Cornell College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Cornell

Sett på en skogkledd bakketopp med utsikt over naturskjønne Mount Vernon, Iowa, er Cornell College en privat, fireårig liberal arts college som tilbyr studenter en ekstraordinær rekke muligheter-i klasserommet, på campus, og rundt om i verden.

Ved Cornell, vil du fokusere intenst på ett kurs for tre og en halv uke, og deretter gå videre til et nytt fag. Kjent som en kurs av gangen (OCAAT), vår faglige strukturen gjør det mulig å tilbringe en måned å skape en teaterproduksjon, gjennomføre høyt nivå vitenskapelig forskning, eller fordype deg i et nytt språk-gi hver din fulle oppmerksomhet og beste innsats. Det er en innovativ tilnærming som tiltrekker seg en mangfoldig gruppe studenter fra hele landet og hele verden, og det er praktisk talt unikt: Cornell er en av bare to nasjonale liberal arts høyskoler på blokken plan.

Muligheter er ikke begrenset av grensene til et tradisjonelt klasserom. Du kan tilbringe en måned i Spania utforsker opprinnelsen til spansk sivilisasjon, eller jobbe som heltids praktikant på en presidentvalgkamp. Med bare ett kurs om gangen, er off-campus studie både håndterbare og meningsfylt.

Som student vil du nyte vår aktive campus liv og innbydende samfunnet. Mer enn 100 klubber og aktiviteter inviterer deg til å forbedre dine lederegenskaper, vise frem dine talenter, og utforske dine interesser. I våre residence halls, vil du møte nye venner som deler en forkjærlighet for læring og campus engasjement.

Vi vil gjerne fortelle deg mer om dette dristig samfunnet. Kontakt oss med spørsmål, eller la oss hjelpe deg med å planlegge et besøk. Vi ser frem til å høre fra deg!

Studier

Du er inspirert av læring i alle de mange måter og steder det skjer. Du gjør ditt beste når du er midt i et fag, engasjert og absorbert. Du elsker en utfordring, og du trives på eventyr. Så hvorfor betale for en konvensjonell tilnærming til læring når det kommer til din høyskole utdanning?

Cornell College tar en unik tilnærming til læringsprosessen. Jada, våre hovedfag og tverrfaglige programmer er lik de andre nasjonalt respekt høyskoler, og våre lærere er høyt kvalifiserte i alle de tradisjonelle måtene (97 prosent holder den høyeste grad i sitt felt, for eksempel).

Men det er der de tradisjonelle slutter og den innovative begynner. Ved Cornell, tror vi elevene lærer best når de kan fordype seg i faget sitt, enten det er å bygge en 3-D fraktal, utforske sammenhenger og formelle elementer av Shakespeare-tragedien, eller debattere aktuelle Høyesterett tilfeller. Det er derfor Cornell studenter ta et enkelt kurs om gangen, referert en akademisk kalender til som blokkplanen.

Lærings eventyret fortsetter utenfor klasserommet med internasjonale reiser, sommerforskningsmuligheter, intense internship erfaringer gjennom Cornell Fellows Program, og mye mer. Andre særlige faglige muligheter inkluderer fullt bemannet sentre fokusert på helsetjenester, næringsliv og anvendt økonomi, og pre-loven. Og skulle du trenge litt hjelp på veien, kan vi tilby et komplett spekter av faglige støttetjenester, inkludert våre innovative Center for Teaching and Learning innen Cole Library.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se LLB » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Bachelor - Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLB

Pre-faglig Program I Lov

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Mount Vernon

Hvis du vet at du ønsker å være en advokat, eller bare tenke på det, er Cornell College Center for Law and Society utviklet for å hjelpe deg. Gjennom en rekke aktiviteter og tilsiktet pre-faglig rådgivning, våre pre-jusstudenter er i stand til å gjøre en god beslutning om å gå til jusstudiet etter endt utdanning. [+]

Center for Law and Society

Hvis du vet at du ønsker å være en advokat, eller bare tenke på det, er Cornell College Center for Law and Society utviklet for å hjelpe deg. Gjennom en rekke aktiviteter og tilsiktet pre-faglig rådgivning, våre pre-jusstudenter er i stand til å gjøre en god beslutning om å gå til jusstudiet etter endt utdanning.

Studenter som er aktivt involvert i loven skolen opptaksprosessen også få direkte veiledning og støtte fra lærere og ansatte som de velger lov skoler, søke, og bestemme hvor du skal delta.

Gjennom sin tid på Hilltop, pre-jusstudenter også utvikle og foredle profesjonelle ferdigheter som gjør dem i stand til å lykkes i livet etter college.... [-]