University of Stirling

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

På University of Stirling er forskjellen i vår DNA-utdanning med formål og gjennomføring av forskning som bidrar til å forme samfunnet.

Vi er et internasjonalt universitet med en banebrytende ånd og et globalt rykte for høy kvalitet på undervisning og forskning. Vi er lidenskapelige om å skape innflytelse i alt vi gjør.

Stirling er et sted hvor evne - ikke bakgrunn - er verdsatt.

Vårt rykte

Gjør vår innflytelse ved å tenke annerledes

Siden starten i 1967 har University of Stirling alltid vært drevet av transformativ tenkning og en ånd av innovasjon. Vårt mål er å gjøre alt vi kan for å gi våre studenter kunnskap og kompetanse for å få deres innflytelse i verden.

Alt vi gjør gjør en positiv forskjell til folks liv. Vi er en agent for endring, forbinder mennesker, innoverer og forvandler livet til våre studenter, ansatte og de globale samfunnene vi serverer. Vi har et konstant ønske om å innovere og forbedre for å gjøre en forskjell for samfunnet. Det er hvordan vi har tjent vårt globale rykte for høy kvalitet og internasjonalt anerkjent forskning.

Stirlingforskning: Endring av liv

Vårt mål er enkelt. Fra å mate verden til å bruke psykologi for å fange kriminelle, vil vi takle de globale problemene av vår tid. Våre tverrfaglige forskere utfordrer antagelser, innoverer tanke og finner løsninger.

Våre forskningstemaer er:

Vår visjon

Å bli anerkjent over hele verden som et universitet som adresserer samfunnets behov gjennom nyskapende og tverrfaglig forskning; læring og undervisning av høyeste kvalitet; og ved å dele vår kunnskap med verden.

Posisjonserklæring

På University of Stirling er våre tenkere lyse, nysgjerrige og innovative.

Alt vi gjør, som en institusjon og som enkeltpersoner, har formål og innflytelse. Dette former vår kultur, vår personlighet og vår tankegang. Det oppfordrer oss til å utfordre status quo og presse normen. Vi har et konstant ønske om å innovere og forbedre for å tjene samfunnet og gjøre en forskjell for de samfunnene vi serverer.

Vi bruker vår tenkning for å forbedre alt. Ved å forbinde, innovere og transformere, tror vi at vår tenkning kan forandre verden.

Vårt oppdrag

Vårt bidrag og tilnærming er definert av:

  • Utvikle mennesker og hjelpe samfunnet gjennom jakten og forståelsen av kunnskap. Vi skaper betingelsene for nyskapende, tverrfaglig forskning, og kommuniserer det vi har lært til den globale verden på en klar og nyttig måte.
  • Transformere studentene og stabenes liv ved å gi dem muligheter til å nå sitt fulle potensial intellektuelt og følelsesmessig; ved å gjøre dem elastiske og gi dem de ferdighetene de trenger for den moderne verden; og ved å instille i dem en følelse av ansvar for å fremme offentlig godhet.
  • Å skape globale borgere, jobber i partnerskap med regjeringer, næringsliv, offentlig og tredje sektorer, og kolleger i andre institusjoner, for å identifisere og møte de forandrede samfunnets behov.

Våre verdier

Fortreffelighet

Ledende vei globalt i våre områder av forskningskompetanse og gjennom levering av en fremragende læreropplevelse.

åpenhet

Å være åpen i alt vi gjør, kommuniserer arbeidet og verdien av universitetet til den globale verden, og engasjerer folk i leveransen av vår visjon.

Ambisjon

Vokser universitetet på innovative måter, innebærer bærekraft, og gjør det til en modell for sektoren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se LLB » Se LLM » Se PhD - OnlineStudies » Se MSc - OnlineStudies » Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Etterutdanning Diplomer » Se Etterutdanning Sertifikater » Se BA'er » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Doctors of Education » Se DBA » Se MSc - Master » Se PhD - PhDStudies » Se Bachelor - Bachelor » Se Master - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLB

LLB I Lov

Campus Heltidsstudier Deltid 48 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling + 1 fler

Hvis du planlegger en karriere i juridisk yrke, tilbyr vår LLB-grad en godt avrundet kvalifikasjon som kan være ditt første skritt mot å bli en skotsk advokat eller inn i andre prestisjefylte sektorer. [+]

Oversikt

Hvis du planlegger en karriere i juridisk yrke, tilbyr vår LLB-grad en godt avrundet kvalifikasjon som kan være ditt første skritt mot å bli en skotsk advokat eller inn i andre prestisjefylte sektorer.

University of Stirling LLB tilbyr grundig kunnskap og forståelse av juridiske prinsipper, teorier, institusjoner og regler - samt den bredere sosiale og politiske sammenhengen der loven opererer. Du vil dra nytte av kunnskapen til vår ekspert lærerpersonale, hvis egen forskning på advokatbransjen er utbredt og går tilbake til LLB-programmet. Du kan også være trygg på at alt du lærer er i tråd med de høyeste faglige standardene, da vår LLB Hons er akkreditert av både Law Society of Scotland og Advokatfakultetet.... [-]


LLB I Lov: Accelerated Graduate

Campus Heltidsstudier 24 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling

Vår LLB vil gi deg en grundig kunnskap og forståelse av juridiske prinsipper, teorier, institusjoner og regler - samt den bredere sosiale og politiske sammenhengen der loven opererer. [+]

Oversikt

Vår LLB vil gi deg en grundig kunnskap og forståelse av juridiske prinsipper, teorier, institusjoner og regler - samt den bredere sosiale og politiske sammenhengen der loven opererer. Dette toårige kurset gir deg en godt avrundet kvalifikasjon som kan være ditt første skritt mot å bli en skotsk advokat eller inn i andre prestisjefylte yrker. Etter fullføring kan kandidater som ønsker å bli advokater søke om opptak til Diploma i profesjonell juridisk praksis.

Hovedmålene med denne akselererte lovgraden er å hjelpe deg:

utvikle grunnleggende inngående kunnskap og forståelse av,prinsippene, konseptene, verdiene, de materielle reglene og utviklingen av det skotske rettssystemet og kjerneområdene i skotsk lovDen bredere konteksten der skotsk rettssystem operererde viktigste institusjonene og prosedyrene i det skotske rettssystemetutvikle intellektuell rigor, mental uavhengighet, kritisk tanke og juridisk problemløsning og forskning ferdigheter til et svært avansert nivå, samt mer generelt overførbare intellektuelle ferdigheter som er av verdi i praksis av lov og et bredt spekter av karrierefå inngående kunnskap, forståelse og selvstendig forskning ferdigheter som trengs for å komme videre til videre studier i lov, eller i flerdisipale områder som involverer lovfå selvtillit, kunnskap, forståelse og ferdigheter som vil gi ekstra fordel for deg som enkeltpersoner, til juridisk yrke og til samfunnet som helhet... [-]

LLM

LLM / MSc I Miljøpolitikk Og Styring

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 24 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling + 1 fler

Denne mastergraden tar opp disse bekymringene og krever potensielle løsninger, slik at du kan utvikle ferdigheter og ekspertise du trenger for å gjøre en varig og positiv innvirkning på planeten. [+]

Oversikt

Miljøproblemer er blant de mest presserende over hele verden. Enten i forhold til klimaendringer, tap av biologisk mangfold eller miljøskader, er det trangt behov for løsninger i politikk og styring for å redusere, tilpasse, redusere eller forebygge betydelige virkninger. Denne mastergraden tar opp disse bekymringene og krever potensielle løsninger, slik at du kan utvikle ferdigheter og ekspertise du trenger for å gjøre en varig og positiv innvirkning på planeten.

På dette kurset får du en god forståelse av lokal, nasjonal og internasjonal miljøpolitikk og styring. Den omhandler de juridiske, økonomiske, vitenskapelige og politiske utfordringene samfunnet står overfor, og gir deg en integrert forståelse av de aktuelle problemene som vil øke arbeidsforholdet betydelig.... [-]


LLM I Internasjonal Energilov Og -politikk

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 27 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Stirling + 1 fler

På dette Masters kurset vil du utforske kryssene mellom energi, miljø, investering og regulering. Ekspertpersonell har samlet seg for å gi nyutdannede en grundig forståelse av energilov og -politikk, samt viktige områder av investeringslov, miljøpolitikk, energiledelse og økonomi. [+]

Oversikt

Det økende trykket på naturressurser har ført til en evaluering av tradisjonelle energiformer, samt et søk på nye og fornybare energiformer. Energiproduksjon, distribusjon og bruk har blitt et prioriteringsområde for regjeringer, bedrifter og frivillige organisasjoner over hele verden. Med en økende etterspørsel etter ansatte med spesialisert juridisk kunnskap innen energilov og -politikk, har vi designet dette kurset spesielt for å møte det behovet.

På dette Masters kurset vil du utforske kryssene mellom energi, miljø, investering og regulering. Ekspertpersonell har samlet seg for å gi nyutdannede en grundig forståelse av energilov og -politikk, samt viktige områder av investeringslov, miljøpolitikk, energiledelse og økonomi.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB