Cornell Tech

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cornell Tech er en revolusjonerende modell for høgare utdanning som forener teknologi med næringsliv og kreativ tenkning. Cornell Tech samler likesinnede fakultet, bedriftsledere, tech gründere og studenter i en katalytisk miljø å produsere visjonære ideer forankret i viktige behov som vil gjenoppfinne måten vi lever på.

Den Joan & Irwin Jacobs Technion-Cornell Institute omfatter det faglige samarbeidet mellom Cornell University og Technion - Israel Institute of Technology ved Cornell Tech.

Cornell Tech midlertidige campus har vært oppe og kjører på Googles Chelsea bygningen i New York City siden 2012, med en voksende verdensklasse fakultet, master- og PhD-studenter, og postdoktorer som arbeider med teknologisk orienterte organisasjoner og bedrifter, og på sine egne startups.

Byggingen er i gang på Cornell Tech faste, bærekraftig 12-acre campus på Roosevelt Island, med en første fase grunn til å åpne i 2017. Når den er helt ferdig, vil campus består av 2 millioner kvadratfot med state-of-the-art bygninger, over 2 dekar åpen plass, og vil være hjem for mer enn 2000 hovedfagsstudenter og nesten 280 lærere og ansatte.

Vår misjon

Cornell Tech fokuserer på å skape banebrytende ledere og teknologier for den digitale tidsalder, gjennom forskning, teknologi kommersialisering, og høgare nivå utdanning på profesjonelle mestere, doktorgrads- og postdoktornivå.

Vårt utgangspunkt er at den raske innovasjonstakten i den digitale tidsalder krever nye tilnærminger til kommersialisering av universitets teknologi, nye nivåer av strategisk samarbeid mellom bedrifter og universiteter, og nye læreplaner for høgare utdanning. Vi skaper nye akademiske programmer som blander tekniske dybde, business know-how, design ferdigheter og en "byggmester" tenkemåte.

Vårt hjem studiesteder

The Cornell Tech nettverket utvides utover New York City til de andre institusjonene som hjelper oss forfølge vårt oppdrag hver dag.

Cornell er en privat, Ivy League universitet og land-grant universitet for New York State. Cornell oppgave er å oppdage, bevare og formidle kunnskap; produsere kreativt arbeid; og fremme en kultur for bred henvendelse gjennom og utover Cornell samfunnet. Cornell Tech tilbyr grader i forbindelse med disse skolene:

  • Cornell College of Engineering
  • Johnson Graduate School of Management
  • Cornell Law School

Når Cornell forberedte et bud for Applied Science konkurranse New Yorks, Technion - Israel Institute of Technology var et logisk valg for en akademisk partner. Med Israels rykte som "StartupNation" og Technion historie med å produsere landets ledende teknologigründere, visste Cornell det var en felles visjon:

  • Israel er hjem til den største konsentrasjonen av høyteknologiske oppstartsselskaper utenfor Silicon Valley.
  • Technion nyutdannede utgjør majoriteten av israelske utdannede forskere og ingeniører, som utgjør over 70% av landets grunnleggere og ledere av høyteknologiske næringer.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se LLM » Se MSc - HealthcareStudies » Se Ettårig EMBA-programmer » Se MSc - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLM

Master Of Laws (LLM)

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA New York

Eksplosjonen av nye teknologiske produkter og nye teknologibedrifter har skapt en økende etterspørsel etter dyktige advokater som er lidenskapelig om teknologi og forstår de juridiske og regulatoriske utfordringene som oppstår i oppstart. Denne førsteklasses teknologien LLM vil gi deg den kunnskapen og opplevelsen du trenger for å gi råd om innovative teknologiske oppstart. [+]

Master of Laws (LLM)

Som teknologi fortsetter å forvandle vår økonomi og kultur, trenger bedrifter en ny ras av advokater som forstår de juridiske og kommersielle aspektene av ny teknologi, samt utfordringene med å bringe nye produkter og nye selskaper til markedet.

Åpent for å praktisere advokater og nyutdannede jurister, vil Cornell Tech ettårige Master of Laws (LLM) i Law, Technology og Entrepreneurship grad gi deg de spesialiserte ferdighetene du trenger for å støtte og lede tech selskaper i stadig mer komplekse og dynamisk digital økonomi.

Lær i lag ved Intersection of Technology, Innovation og Entrepreneurship

Cornell Tech jurist i lov, teknologi og entreprenørskap er den første graden av sitt slag i verden. Det er en år lang nedsenking i innovasjon, kreativitet og ny forretningsutvikling som vil få deg til å lære side om side med designere, ingeniører og forretningsstudenter. Samarbeider i lag, vil du opprette nye produkter for eksisterende bedrifter i produktstudiet og utvikle din egen nye virksomhet i Startup Studio. Du vil også ha god mulighet til å samarbeide med det pulserende samfunnet av investorer, bedriftsledere og gründerfaglige medlemmer som bare en by som New York og et universitet som Cornell kan tilby.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 2 W Loop Rd, New York, NY
10044 New York, New York, USA
Telefon false