Les den offisielle beskrivelsen

Massachusetts School of Law oppgave er å gi en faglig strenge rimelig juridisk utdannelse med vekt på etikk, advokatvirksomhet, ledelse og faglige ferdigheter. MSLAW gir et tilgjengelig og rimelig juridisk utdanning til morgendagens ledere i jus, økonomi og teknologi som søker å bidra til sine lokalsamfunn som talsmenn, advokater og ledere. Advokater har betydelig innflytelse i vårt samfunn og MSLAW forbereder sine kandidater til å bruke den makten til å hjelpe sine kunder og få den samfunns avansement at en jurist har tradisjonelt gitt.

For å fullføre sitt oppdrag, Massachusetts School of Law bringer sammen en mangfoldig gruppe av forskere, dommere, ekspert utøvere og andre fagfolk for å gi enkeltpersoner fra alle bakgrunner en streng, faglig fordelaktig, rimelig juridisk utdannelse slik at de kan forbedre sine liv og bedre betjene sine lokalsamfunn.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Juris Doctor

Massachusetts School of Law

En Juris Doctor grad er ikke bare en profesjonell grad i lov. Innhenting av en JD grad er grunnlaget som vil åpne en verden av muligheter i verden av loven, business, og ... [+]

Doctor juris

The Massachusetts School of Law gir en høy kvalitet, praktisk og rimelig juridisk utdannelse. Rolling innleggelser tilbys og LSAT er ikke nødvendig. Massachusetts School of Law tilbyr laveste undervisning i forhold til noen lov skole i New England.

Program Beskrivelse:

En Juris Doctor grad er ikke bare en profesjonell grad i lov. Innhenting av en JD grad er grunnlaget som vil åpne en verden av muligheter i verden av loven, business, og utallige andre yrker. Ved Massachusetts School of Law, har du muligheten til å fokusere Juris Doctor i ulike aspekter ved loven, som forretninger, sivile rettigheter, kriminelle, internasjonal, personskade, og mer.

Skal du tjene ditt JD grad og bli advokat?... [-]

USA Og over
September 2020
Heltid studier
Deltid
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk