Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

Universitetet i Lausanne (UNIL) består av syv fakulteter:

  • Fakultet for teologi og religionsvitenskap;
  • Fakultet for kunst og skole av fransk som fremmedspråk;
  • Fakultet for sosial og politiske fakultet;

Rangerte som nummer femte i Europa når det gjelder publikasjonens betydning, er forskning et sentralt tema for Lausanne universitet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

University of Lausanne

Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT) som tilbys av skattepolitikk senteret ved universitetet i Lausanne (UNIL), Sveits er rettet mot de som ønsker ... [+]

Velkommen til Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT)

Skattepolitiksenteret, et felles initiativ mellom Det fakultet for næringsliv og økonomi | HEC Lausanne og Det juridiske fakultet, Kriminelle vitenskap og offentlig forvaltning tilbyr Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT) programmet. Målet med MASIT er å gi høy kvalitet utdanning i skatterett.

Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT) tilbys av universitetet i Lausanne (UNIL), Sveits er rettet mot de som ønsker å praktisere skatterett i en lov eller konsulentfirma, en bank, som en intern rådgiver for et selskap Eller med skatteadministrasjonen.

Som MASIT er designet for dem som praktiserer i utlandet eller i Sveits, tilbyr den både en internasjonal skatt og sveitsisk skatteplan som kan gjennomføres deltid (1,5 år) eller på heltidsbasis (1 år).... [-]

Sveits Lausanne
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Master of Advanced Studies in International Taxation