Les den offisielle beskrivelsen

Mer enn 100 år med akademikere, rettferdighet og service.

I 1914 Loyola College of Law åpnet sine dører og har åpnet hodet av fremtidige advokat fagfolk siden den gang. Her, i haller og klasserom av høgskolens Uptown New Orleans campus, videre vi jesuittenes tradisjon for akademisk rigor, jakten på rettferdighet, og tjenesten til andre gjennom våre ABA-akkreditert sivile og sedvanerett programmer. Føderale dommere, statlige og lokale politikere, advokatfirmaet partnere, corporate advokater og ledere-de alle startet sine berømte advokat karrierer med et Loyola utdanning. Som vi begynner vår andre århundre, ser vi frem til å utdanne neste generasjon av jurister forpliktet til å bruke loven til å gjøre en forskjell i verden.

College of Law ved Loyola University New Orleans fra Loyola University på Vimeo.

Studier

Start her. Gå hvor som helst.

Vi vet at elevene har sine egne unike baner. Det er derfor Loyola College of Law tilbyr et vell av muligheter til å passe hver enkelt elevs mål.

Vi er en av de få skolene i landet som tilbyr læreplaner i både sivile og sedvanerett, og gir deg muligheter for å praktisere loven i Louisiana, over hele landet, eller verden rundt. Tre felles gradsprogram og ni sertifikater i spesialiserte felt vil gi deg kunnskap og legitimasjon du trenger å øve den type lov som interesserer deg mest. Og fordi vi vet at for noen elever å gå til law school heltid er ikke et alternativ på grunn av livets krav, kan vi tilby deltids natt og dag programmer slik at du kan få din grad på dine vilkår.

Degree Programs

 • Juris doktorgrad
 • LL.M. i USA Law
 • Individualisert Study LL.M. for USJD Nyutdannede

Kombinert Degree Programs

 • Juris Doctor (JD) / Master of Business Administration (MBA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Public Administration (MPA)
 • Juris Doctor (JD) / Master of Urban og regional planlegging

Sertifikat programmer

 • Sertifikat i Civil Law og Common Law
 • Sertifikat i Environmental Law
 • Sertifikat i International Legal Studies
 • Certificate in Law, teknologi og entreprenørskap
 • Sertifikat i Social Justice
 • Sertifikat i skattelovgivningen
 • Sertifikat i innvandring og statsborgerskap lov og praksis
 • Sertifikat i Health Law

Law Clinic

Stuart H. Smith Law Clinic og Senter for sosial rettferdighet

Hvorfor New Orleans?

New Orleans er en pulserende by på egen hånd, og det juridiske miljøet er like aktiv. En rekke regionale og nasjonale bedrifter har kontorer i New Orleans, i likhet med mange store, mellomstore og boutique advokatfirmaer med base i Louisiana.

The College of Law tilbyr mange forskjellige fokusområder for å tjene en mangfoldig befolkning av bedrifter, entreprenører, miljøinteresser, underholdere, lokale og føderale myndigheter, militære behov, internasjonale interesser, familier og samfunnet for øvrig.

New Orleans er også et viktig senter for den føderale og statlige rettssystemer. På statlig nivå, er det hjemmet til en domstol i Louisiana, Louisiana fjerde Circuit Court of Appeals, og mange tingretten med sivile og strafferettslige jurisdiksjon. På føderalt nivå, er det hjemmet til USAs femte Circuit Court of Appeals og United States District Court for Eastern District of Louisiana, samt ulike føderale administrative domstoler.

New Orleans, med sine tradisjoner og spennende landskap, fungerer som et perfekt bakteppe for læring og jobber mot rettferdighet.

museer

New Orleans er hjem til en rekke topp-notch museer, inkludert The National World War II Museum, The New Orleans Museum of Art, Ogden Museum of Southern Art, The Contemporary Arts Center New Orleans, The Cabildo.

Festivaler

Noen av landets mest unike og populære festivaler er basert i New Orleans, inkludert Mardi Gras, New Orleans Jazz og Heritage Festival, Voodoo Musikk + Arts Experience, French Quarter Festival, og mange flere.

musikk

Selv om New Orleans har lenge vært betraktet som den amerikanske episenteret av Jazz og Blues musikk, byen har mer enn 80 steder med levende musikk som spiller vertskap for folk, Cajun, funk, rock og R & B-musikk.

Mat

New Orleans er landets ultimate kulinarisk smeltedigel! Godt over 1000 restauranter span Greater New Orleans-området. Enten du leter etter kreolsk og Cajun spesialiteter, tradisjonell sørlige hjemmelaget mat, cutting-edge gastronomiske herligheter, europeisk stil fare, eller den ferskeste sjømaten i Sør, vil du sikkert finne den i Big Easy.

sport

Crescent City er hjem til New Orleans Saints NFL football team, New Orleans Pelicans NBA basketball team, New Orleans Zephyrs AAA baseball team, og New Orleans Jesters National Premier League Soccer team. For en fullstendig liste over New Orleans sportslige team og hendelser, kan du gå www.sportsnola.com.

Besøk

Vi inviterer deg til å oppdage Loyola University New Orleans College of Law i person. Ta kontakt med Tori Luwisch å planlegge en individuell besøk eller gruppe informasjonsmøte for å oppleve severdighetene og lydene av Loyola og New Orleans.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Loyola University New Orleans College of Law

Når du forplikte seg til å komme til USA for din Master of Law (LL.M.) grad, du fortjener en skole som vil vise det samme beløpet forpliktelse til deg. LL.M. program ved ... [+]

Vi tar utdanning personlig.

Når du forplikte seg til å komme til USA for din Master of Law (LL.M.) grad, Du fortjener en skole som vil vise det samme beløpet forpliktelse til deg. LL.M. program ved Loyola er utformet for å gi en personlig tilnærming til studiene dine. Med maksimalt 20 studenter hvert år, kan vår dedikerte lærere og ansatte vie all tid og oppmerksomhet du trenger for å få mest mulig ut av din tid ved Loyola.

Louisiana er den eneste blandet jurisdiksjon stat i landet, noe som betyr Loyola er en av bare noen få skoler som kan tilby sertifikater i vanlig og sivilrett. Dette vil gi deg ekstra fleksibilitet i å avgjøre hvor du skal øve, enten det er i Louisiana, rundt i USA eller nesten hvor som helst i verden. Men mens du er på skolen vil du tilbringe året bor i en av de mest internasjonale og kulturelt mangfoldige byene i landet: New Orleans.... [-]

USA New Orleans
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

College of Law at Loyola University New Orleans