American University Washington College of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mulighet. Samfunnet. Innovation.

Designet for internasjonale og innenlandske rettskandidater, vår LL.M. Programmene har fleksible læreplaner som inneholder et stort utvalg av spesialiserte juridiske kurs og seminarer og erfaringsinnlæringsmuligheter. Som student vil du bli støttet av et lovskolesamfunn som er unikt samarbeidende, inkludert fakultet som er lidenskapelig om utdanning og et globalt nettverk av LL.M. alumni. LL.M. programmer på AUWCL innlemme et rikt utvalg av kurs, opplevelsesmuligheter og spesielle arrangementer som gir verdifulle muligheter for studenter å samhandle med ledende advokater, politimenn, bedriftsledere og diplomater. Vi inviterer deg til å oppdage hva en grad fra AUWCL kan gjøre for deg.

Internasjonale studenter i bostedet LL.M. Programmer på AUWCL kan kvalifisere for NY Bar Examination. De fleste av disse studentene tar amerikanske juridiske institusjoner, juridisk forskning og skriving, juridisk etikk, og to kurs i det grunnleggende i det amerikanske systemet.

Hvordan søke

LL.M. Kvalifikasjonskrav

For å være kvalifisert for en LL.M., må søkere:

· Hold en Juris Doctor (JD) fra en amerikansk lovskole akkreditert av American Bar Association (ABA) eller første juridiske grad fra en utenlandsk lovskole med tilsvarende standarder.

· Send inn et utfylt søknadsskjema sammen med dokumentasjon før søknadsfristen

· Internasjonale søkere må oppfylle engelsk språkkunnskap

· Søkere til LL.M. i internasjonale menneskerettigheter

LL.M. Stipendier muligheter

  • Behov og meritbaserte stipendier: Alle fem LL.M. programmer tilbyr stipend. Disse delfinansieringen er tilgjengelig for et begrenset antall LL.M. studenter. Stipend søknader skal sendes med din LL.M. applikasjon. Stipendene tildeles på grunnlag av faglig fortjeneste og økonomisk behov. For mer informasjon om stipend, vennligst sjekk vår stipendwebside.

  • ILSP Alumni Fund: The LL.M. I International Legal Studies tilbyr seks stipend stipendier. Alumnifondsstipendene tildeles til nytilkomne studenter som viser streng akademisk dedikasjon til fremskritt av problemstillinger i folkeretten. Stipendapplikasjoner må sendes med et fullført LLM-søknad. Ufullstendige applikasjoner vil ikke bli vurdert. Fristen for søknad er 1. mars til høstprisen og 1. oktober til vårprisen. Besøk Alumni Fund Scholarship siden for detaljerte regler og søknadsinformasjon om hvordan du søker.

  • LL.M. Stipendier i lov

  • Sommerprogramstipendier: Søkere som har deltatt i et sommerprogram på vår lovskole kan være berettiget til spesifikke stipendier.

frister

På grunn av visumkrav er LL.M. Programmer har en tidligere søknadsfrist for alle internasjonale søkere som trenger å kreve visum.

Fall Opptak Deadlines

· Internasjonale studenter 1. mai

· US Citizen / Permanent Resident Students 1 juli *

Frister for våropptak

· Internasjonale studenter 1. oktober

· US Citizen / Permanent Resident Students November 1 *

· Hybrid LL.M. 1. desember

* Under visse omstendigheter kan programmet forlenge søknadsfristen for amerikanske statsborgere og fastboende. Ta kontakt med Office of Graduate Admissions direkte for å se om du kvalifiserer for dette unntaket. På grunn av visumbehandlingstider må enhver søker som krever visum, følge de fastsatte frister.

· Offisielle kopier av akademiske poster

Søkere må sende offisielle transkripsjoner eller notarized full-size kopier av all lov, kandidat og grunnskole deltok, inkludert en oversikt over alle kurs, eksamener og karakterer.

"Offisiell" betyr en kopi av det originale dokumentet sertifisert av en offiser i skolen eller av en notarius publicus. Faks kopier og fotokopier av akademiske poster vil ikke bli akseptert. Transkripsjoner må skrives på morsmålet på skolen. Hvis dette språket ikke er engelsk, må dokumentene ledsages av en sertifisert oversettelse. Institusjoner må sende de nødvendige dokumentene direkte til Office of Graduate Admissions.

Internasjonale søkere som søker online via LSAC, har mulighet til å sende transkripsjoner gjennom LSACs dokumentforsamlingstjeneste. Denne tjenesten er inkludert i LSACs registreringsavgift for bruk av elektroniske tjenester. I tillegg kan internasjonale søkere som bruker LSAC-systemet velge (ikke påkrevd) å registrere seg for LSACs International Transcript Authentication and Evaluation Service mot et ekstra gebyr. Ved å bruke dette systemet, vil LSAC autentisere og evaluere internasjonale akademiske poster.

Selv om det ikke er nødvendig, vil LL.M. Programmer aksepterer også transkripsjoner og sertifiserte kopier av akademiske dokumenter fra EducationUSA og WES. Søkeren bør kontakte WES direkte for å arrangere innlevering. Finn mer informasjon om EducationUSA og WES online.

· 2 anbefalingsbrev

Søkere må sende minst to anbefalingsbrev fra jurister, arbeidsgivere eller andre som er kjent med søkerens faglige og faglige kvalifikasjoner. Personlige referanser vil ikke bli akseptert. Søkeren bør gjøre kjent med referanser med LL.M. Program og har hver referanse spesifikt adresse søkerens evne til å gjennomføre en juridisk studie. Søkeren bør også forklare at opptakskomiteen legger stor vekt på brevene. Anbefalingsbrevene kan enten sendes i forseglede og signerte konvolutter sammen med søknaden eller sendes direkte til Office of Graduate Admissions.

· Personlig erklæring

Søkere må sende inn et 1-2-sidig enkeltavstandsspørsmål som adresserer følgende:

· Hvorfor ønsker du å forfølge en LL.M. ved American University Washington College of Law .

· Hvordan tror du LL.M. vil hjelpe deg med å oppnå dine kortsiktige og langsiktige faglige og personlige mål.

· Hvilke ansettelser og andre erfaringer du tror er spesielt relevante for din søknad.

· $ 55,00 søknadsgebyr

Hver søknad om opptak må være ledsaget av en søknadsavgift på $ 55 som kan betales online gjennom søknadsskjemaet på nettet. Søknadsgebyret kan ikke refunderes. Om nødvendig kan en sjekk eller amerikansk postanvisning som betales til "Washington College of Law" sendes til programmet via post. Alle sjekker skal tegnes på en bank som har en filial i USA. Thomas Cook og Barclays reisesjekker er også akseptable betalingsmåter. Kontanter kan ikke aksepteres.

· Offisielt bevis på kompetanse på engelsk

Uavhengig av statsborgerskap, skal søkere som ikke har engelskspråklige engelsk, ta en TOEFL, IELTS, PTE eller Kansas eksamen og møte minimumsklassene angitt nedenfor.

Unntak fra denne policyen vil bli gitt til søkere som:

·EN. Hold en første grad i lov fra en institusjon hvor engelsk er undervisningsspråk og et offisielt språk i landet der universitetet ligger, er engelsk, (se komplette liste over land som er berettiget til unntak) eller

· B. Hold en bachelor, mastergrad eller doktorgradsutdanning fra en institusjon som er akkreditert av et regionalt akkrediteringsorgan i USA (Vennligst sjekk nettsiden for en komplett liste over land).

Engelskspråklige testpoeng kan ikke være mer enn to år gammel. Vennligst besøk nettstedene nedenfor for å arrangere en testdato eller for å be om poeng som skal sendes til American University.

· Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) Institusjonskode for American University Washington College of Law er 8188 og avdelingskoden er 03.

· Internasjonalt engelsk språktestsystem (IELTS)

· Pearsons Test of English (PTE)

Engelskspråkkunnskaper

For å bli vurdert for opptak, er minimumskravene som følger:

· TOEFL 84 ibt eller 563 papirbasert

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

· Kansas 70 eller høyere på hvert underavsnitt; 350 eller høyere på totalpoengsummen

Vær oppmerksom på: Resultatene ovenfor er minimumsklassene for inntaksprosessen. Å møte minimumskravene garanterer ikke opptak til programmet. Hvis du ikke oppfyller minimumskravet, vennligst kontakt Office of Graduate Admissions angående engelsksprogsprogrammer tilgjengelig gjennom American University.

Steder

Washington

Address
4300 Nebraska Ave NW
Washington DC 20016

Washington, District of Columbia, USA