Abraham Lincoln University

Online Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Abraham Lincoln University er en online institusjon som gir nasjonalt akkreditert Juris Doctor, førsteamanuensis, bachelor, master- og diplom / sertifikat programmer.

ALU er online grad sporene er praktisk og rimelig, ved hjelp av avansert, lett å lære, interaktiv teknologi. Tjen din grad helt på nett i loven, rettssystemet, business, IT, advokatassistent studier, og mer.

Tjen din Online Law Degree

ALU er en av de beste i California loven skoler som tilbyr et fullt online Juris Doctor grad - vi er en stolt pioner i juridisk fjernundervisning. ALU er registrert med utvalget av Bar Sensorer i staten Bar of California i unaccredited fjernundervisning skolen kategori.

ALU Online University: Care, Connect, Opprett ALU oppgave er å gi livslang læring muligheter for studenter som kan være dekkede av tradisjonelle utdanningsinstitusjoner.

Målet for hver ALU fakultet og medarbeider er å levere engasjerende, relevant undervisning og ekte, personlig student støtte. Instruktører omsorg om studentenes unike omstendigheter. ALU forbinder med studenter ved å tilby en følelse av tilhørighet og feire student suksess og bidrag til samfunnet som helhet. Vi er stolte av våre oppbevaring priser og våre alumni relasjoner.

Abraham Lincoln University inspirerer og oppfordrer våre studenter til å erobre utfordringer og nå sitt fulle potensial ved å oppnå sine mål i et faglig fellesskap av livslang læring. Ved å gjøre dette, vi forbedre og bidra til vårt samfunn og skape fremtiden vi søker.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Juris Doctor » Se DBA » Se BBAs » Se BAs » Se MBA » Se Sertifikater » Se Diplomer » Se BScs » Se MSc » Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Juris Doctor

Juris Doctor (lov)

Campus eller nettstudier Deltid 4 år September 2018 USA Los Angeles

Den Juris Doctor Program krever 140 kvartal enheter og blir gjennomført over omtrent fire år. Ved passering av første års Law Students 'Undersøkelse (FYLSX, også kjent som "Baby Bar"), General Bar Examination (GBX, også kjent som California Bar eksamen), den moralske karakter evaluering, den multistate Professional Responsibility Examination (mpre) , og ikke være på etterskudd med ... [+]

Juris Doctor Degree Den Juris Doctor Program krever 140 kvartal enheter og blir gjennomført over omtrent fire år. Ved passering av første års Law Students 'Undersøkelse (FYLSX, også kjent som "Baby Bar"), General Bar Examination (GBX, også kjent som California Bar eksamen), den moralske karakter evaluering, den multistate Professional Responsibility Examination (mpre) , og ikke være på etterskudd med familien støtte forpliktelser, ALU kandidater er kvalifisert til å bli fullverdige medlemmer av staten Bar of California og er kvalifisert til å praktisere i California. Universitetet gir arbeidende voksne med en fokusert og praktisk online juridisk utdannelse. En vesentlig forskjell i ALU pedagogiske modellen som en online fjernundervisning institusjon er i de tre klasse alternativene for å forbedre studentens læring. Studentene kan: Delta på live-klasser online, delta i klassen diskusjon med professor og andre studenter via online chat-funksjoner, Vis innspilt forelesninger på nettet på et passende tidspunkt, eller De elevene lokale til Los Angeles-området kan delta i klassene i våre klasserom, sentralt plassert i Los Angeles. Selv on-campus oppmøte ikke er nødvendig, er det et populært alternativ for lokale studenter. ALU Law School Avsløringer Abraham Lincoln University School of Law myndighet til å innvilge en JD grad, noe som kvalifiserer til å ta California Bar Examination, er som en unaccredited, fjernundervisning jusstudiet som er registrert med Komiteen Bar sensorer. The School of Law er registrert med Komiteen Bar Sensorer (CBE) av State Bar of California som en unaccredited fjernundervisning jusstudiet. ALU myndighet til å innvilge en Juris Doctor (JD) grad, som... [-]

Videoer