Read the Official Description

Få en verdsatt University of London-kvalifikasjon hvor som helst i verden.

I 1858 ble vi verdens eldste leverandør av avstand og fleksibel læring, slik at elevene får tilgang til førsteklasses utdanning i hjemlandet. Vi er fortsatt global leder innen avstand og fleksibel studie med over 50 000 studenter i over 180 land.

Bli med i verdensklassen

Vårt verdensomspennende rykte er opprettholdt av våre 18 medlemsinstitusjoner og ni spesialistforskningsinstitutter. Blant disse er noen av verdens høyest rangerte universiteter, inkludert University College London, King's College London og London School of Economics and Political Science.

Disse institusjonene gir faglig ledelse for våre kurs, slik at kvalifikasjonene verdsettes og anerkjennes av universiteter, arbeidsgivere og bestemte faglige og lovbestemte organer.

Din suksess er bygget på en oversikt over faglig fortreffelighet og integritet. Gitt vår medlemsorganisasjoners høye omdømme og våre kvalitetssikringsprosesser, er din University of London-kvalifikasjon av samme høy standard, uansett hvor du studerer for det.

Avstand, online og fleksibel læring

Hvis du ønsker å utvikle eller endre karriere, eller forfølge et emne som inspirerer deg, kan vi tilby:

· fleksibilitet

· Studiemateriell

· Lære støtte

· De riktige kvalifikasjonene

Du kan også være med på å registrere deg på et lokalt læringssenter som vi har godkjent for å støtte ditt valgte kurs.

Studer i et tempo som passer deg

Du trenger ikke å sette livet ditt på vent for å studere hos oss. Våre fleksible studieperioder - med fulltid eller deltidsalternativer - lar deg passe dine studier rundt familie og arbeidsforpliktelser.

Studere hvor du er

Hvis du reiser for jobb eller har planer om å flytte utenlands, ikke bekymre deg - du kan ta studiene med deg. Du kan også sette eksamenene dine på eksamenssentre rundt om i verden.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLB

University of London (LLB)

Vår verdensklasse LLB har internasjonal status. Det har vært det første skrittet i karrierer av tusenvis av praktiserende advokater rundt om i verden. ... [+]

Vår verdensklasse LLB har internasjonal status. Det har vært det første skrittet i karrierer av tusenvis av praktiserende advokater rundt om i verden.

Kursstruktur og moduler

Vår LLB er delt inn i ruter. Ditt valg vil avhenge av en rekke faktorer:

Ønsker du å studere for en kvalifiserende lovgrad (hvor de fleste modulene dine er forhåndsinnstilte) eller en ikke-kvalifiserende grad (som gir deg flere valg)?Har du en grad som gjør deg kvalifisert til Graduate Entry? (Studer 9 moduler for å fullføre, i stedet for det vanlige 12.)

Standard Entry Route - Kvalifiserende Law Degree (LLB)

Standard tilgangsvei - Ikke-kvalifisert lovgrad (LLB)

Graduate Entry Route - Kvalifiserende Law Degree (LLB)... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
November 2019
3 - 5 år
Nettstudie
Les mer på norsk