Columbia University, Columbia Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Columbia Law School

Columbia Law School er kjent for den intellektuelle rigor av pensum og det banebrytende stipendiet til fakultetet. Tegningsstyrke fra de store tverrfaglige ressursene til vårt utmerkede forskningsuniversitet - og den globale scenen i New York City - våre studenter fullfører sin juridiske opplæring klar til å engasjere verdens mest utfordrende problemstillinger over landegrensene, jurisdiksjoner, fagområder, sektorer og næringer.

Kjente fakultet

Våre professorer er de ledende lærde og øverste utøvere på sitt felt, utforming av offentlig politikk og praksis av lov rundt om i verden.


Innovativ forskning

Columbia Law Schools forsknings sentre og programmer gjenspeiler det brede spekteret av kompetanse som omfattes av vårt fakultet. Våre sentre og programmer trekker på strenge fakultet stipend for å utforske grunnleggende, fremvoksende og tverrfaglige områder av loven. De samler politimenn, dommere, bedriftsledere og akademikere fra hele verden, og gir studentene muligheter til å jobbe direkte med fakultet og erfarne forskere.


En global lovskole

Columbia Law School er i sentrum av internasjonal stipend og profesjonell aktivitet. Vårt fakultet, sentre og institutter strekker deres innflytelse utover campus og inn i det internasjonale samfunn. Våre studenter har tilgang til en rekke globalt orienterte muligheter basert både i New York City og rundt om i verden. Våre nyutdannede er godt forberedt på grenseoverskridende karriere som spenner over de offentlige, private og ideelle sektorene.


En tradisjon for offentlig tjeneste

En av de første lovskolene med et pro bono krav, fastholder Columbia Law en forpliktelse til å fremme offentlig service.

Social Justice Initiatives (SJI) gir karriere tjenester og programmering for studenter og nyutdannede interessert i offentlig interesse, internasjonale menneskerettigheter, offentlig tjeneste / regjering, og juridisk frivillig arbeid. SJI implementerer og overvåker også Columbia Law Schools Pro Bono Program, som forbinder studenter med advokatstyrte prosjekter i det offentlige gode, samt lovskolens garanterte Summer Funding Program.


Erfaringslæring

Erfaringslæring er en grunnleggende måte Columbia Law School trener studentene til å bli effektive, etiske advokater.

Begynn med klassen 2019, krever American Bar Association standarder at hver JD student tjener minst seks erfaringspoeng for å kunne oppgradere.

Law Schools robuste kliniske og externship programmer gjør det mulig for studenter å takle virkelige juridiske problemer.

Karriere Tjenester

Columbia Law-kandidater er ettertraktet av verdens beste arbeidsgivere. Våre studenter har oppnådd lederrolle hos fremtredende sosiale rettighetsorganisasjoner, advokatfirmaer, frivillige organisasjoner, statlige enheter og akademiske institusjoner.

Steder

Manhattan

Address
435 West 116th Street
10027 Manhattan, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss