - AcademicCourses » Se MA » Se MSc - Master » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Advokatassistent Studier (graduate Certificate)

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Arlington

Dette sertifikatet er tilbudt for de studentene som har en bachelorgrad og som ønsker å motta utdannet advokatassistent sertifikatet. [+]

Paralegal Studies (Graduate Certificate)

&nbsp

Dette sertifikatet er tilbudt for de studentene som har en bachelorgrad og som ønsker å motta utdannet advokatassistent sertifikatet. Dette programmet er godkjent av American Bar Association (ABA). Når en student mottar en Paralegal Studies sertifikat fra en ABA-godkjent program, kan studenten ikke tilby juridiske tjenester direkte til publikum, unntatt det som er tillatt ved lov.

Minimum karakteren og kursavslutning Krav: Studenter i dette sertifikatet programmet må oppfylle universitetets faglige standarder for hovedfagsstudenter og oppnå minimum karakteren B-for hvert kurs som kreves i graden. Ingen kurset kan gjentas flere ganger.... [-]