ISDE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Instituto Superior de Derecho y Economía ( ISDE ) ble grunnlagt i 1992 med sikte på å fullføre universitetsopplæring av jurister fra både teoretisk og praktisk side. Representanter for hovedkontorene til nasjonale og internasjonale advokater møttes for å diskutere opprettelsen av en akademisk institusjon, kun beregnet på lovlig utdanning på høyeste nivå. Det var nødvendig at i Spania dukket opp et undervisningsenter som i tillegg til dannelse av høyskolestudenter kunne innlemme tilstrekkelige garantier og automatisk til de beste bedriftene. Det var et behov og krav som kreves av advokatfirmaene selv.

ISDE er et juridisk treningssenter tilknyttet Complutense University of Madrid.

I dag er det mer enn 200 firmaer i mer enn 50 land som har sluttet seg til prosjektet.

Internasjonal

I tillegg til medlemskapet i Complutense-universitetet i Madrid, søker ISDE felles trening med universiteter som Carlos III og Rey Juan Carlos, Madrid, mellom nasjonalt og Columbia University, New York, Levin College of Law, University of Florida, inkludert utenlandske.

Sammen med det ovennevnte har ISDE inngått flere avtaler med universiteter over hele verden, og er den eneste spanske institusjonen som tilbyr offisielle masterstudier i USA, anerkjent av American Bar Association.

På institusjonelt nivå har ISDE anerkjennelsen av General Council of Spanish Advokater og ISDE i Madrid, Barcelona og Tarrasa. Med Justisdepartementet bistår ved levering av kurs i mekling og har inngått samarbeidsavtaler med Justisdepartementets senter for juridiske studier, Riksrevisjonen og Carolina-stiftelsen.

foreninger

Når det gjelder profesjonelle foreninger, har ISDE inngått avtaler med Inter-American Bar Association, profesjonell sammenslutning av eiendomseksperter, revisorsforening og skatt på spansk eksperter, den spanske sammenslutningen av byggelovgivning, senter for forskning og utvikling registrerings- og handelslov, styret for sport, profesjonell fotball liga og støtte blant annet.

Dermed har ISDE ved hjelp av krem ​​av faglige, akademiske, institusjonelle og foreninger blitt i stand til å utvikle en treningsmetode der gapet mellom teori og praksis forsvinner.

Denne metodens egnethet til studenters behov resulterer i en plasseringsfrekvens etter at vi har nådd 90% programmer, samt det største antallet godkjente nye bevis for tilgang til en advokat i Spania, med 100%

Reflektere disse årene av arbeidet, har ISDE blitt inkludert i 18 programmer i rapporten "Innovative Law Schools", Financial Times, rangert først i Spania, den tredje i Europa og fjerde i verden. År etter år leder også advokatkategoriens rangering av avisen El Mundo og det juridiske tillegget til avisen La Razon, som står som senter med høyest antall utenlandske studenter, med rundt 150 studenter årlig.

Disse er tildelinger til en innsats i tjenesten til en hovedperson: studenten. Den utmerkede trening og karriere suksess er de som gir mening til prosjektet ISDE . I dag er over 25 000 alumni. I over førti land er de våre beste ambassadører.

Partner selskaper

FORBEHOLD:

Vær oppmerksom på at dette programmet ikke er en LLM akkreditert av American Bar Association eller New York Bar Association . ISDE er en privat europeisk lov

Vær oppmerksom på at dette programmet er anerkjent av internasjonal lovindustri, siden de fleste av de øverste advokatene i denne bransjen er enten professorer, gjestelærere eller alumni i programmet, som det kan bli konsultert på vårt nettsted: Partner Companies . ISDE har for øyeblikket mer enn 2500 alumni som arbeider i internasjonal ISDE over hele verden. I ISDE gir ISDE våre ISDE med nettverkskonstruksjoner som er utformet for å styrke deres forbindelser mellom jevnaldrende og å få tilgang til et konkurransedyktig juridisk miljø.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLM

USAs Master I Sportslov

Campus Heltidsstudier Deltid 16 måneder September 2018 USA New York + 1 fler

Denne amerikanske Master i sport lov er det eneste tilbudet i markedet opprettet med et eksternt industriperspektiv. Etter hvert som programmet ble utviklet, ble ledende idrettsutøvere og advokatfirmaer konsultert for å fastslå ferdighetene og kunnskapen som elevene ville trenge for å best posisjonere seg for sysselsetting ved oppgradering. [+]

Denne amerikanske Master i sport lov er det eneste tilbudet i markedet opprettet med et eksternt industriperspektiv. Etter hvert som programmet ble utviklet, ble ledende idrettsutøvere og advokatfirmaer konsultert for å fastslå ferdighetene og kunnskapen som elevene ville trenge for å best posisjonere seg for sysselsetting ved oppgradering.

Kvalifiserte studenter vil tjene en profesjonell grad - ISDE nyskapende amerikanske master i ISDE - i løpet av 10 måneder med intensiv klasseromstudie i New York City, og en annen tre til fire måneders praktisk praktikopplevelse med en ledende sportsorganisasjon I USA, Europa eller andre steder (lengre praksisplasser kan i enkelte tilfeller være mulig med studentenes og vertsorganisasjonens samtykke).... [-]


Videoer

Video corporativo ISDE

Cambridge Law Week ISDE

Presentación Máster in International law

Kontakt
Besøksadresse
350 5th Avenue, 59th Floor
New York, New York, 10118 US