Les den offisielle beskrivelsen

Mulighet. Samfunnet. Innovation.

Designet for internasjonale og innenlandske rettskandidater, vår LL.M. Programmene har fleksible læreplaner som inneholder et stort utvalg av spesialiserte juridiske kurs og seminarer og erfaringsinnlæringsmuligheter. Som student vil du bli støttet av et lovskolesamfunn som er unikt samarbeidende, inkludert fakultet som er lidenskapelig om utdanning og et globalt nettverk av LL.M. alumni. LL.M. programmer på AUWCL innlemme et rikt utvalg av kurs, opplevelsesmuligheter og spesielle arrangementer som gir verdifulle muligheter for studenter å samhandle med ledende advokater, politimenn, bedriftsledere og diplomater. Vi inviterer deg til å oppdage hva en grad fra AUWCL kan gjøre for deg.

Internasjonale studenter i bostedet LL.M. Programmer på AUWCL kan kvalifisere for NY Bar Examination. De fleste av disse studentene tar amerikanske juridiske institusjoner, juridisk forskning og skriving, juridisk etikk, og to kurs i det grunnleggende i det amerikanske systemet.

Hvordan søke

LL.M. Kvalifikasjonskrav

For å være kvalifisert for en LL.M., må søkere:

· Hold en Juris Doctor (JD) fra en amerikansk lovskole akkreditert av American Bar Association (ABA) eller første juridiske grad fra en utenlandsk lovskole med tilsvarende standarder.

· Send inn et utfylt søknadsskjema sammen med dokumentasjon før søknadsfristen

· Internasjonale søkere må oppfylle engelsk språkkunnskap

· Søkere til LL.M. i internasjonale menneskerettigheter

LL.M. Stipendier muligheter

  • Behov og meritbaserte stipendier: Alle fem LL.M. programmer tilbyr stipend. Disse delfinansieringen er tilgjengelig for et begrenset antall LL.M. studenter. Stipend søknader skal sendes med din LL.M. applikasjon. Stipendene tildeles på grunnlag av faglig fortjeneste og økonomisk behov. For mer informasjon om stipend, vennligst sjekk vår stipendwebside.

  • ILSP Alumni Fund: The LL.M. I International Legal Studies tilbyr seks stipend stipendier. Alumnifondsstipendene tildeles til nytilkomne studenter som viser streng akademisk dedikasjon til fremskritt av problemstillinger i folkeretten. Stipendapplikasjoner må sendes med et fullført LLM-søknad. Ufullstendige applikasjoner vil ikke bli vurdert. Fristen for søknad er 1. mars til høstprisen og 1. oktober til vårprisen. Besøk Alumni Fund Scholarship siden for detaljerte regler og søknadsinformasjon om hvordan du søker.

  • LL.M. Stipendier i lov

  • Sommerprogramstipendier: Søkere som har deltatt i et sommerprogram på vår lovskole kan være berettiget til spesifikke stipendier.

frister

På grunn av visumkrav er LL.M. Programmer har en tidligere søknadsfrist for alle internasjonale søkere som trenger å kreve visum.

Fall Opptak Deadlines

· Internasjonale studenter 1. mai

· US Citizen / Permanent Resident Students 1 juli *

Frister for våropptak

· Internasjonale studenter 1. oktober

· US Citizen / Permanent Resident Students November 1 *

· Hybrid LL.M. 1. desember

* Under visse omstendigheter kan programmet forlenge søknadsfristen for amerikanske statsborgere og fastboende. Ta kontakt med Office of Graduate Admissions direkte for å se om du kvalifiserer for dette unntaket. På grunn av visumbehandlingstider må enhver søker som krever visum, følge de fastsatte frister.

· Offisielle kopier av akademiske poster

Søkere må sende offisielle transkripsjoner eller notarized full-size kopier av all lov, kandidat og grunnskole deltok, inkludert en oversikt over alle kurs, eksamener og karakterer.

"Offisiell" betyr en kopi av det originale dokumentet sertifisert av en offiser i skolen eller av en notarius publicus. Faks kopier og fotokopier av akademiske poster vil ikke bli akseptert. Transkripsjoner må skrives på morsmålet på skolen. Hvis dette språket ikke er engelsk, må dokumentene ledsages av en sertifisert oversettelse. Institusjoner må sende de nødvendige dokumentene direkte til Office of Graduate Admissions.

Internasjonale søkere som søker online via LSAC, har mulighet til å sende transkripsjoner gjennom LSACs dokumentforsamlingstjeneste. Denne tjenesten er inkludert i LSACs registreringsavgift for bruk av elektroniske tjenester. I tillegg kan internasjonale søkere som bruker LSAC-systemet velge (ikke påkrevd) å registrere seg for LSACs International Transcript Authentication and Evaluation Service mot et ekstra gebyr. Ved å bruke dette systemet, vil LSAC autentisere og evaluere internasjonale akademiske poster.

Selv om det ikke er nødvendig, vil LL.M. Programmer aksepterer også transkripsjoner og sertifiserte kopier av akademiske dokumenter fra EducationUSA og WES. Søkeren bør kontakte WES direkte for å arrangere innlevering. Finn mer informasjon om EducationUSA og WES online.

· 2 anbefalingsbrev

Søkere må sende minst to anbefalingsbrev fra jurister, arbeidsgivere eller andre som er kjent med søkerens faglige og faglige kvalifikasjoner. Personlige referanser vil ikke bli akseptert. Søkeren bør gjøre kjent med referanser med LL.M. Program og har hver referanse spesifikt adresse søkerens evne til å gjennomføre en juridisk studie. Søkeren bør også forklare at opptakskomiteen legger stor vekt på brevene. Anbefalingsbrevene kan enten sendes i forseglede og signerte konvolutter sammen med søknaden eller sendes direkte til Office of Graduate Admissions.

· Personlig erklæring

Søkere må sende inn et 1-2-sidig enkeltavstandsspørsmål som adresserer følgende:

· Hvorfor ønsker du å forfølge en LL.M. ved American University Washington College of Law .

· Hvordan tror du LL.M. vil hjelpe deg med å oppnå dine kortsiktige og langsiktige faglige og personlige mål.

· Hvilke ansettelser og andre erfaringer du tror er spesielt relevante for din søknad.

· $ 55,00 søknadsgebyr

Hver søknad om opptak må være ledsaget av en søknadsavgift på $ 55 som kan betales online gjennom søknadsskjemaet på nettet. Søknadsgebyret kan ikke refunderes. Om nødvendig kan en sjekk eller amerikansk postanvisning som betales til "Washington College of Law" sendes til programmet via post. Alle sjekker skal tegnes på en bank som har en filial i USA. Thomas Cook og Barclays reisesjekker er også akseptable betalingsmåter. Kontanter kan ikke aksepteres.

· Offisielt bevis på kompetanse på engelsk

Uavhengig av statsborgerskap, skal søkere som ikke har engelskspråklige engelsk, ta en TOEFL, IELTS, PTE eller Kansas eksamen og møte minimumsklassene angitt nedenfor.

Unntak fra denne policyen vil bli gitt til søkere som:

·EN. Hold en første grad i lov fra en institusjon hvor engelsk er undervisningsspråk og et offisielt språk i landet der universitetet ligger, er engelsk, (se komplette liste over land som er berettiget til unntak) eller

· B. Hold en bachelor, mastergrad eller doktorgradsutdanning fra en institusjon som er akkreditert av et regionalt akkrediteringsorgan i USA (Vennligst sjekk nettsiden for en komplett liste over land).

Engelskspråklige testpoeng kan ikke være mer enn to år gammel. Vennligst besøk nettstedene nedenfor for å arrangere en testdato eller for å be om poeng som skal sendes til American University.

· Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) Institusjonskode for American University Washington College of Law er 8188 og avdelingskoden er 03.

· Internasjonalt engelsk språktestsystem (IELTS)

· Pearsons Test of English (PTE)

Engelskspråkkunnskaper

For å bli vurdert for opptak, er minimumskravene som følger:

· TOEFL 84 ibt eller 563 papirbasert

· IELTS 6.5

· PTE Academic 56

· Kansas 70 eller høyere på hvert underavsnitt; 350 eller høyere på totalpoengsummen

Vær oppmerksom på: Resultatene ovenfor er minimumsklassene for inntaksprosessen. Å møte minimumskravene garanterer ikke opptak til programmet. Hvis du ikke oppfyller minimumskravet, vennligst kontakt Office of Graduate Admissions angående engelsksprogsprogrammer tilgjengelig gjennom American University.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

American University Washington College of Law

Som en av de ledende internasjonale rettene LL.M. Programmer i USA, tilbyr International Legal Studies programmet en rekke spesialiseringer, inkludert internasjonal forre ... [+]

Hvor verden møter å studere lov

Som en av de ledende internasjonale rettene LL.M. Programmer i USA tilbyr det internasjonale juridiske studietilbudet en omfattende utdanning som inneholder et omfattende utvalg av internasjonal rettskurs og seminarer, erfaringsmessige læringsmuligheter og spesielle arrangementer som fremmer samhandling med internasjonale advokater, diplomater, bedriftsledere og beslutningstakere. Vårt fremtredende fakultet og administrasjon har etablert sterke bånd til ulike internasjonale, statlige og ikke-statlige organisasjoner i Washington hovedstadsområdet og i utlandet.

spesialiseringer

Selv om en spesialisering ikke er nødvendig, velger mange av våre studenter ved International Legal Studies programmet å fokusere sine studier på ett av de åtte områdene av folkeretten som er oppført nedenfor. For å få et spesialiseringsbevis for ILSP LLM-graden, må studentene fullføre 12 studiepoeng av kurs innen deres spesialisering.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
American University Washington College of Law

American University tilbyr to forskjellige menneskerettighetsspor - Hybrid LL.M. I Internasjonal Menneskerettigheter Og Humanitær Lov og Internasjonal Menneskerettighets ... [+]

American University tilbyr to forskjellige menneskerettighetsspor - Hybrid LL.M. I Internasjonal Menneskerettigheter Og Humanitær Lov og Internasjonal Menneskerettighets Spesialisering I Internasjonalt Juridisk Studieprogram . Begge programmene omhandler behovet for spesialisert opplæring i internasjonal menneskerettighetslov i USA og rundt om i verden i dag. Hybridprogrammet, med både på stedet (bolig) og online-komponenter, gir mulighet for en høyverdig læreplan med et fleksibelt og praktisk format. Studenter i begge programmene samhandler med over 40 verdenskendte eksperter, blant annet menneskerettighets- og humanitære fageksperter fra akademia, internasjonale tribunaler, sivile samfunnsorganisasjoner og internasjonale organisasjoner.... [-]

USA Washington
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
American University Washington College of Law

Dette programmet anerkjenner naturen av internasjonale menneskerettigheter som et flerkulturelt og flerspråklige land der menneskerettighetsforkjempere, advokater og repr ... [+]

I løpet av de siste 15 årene koordinere Program for Advanced Studies av Academy of Human Rights og internasjonal humanitær rett, har vi identifisert et klart behov for trening og opplæring for fagfolk, spesielt i utlandet, med en spesiell interesse for menneskerettigheter.

Dette programmet anerkjenner naturen av internasjonale menneskerettigheter som et flerkulturelt og flerspråklige land der menneskerettighetsforkjempere, advokater og representanter for regjeringen diskutere og forme nye standarder for menneskelig verdighet som alle stater i det internasjonale samfunnet de må respektere. LL.M. Menneskerettigheter og humanitær rett forvaltes helt i spansk utvetydig tar for seg behovet for en spesialist i internasjonale menneskerettigheter i USA og verden rundt trening.... [-]

USA Washington
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
18 - 24 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
American University Washington College of Law

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) ved American University Washington College of Law , administrert av Law School's Stephen S. Weinstein Trial Advoca ... [+]

Master of Laws in Advocacy (Advocacy LL.M. Program) ved American University Washington College of Law , administrert av Law School's Stephen S. Weinstein Trial Advocacy Program, kombinerer en streng akademisk komponent og en bredde av praktisk rettssak trening. Programmet tilbyr en rekke kurs, eksternskip, og muligheter til å forfølge juridisk stipend og få lærerfaring. Viktige fokuser på Advocacy LL.M. Programmet er bruk av moderne teknologi i rettssaker og opplæring av etiske advokat advokater. Programmets nyskapende læreplan vil hjelpe kandidater som forberedelse for alle aspekter av rettssaker.

Advocacy LL.M. er designet for å gi studentene maksimal fleksibilitet. Det ble utviklet for å ta hensyn til de ulike behovene og interessene til studenter og utøvere. Programdeltakere kan velge en individuell pensum fra en liste over 17 kjerneforsøgsforespørsmålskurs og 40 prosessbaserte kurs. Hver student må fullføre Advanced Trial Advocacy og etikk for forsøks advokater kurs før de mottar deres LL.M. grad. Å bli tildelt LL.M. grad, er en student pålagt å tjene minst 24 studiepoeng mens han / hun studerer på helt eller deltid.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
American University Washington College of Law

American University Washington College of Law (AUWCL) tilbyr en unik Master of Laws grad i Intellectual Property (IP Law) gjennom en av verdens ledende sentre for studier ... [+]

American University Washington College of Law (AUWCL) tilbyr en unik Master of Laws grad (LL.M.) i Intellectual Property gjennom en av verdens ledende sentre for studier av immaterielle rettigheter og informasjon lov. Søknadene blir nå akseptert for informasjonssamfunnstipendier - et merit stipend, internship og mentorprogram for fremragende kandidater.

Utestående søkere kan kvalifisere til Informasjonsrettfellesskapet, som inkluderer undervisningsstøtte til opptil halvparten av de nødvendige studiepoengene, samt veiledning og mulighet til å organisere en aktivitet som er relevant for sitt spesialiseringsområde.

LL.M. Programfunksjoner

Krav til kreditt

AUWCL tilbyr en ABA-godkjent LL.M. grad i immateriell rett. Tildeling av graden krever:... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
American University Washington College of Law

I hjertet av Washington DC, LL.M. i programmet for lov ... [+]

En LL.M. med en forskjell

American University Washington College of Law Master of Laws i lov og regjering (LL.M.) vil forberede deg til å forstå problemene som er i krysset mellom lov, politikk og alle nivåer av regjeringen gjennom en bred undersøkelse av offentlige lov i USA.

Dette er en LL.M. med en forskjell. Designet for både innenlandske og internasjonale rettskandidater som har stor interesse for amerikansk regjering og politikk, demokratiets dynamikk og lovstatens mening, LL.M. i lov og regjering tar studentene en bred og dyp undersøkelse av de viktigste offentligpolitiske spørsmålene av tiden. Vårt organisatoriske pedagogiske prinsipp er at de best forberedte advokater og analytikere innen regelverket ikke bare har en fast forståelse av bestemte emner, men også en beherskelse av teorier, politiske krefter og institusjonelle realiteter som definerer offentlig rett i USA.... [-]

USA Washington
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk

AUWCL Ribbon Cutting Highlight Video 2 12 16