Emory Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 1916 etablerte Emory University en lovskole med en fakultet av store lærere med grader fra de høyest ansette institusjonene i tiden, et bibliotek med over 5000 volumer og en klasse på tjuefem studenter.

I dag kombinerer Emory University School of Law en praktisk og disiplinert utsikt mot studiet av lov med en forpliktelse til å gi sine studenter erfarings læringsmuligheter som engasjerer dem i de varierte og integrerte rollene loven spiller i vårt samfunn, samfunn og verden. Emory Law student-sentrert fokus , innovative programmer, eksternskip, og engasjement for vitenskapelig forskning sikrer at våre kandidater er forberedt på å få umiddelbar innflytelse etter eksamen.

Oppdrag

Gjennom stipend, undervisning og nedsenking i verden og dens lokalsamfunn er Emory Law oppdrag å:

  • Produsere stipend og utdanne studenter om lovens rolle i å definere og adressere sosiale sykdommer; struktureringskonflikt; designe effektive juridiske, politiske og markedsinstitusjoner; informere og begrense regjeringer; og memorializing samfunnsforpliktelser.
  • Forhåndsrett lovstatsprinsippet og de resulterende fordelene med ansvarlighet, individuelle rettigheter, sosial rettferdighet, blomstrende markeder og økonomisk utvikling.
  • Dyrk ledere som tjener samfunnet gjennom roller i domstolene, regjeringen, juridisk utdanning, offentlig interesse lov, selskaper og advokatfirmaer.
  • Forbered studentene for en rekke karrierer og stadig skiftende juridiske, politiske, sosiale og markedsforhold ved å gi en streng utdanning som integrerer teori, doktrin og erfaringslæring.
  • Fremme ekspertise ved å streve for mangfold av studentkår, fakultet og medarbeidere og ved å legge til rette for vitenskapelig produktivitet og tverrfaglig utveksling med medlemmer av universitetet, det bredere akademiske samfunnet i USA og utlandet, og det juridiske yrket.

Historie

Grunnårene

Professor Herschel W. Arant og biskop Warren A. Candler, kansler av Emory University, ønsket å skape en lovskole som ville være i liga med lovskolene i nasjonalt anerkjente universiteter, understreke "etikk og idealer fra et gammelt og ærverdig yrke , "og oppmuntre lovens tjeneste.

I 1916 oppnevnte Emory-styret den nye skolen LQC Lamar School of Law. Lamar ble uteksaminert fra Emory College i 1845 og hatt en fremtredende karriere som statsman, lærer og advokat. Den opprinnelige beliggenheten (nå Carlos Hall) var en av de opprinnelige bygningene på Emory Quadrangle. Bygningen, med en grasiøs sentral trapp og Georgia marmor fasade, ble designet av den høyt ansett Beaux-Arts arkitekt Henry Hornbostel. Tjueåtte studenter registrerte høsten 1916.

Under ledelse av Samuel C. Williams, den første dekanen, var lovskolen den første i Georgia som ble tildelt medlemskap i Foreningen for amerikansk lovskole. American Bar Association klassifiserte Emory som en "Class A" -skole i 1923. De eneste andre skolene i Sørøst som ble hedret med denne betegnelsen var University of Virginia og Washington og Lee University.

E. Smythe Gambrell, utdannet ved Harvard Law School, ble med i fakultetet i 1924. Han tjente på fakultetet til dagen før 2. verdenskrig og ga senere gaven som muliggjorde byggingen av dagens lovskolebygging-Gambrell Hall, oppkalt til minne om foreldrene sine.

Steder

Atlanta

Address
Clifton Road,1301
30322 Atlanta, Georgia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss