Les den offisielle beskrivelsen

Our College of Arts and Law Graduate School er et levende internasjonalt samfunn med over 1500 studenter. Vi drar nytte av gode forskningsressurser og et støttende miljø som lar forskningen blomstre. Ligger i Arts-bygningen på Edgbaston viktigste campus, er vårt team av faglige og operative medarbeidere tilgjengelig for å tilby støtte og råd når du trenger det.

Som høyskole har vi fasiliteter i toppklasse som oppmuntrer til samhandling mellom fagfelt og forskningsområder, slik at du vil være blant likesinnede og gi deg stimulering, støtte og utfordringer du trenger for å lykkes.

University of Birmingham

Birmingham utvikler seg kontinuerlig og utvikler seg i ønsket om å bli et ledende globalt universitet. Dette oppnås gjennom vår forbedrede forskningsevne og rekkevidde; særpreget av vår eksepsjonelle studentopplevelse; bredden og dybden av vår faglige portefølje; vår størrelse og omfanget av våre globale nettverk.

Byen Birmingham

Birmingham transformerer ikke lenger; den blir transformert. Med uavhengige restauranter, butikker og barer i hele sentrum og populære distrikter rundt i byen, ligger dette nye og livlige Birmingham i lokale markeder, ikoniske bygninger av vår industrielle arv og moderne arkitektur som det nye biblioteket i Birmingham.

Nye barer og butikker åpner ofte mens byen fortsetter å bygge sin ungdommelige og unike identitet. Det er så mye mangfold og historie i Birmingham at butikker, mat og arenaer gjenspeiler dette. Gamle ikoner som Custard Factory er vert for alternative butikker og barer, bare en kort spasertur fra det berømte engrosmarkedet for fisk og fille i Birmingham, som alle ligger i nærheten av den nye Grand Central jernbanestasjon og shoppingområde.

Birmingham Law School

I nesten et århundre har Birmingham Law School ledet an i juridisk utdanning og forskning. I dag fortsetter vi å gi studentene våre innovativ, utfordrende og forskningsdrevet utdanning.

Birmingham LLM tar ett år (heltid) eller to år (deltid) å fullføre og involverer studiet av seks spesialistmoduler og en avhandling. Søkere må ha en god lavere grad i jus eller tilsvarende.

Birmingham LLM lar studentene følge en generell rute, med full fleksibilitet i valg av modul, eller følge en av våre spesialiserte Pathways . Når du søker på Birmingham LLM, trenger ikke studentene å bestemme seg for om de ønsker å spesialisere seg på det trinnet, ettersom Pathway spesialiteter kan avgjøres når studentene begynner på kurset.

Shakespeare Institute

Shakespeare Institute, som ligger i Stratford-upon-Avon, har vært et fyrtårn for internasjonalt Shakespeare-stipend siden det ble grunnlagt i 1951.

Shakespeare Institute-studenter drar fordel av vårt spennende samarbeid med RSC som har sett universitetet bli en grunnlegger av det andre stedet. The Other Place er RSCs kreative knutepunkt for øving, trening, læring og forskning. Studentene våre har nå tilgang til kreative og undervisningsrom på The Other Place, i tillegg til ekspertisen til RSC-kunstnere og utøvere.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLM

University of Birmingham - College of Arts and Law

Birmingham Law School's General LLM gir deg muligheten til å bestemme hvilke lovområder som har størst betydning for din fremtidige karriere og å velge moduler som mest i ... [+]

Birmingham Law School's General LLM gir deg muligheten til å bestemme hvilke lovområder som har størst betydning for din fremtidige karriere og å velge moduler som mest interesserer deg. Dette er det ideelle Pathway hvis du ønsker å få Masters-nivå kunnskap og ferdigheter uten å begrense deg til bare en bestemt gren av lov.

Denne Pathway gir deg et av de største alternativene i Storbritannia, med nesten 35 moduler tilgjengelig, slik at du kan skape en unik grad skreddersydd for dine fremtidige karriereoppsikter.

General LLM Pathway lar deg studere moduler på tvers av hele spekteret av tilgjengelige emner. Denne Pathway er spesielt egnet for de som søker eksponering for en rekke juridiske disipliner, og gir deg kompetanse over hele linjen og gir den kompetansen og kunnskapen som kreves for en vellykket juridisk karriere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Birmingham - College of Arts and Law

Denne Pathway gir deg mulighet til å utvikle kompetanse i et bredt spekter av handelsrettfag som gir deg et sterkt grunnlag for din fremtidige karriere. LLM i handelslov ... [+]

Denne Pathway gir deg mulighet til å utvikle kompetanse i et bredt spekter av handelsrettfag som gir deg et sterkt grunnlag for din fremtidige karriere. LLM i handelslov er ideell for de studentene som ønsker å spesialisere seg i engelsk handelslov. Du vil forstå prinsippene og grunnlaget for handelsretten, men også undersøke viktige utviklingsområder og områder av innovasjon.

Skolen har et ledende rykte for ekspertise i sin forskning og undervisning på dette området, og modulene som er tilgjengelige på LLM i handelsrett trekker på disse styrkene.

Hvorfor studere dette kursetModulvalg - En av de bredeste utvalgene av LLM-moduler tilgjengelig i StorbritanniaAnsettbarhet - våre nyutdannede beveger seg på et mangfoldig utvalg av karriere, hvor mange jobber på topp jurister og advokatfirmaerProfesjonelle lenker - årlig rettferdighet, besøk til og fra ledende bedriftermoduler... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Birmingham - College of Arts and Law

LLM i International Commercial Law er ideell for de studentene som ønsker å spesialisere seg i den internasjonale dimensjonen av handelsretten. Du vil få muligheten til å ... [+]

LLM i International Commercial Law er ideell for de studentene som ønsker å spesialisere seg i den internasjonale dimensjonen av handelsretten. Du vil få muligheten til å forstå hvordan bedrifter opererer internasjonalt og hvordan stater og det internasjonale systemet regulerer strømmen av handel og finans.

De siste tiårene har hatt enorm vekst i internasjonal handel, og øker betydningen og fremtredningen av internasjonal handelslov.

Dette lovområdet gir grunnlag for internasjonale forretningstransaksjoner og utvikling av internasjonale markeder. Den økende relevansen av denne Pathway gjør det til et utmerket valg for de som søker muligheter i den kommersielle verden og forståelse for de globale utfordringene det står overfor.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Birmingham - College of Arts and Law

Denne Pathway gir deg mulighet til å forstå de komplekse problemene som kommer opp innen internasjonal handel. I den moderne verden er det viktig å forstå prinsippene og ... [+]

Denne Pathway gir deg mulighet til å forstå de komplekse problemene som kommer opp innen internasjonal handel. I den moderne verden er det viktig å forstå prinsippene og hovedtrinnene i internasjonal handel; som tariffer og tollregulering, samt forstå hvordan det påvirker samfunn, regioner og miljø.

Denne Pathway bygger på våre forskningsstyrker innen internasjonal handelslov, EU-lov, loven om komparativ regional integrasjon og transnasjonale økonomiske relasjoner i bredere grad. Hovedfokus ligger på det multilaterale handelssystemet og loven fra Verdenshandelsorganisasjonen. Våre moduler vil gi deg mulighet til å utvikle en grundig spesialisering på nøkkelrelaterte områder, som miljø, offentlige anskaffelser eller konkurranserett.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Birmingham - College of Arts and Law

For de som søker en dypere forståelse av de stadig mer globale strukturer som styrer strafferetthet, samt de finere problemene utfordrende strafferettsstrukturer, tilbyr ... [+]

For de som søker en dypere forståelse av de stadig mer globale strukturer som styrer strafferetthet, samt de finere problemene utfordrende strafferettsstrukturer, tilbyr dette kurset en unik læringsmulighet og er et utmerket valg for de som søker juridiske muligheter over hele verden.

Denne Pathway bygger på Birmingham Law Schools forskningsstyrker i internasjonal lov, internasjonal humanitær rett, strafferettslig og rettslig rett og menneskerettigheter, slik at studentene kan utvikle kompetanse i et bredt spekter av relevante internasjonale rettsfag.

Du kan studere moduler i internasjonal, transnasjonal og europeisk straffelov og rettferdighet sammen med flere nasjonalt rotte spesialiteter og en bredde av menneskerettighetsmoduler. Gjennom våre langvarige dedikerte antiterrorismoduler, og de som fokuserer på spesifikke teoretiske eller praktiske straffesaker (fra gjenopprettende rettferdighet til psykisk forstyrrede lovbrytere), samt våre spesialiserte menneskerettighetsmoduler, tilbyr vi våre studenter en unik mulighet for bred studie og dybde spesialisering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Birmingham - College of Arts and Law

Denne Pathway bygger på vår styrke av forskning innen folkerett, sammenlignende lov og global juridisk teori. Du vil utvikle en mangesidig forståelse av hvordan det inter ... [+]

Denne Pathway bygger på vår styrke av forskning innen folkerett, sammenlignende lov og global juridisk teori. Du vil utvikle en mangesidig forståelse av hvordan det internasjonale systemet fungerer, men også dets sentrale moderne utfordringer og måten lov og regulering adresserer dem på.

Denne Pathway bygger på vår styrke av forskning innen folkerett, sammenlignende lov og global juridisk teori. Du vil utvikle en mangesidig forståelse av hvordan det internasjonale systemet fungerer, men også dets sentrale moderne utfordringer og måten lov og regulering adresserer dem på. Det vil være en mulighet til å fokusere på kritiske globale problemstillinger, inkludert strømmen av internasjonal handel eller energiforsyning, men også globaliseringen av kriminalitet og terrorisme og de konsekvenser som følger for menneskerettigheter og internasjonal utvikling, mer generelt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Birmingham - College of Arts and Law

Denne Pathway bygger på Birmingham Law Schools langvarige forskningsstyrker innen straffelov og straffesaker. Kriminell lov er opptatt av statens mest potensielt invasive ... [+]

Denne Pathway bygger på Birmingham Law Schools langvarige forskningsstyrker innen straffelov og straffesaker. Kriminell lov er opptatt av statens mest potensielt invasive påstand om myndighet: Hvis du ikke overholder loven, blir du straffet. Denne Pathway gir en helhetlig analyse av den kriminelle prosessen gjennom en analyse av loven, dens filosofiske grunnlag og dens operasjon i praksis.

Studentene kan studere for å oppnå en bred oversikt over straffeprosessprosesser eller spesialisere seg i ulike aspekter som varierer som grunnlag for teorier, politi, helseaspekter av strafferettslig rettferdighet eller til og med internasjonale aspekter av rettshåndhevelsessamarbeid. Mange moduler er opprettet og undervises av ledende lærere i det aktuelle feltet, og studentene drar nytte av nær kontakt med forskere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

Birmingham: Your City; Your Home

The Birmingham LLM