Europa-Institut

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Europa-Institut ved Saarlands universitet er nest eldste institutt i sitt slag i Europa, og har stått for fremragende utdanning og forskning i europeisk og internasjonal lov i mer enn seks tiår. Allerede i begynnelsen av 1951 , instituttets første direktør, prof. Dr. Joseph-François Angelloz, visjonen om å forsket vitenskapelig på Europa-Institut "Fremtidens Europa, for å formidle dette Europa av en ungdom utdannet i henhold til de tradisjonelle læringsmetodene i de forskjellige landene, å være for alle disse landene europeisk tenkende lærere og kanskje snart å trene Europas ledende krefter ". Ikke bare har denne visjonen blitt realitet ved det europeiske instituttet; I stedet har det utviklet seg til et globalt institutt de siste årene.

I mer enn tre tiår har instituttet, som befinner seg i tre-lands hjørnet i Frankrike , Luxembourg og Tyskland , et internasjonalt anerkjent masterprogram i europeisk og internasjonal lov. Siden da har mer enn 5000 studenter lykkes med å ha uteksaminert og nå administrerende stillinger i europeiske og internasjonale institusjoner, internasjonale advokatfirmaer, selskaper og nasjonale myndigheter og myndigheter. Hvert år lærer kjente foredragsholdere fra hele verden studenter fra mer enn 30 nasjoner for å optimalt forberede dem på utfordringene i det europeiske og internasjonale arbeidsmarkedet.

I tillegg bruker internasjonalt anerkjente forskere og gjestesprekere fra hele verden de gode forskningsmiljøene på Europa-Institut med eget bibliotek, som også er European Documentation Center. Det nyopprettede nettverket Sørøst-Europa, mange europeiske sommerkurs og vinterskoler understøtter instituttets internasjonale betydning innen forskning og videreutdanning. Instituttets egne publikasjoner understreker instituttets forsknings karakter, mens dets praksisorienterte fokus reflekteres i stadig utvidede tilbud innen videreutdanning samt omfattende karriere. Europa-Institut har alltid vært en pålitelig partner i alle sine aktiviteter i EVER eV, alumniforeningen til Europa-Institutet , med et vidtgående nettverk over hele verden.

sertifisert fortreffelighet

Den Europa-Institut er støttet av Utenriksdepartementet, Federal Utdannings og forskningsdepartementet, EU-kommisjonen og den tyske Academic Exchange Service. Det er preget av høye utdanningsstandarder, nære kontakter og vanlige utveksling med institusjoner i EU, Europarådet og med Utenriksdepartementet fra.

Som en del av systemakkreditering av Saarlands universitet, har Europa-Institut blitt omfattende evaluert og sertifisert av det internasjonale akkrediteringsbyrået ACQUIN. Programgodkjenning Europa-Institut offisielt sertifisert at Europa-Institut står for fremragende forskning samt undervisning av høy kvalitet. Europa-Institut har også mottatt "Sertifikat for Internationaliseringskvalitet (CeQuInt)" for sin vellykkede internasjonaliseringsstrategi i sitt masterprogram.

Steder

Saarbrücken

Address
Universität des Saarlandes
Campus, Building B2. 1

66123 Saarbrücken, Saarland, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss