ISDE USA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ISDE (Instituto Superior de Derecho y Economía) er født en akademisk institusjon fra hjertet av advokatvirksomhet.

Denne institusjonen ble grunnlagt da partnere av de største nasjonale og internasjonale advokatfirmaer i Spania møttes for å diskutere opprettelsen av en utdanningsinstitusjon utelukkende dedikert til rettslig trening på høyeste nivå. De følte det spanske markedet er nødvendig, for første gang, et pedagogisk senter som utviklet fagfolk og lisensierte advokater i stand til å bli med disse ledende firmaer med nok praktisk utdanning og erfaring til å tillate dem å møte kravene deres fremtidige rolle krever fra dag 1.

ISDE har fått anerkjennelse fra de høyeste nivåene av den spanske juridiske feltet. ISDE ble sertifisert som en Law School av landets styrende pedagogisk lov kroppen, men ikke før de blir godkjent av den aner Bar Association of Barcelona. Selv den berømte Bar Association of Madrid har anerkjent ulike ISDE programmer (som sin Master i International Law eller Master i advokatvirksomhet) som best tilpasset forberedelse til yrker i retten og i juridisk rådgivning, få de områdene institusjonen selv forvalter som offentlig tjeneste.

I tillegg ISDE har blitt anerkjent av Justisdepartementet for å gi opplæring i saker av voldgift og tilbyr i dag, i Madrid, sammen med Carlos III University og den prestisjetunge Bar Association of Madrid, en Master i Tilgang til Practice of Law program. Elevene i denne Master har den høyeste pass rate på den spanske Bar eksamen i hele landet med en sats på 97%. Dette Master har også en 95% registrering av sine studenter å sikre sysselsetting ved bestått eksamen bar. Dette programmet har også blitt introdusert til ISDE's faglige tilbudet i Barcelona, ​​og sammen med universitetet Carlos III velkommen deltakelse av Bar Association of Barcelona.

Dette bred spredning anerkjennelse har ført til ISDE og Center for Legal Studies i Justisdepartementet til å signere en samarbeidsavtale med det formål å fremme både juridisk og økonomisk utdanning til studenter og organer knyttet til rettspleien og andre fagfolk i privat og offentlig sektor. Videre har ISDE inngått avtaler med Nasjonalt råd for Advokatassistenter å fremme utdanning for juridiske assistenter i Spania samt Carolina Foundation for å gi studenter fra alle latinamerikanske land å være i stand til å fullføre sine videreutdanning i Spania.

En annen milepæl for ISDE i verden av spansk videreutdanning er avtalen med kong Juan Carlos universitet. ISDE Master Studenter kan melde deg inn i tilsvarende masterprogrammer fra KJC University, som betyr at de får en dobbel mastergrad gjennom gjensidig anerkjennelse av det faglige innholdet og koordinering av begge programmene.

Endelig Complutense-universitetet i Madrid har hedret ISDE som oppnevnes institusjonen å gi offisiell utdannelse for sine juridisk embetseksamen.

I det internasjonale feltet, samarbeider ISDE med universiteter over hele verden, som er den eneste spanske institusjon som gir offisielle masterprogrammer i USA som er anerkjent av American Bar Association. ISDE ervervet at status i 2012 takket være en faglig samarbeid med St Johns University for en felles Master kalt Master i International & Comparative Sports Law. I 2015 ISDE har tatt et enormt sprang i forhold til sin amerikanske akademiske partner og signert og en ny samarbeidsavtale med Columbia University produsere en dual vennlig program som gir studentene en Master i Global Sports Law og Master of Science in Sports Management. ISDE's global innflytelse er ikke begrenset til New York som andre samarbeidsavtaler inkluderer Levin College of Law of Florida University og Wolfson College ved Cambridge University i Storbritannia.

Det er i Latin-Amerika og spesielt i land som Bolivia og Ecuador hvor ISDE har blitt utviklings mest intenst sin virksomhet i de siste få years.Beyond Madrid og Barcelona i Spania ISDE, også har hovedkontor i USA, Mexico (Guadalajara States (New York) ) og Bolivia (Santa Cruz) samt representanter til stede i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Mellom-Amerika, Afrika og Asia.

ISDE har gått ett skritt videre i de siste årene, og utviklet sin egen In-Company Training Center, utvikle skreddersydde programmer tilpasset behovene til bedrifter, institusjoner og foreninger knyttet til rett, fast eiendom, og regnskap, blant andre.

To av ISDE's største aktiva er uten tvil den metodikk ansatt på alle programmer (den perfekte blanding av teoretisk kunnskap og praksis) og den ekstraordinære fakultet og samarbeidende enheter.

Standard of excellence nådd over alle årene betyr i dag ISDE har mer enn 25.000 uteksaminerte studenter til mer enn 40 land.

ISDE er i første posisjon i Spania, tredje i Europa og tilbake i verden i Financial Times ranking for mest innovative Law Schools 2014 og har de fleste programmer refereres til av Financial Times med totalt 18. ISDE er også nummer én Law School i Spania ved flere internasjonale kandidater med 139 studenter fra utlandet, ifølge en rangering av Law Schools publisert i den første utgaven av den nye retts supplement ved La Razón avis. Endelig ISDE er igjen på toppen av loven kategorien rankings utgitt årlig av El Mundo avis for niende året på rad.

En akademisk institusjon som siden fødselen har etterstrebet å tilby juridisk trening på høyeste nivå hvor den har en tilstedeværelse. I dag mer enn 200 bedrifter over 40 land utgjør ISDE's globale programmer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se LLM » Se Kurs » Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Master I Global Idrett Lov

Campus Heltidsstudier Deltid 16 måneder September 2018 USA New York + 1 fler

SDE og Columbia University stolt kunngjøre lanseringen av en ny Companion Degree Program for internasjonalt orienterte sport fagfolk. [+]

Innledning ISDE og Columbia University er stolte av å kunngjøre lanseringen av en ny følgesvenn studium for internasjonalt orienterte sport fagfolk. Dette ledsager programmet er det eneste tilbudet i markedet er laget med en ekstern bransjeperspektiv. Ettersom programmet ble utviklet, ble ledende sports fagfolk og advokatfirmaer konsultert for å fastslå ferdigheter og kunnskap som elevene trenger for å best posisjonere seg for ansettelse etter endt utdanning. Kvalifiserte studenter vil tjene to profesjonelle grader - Columbia markedsledende Master of Science (MSc) i Sports Management og ISDE innovative Master i Global Sports Law - i løpet av 12 måneder med intensiv klasserom studie i New York City, og ytterligere fire til seks måneder med hands-on internship erfaring med en ledende idrettsorganisasjon i USA, Europa eller andre steder. (Lengre praksisplasser kan i noen tilfeller være mulig etter avtale med studenten og vertsorganisasjonen.) Kurs gi grunn instruksjon på sports bransjen kombinert med spesifikk trening i idrett (Regnskap, finans, markedsføring, personalledelse og analyse) og lov (immaterialrett og alternativ tvisteløsning). Columbia / ISDE Companion gradsstudenter nyte de samme faglige og administrative fordeler som alle andre heltids Columbia studenter. Samtidig, de også dra nytte av den spesielle faglige innhold og utprøvde formidlingstjenester som tilbys av ISDE. Programmets prestisjetunge fakultet representerer mange av verdens beste idrettsorganisasjoner, blant annet: National Collegiate Athletic Association National Football League National Basketball Association FIFA Court of Arbitration for Sport Major League Soccer Den internasjonale olympiske komiteen Videre gjesteforelesere inkluderer verdens sports samfunnets mest respekterte advokater, agenter og ledere. Nettverk hendelser og praktiske workshops... [-]

Videoer

Video corporativo ISDE

Cambridge Law Week ISDE

Presentación Máster in International law