University of Law Online Undergraduate

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Law er en av Storbritannias lengste etablerte spesialist leverandører av juridisk utdanning. Vi kan spore vår opprinnelse til 1876 med dannelsen av ledende opplæringsfirma Gibson

Med en rik arv og et rykte for innovasjon og moderne læringspraksis, fokuserer vi kontinuerlig på å utvikle de beste juridiske tankene.

Hva gjør oss annerledes

Det som virkelig skiller oss fra andre universiteter er det ledende prinsippet om at dagens og fremtidige advokater vi underviser, kun skal lære seg i en realistisk, profesjonell og moderne sammenheng med mange praktiske, interaktive engasjementer. Derfor holder vi våre kontakt timer høye og våre læreregrupper små.

Innovasjon og samtidspraksis

Alle kursene våre - fra grunnleggende juridiske grader til våre markedsledende studiekurs og fagutviklingsprogrammer - er designet med en unik, variert og innovativ læringsmetode som er bevist å levere selvhjulpne advokater som kan konkurrere i den raskt skiftende verdenen av juridiske tjenester. Med fokus på å utvikle ferdigheter i problemløsning, veie opp argumenter, kritisk tenking og kommersiell bevissthet, er kursene våre designet for å forberede deg på de virkelige utfordringene i arbeidslivet.

Kraftige tilkoblinger

Vår erfaring med læring og utvikling har hjulpet oss med å etablere verdensomspennende forbindelser innen markedet for juridiske tjenester. Derfor jobber mange ledende globale advokatfirmaer utelukkende med oss ​​for å utvikle sitt folk, og hvorfor juridiske arbeidsgivere av alle typer ønsker å møte våre studenter. Det er også grunnen til at lovskoler og faglige organer rundt om i verden velger å inngå strategiske allianser med oss.

Forståelse av loven

Lawsuniversitetet er en internasjonalt anerkjent ekspert innen juridikk. Snarere enn å fokusere på akademisk forskning, er målet vårt å være tankeledere i problemene som har betydning for advokatfirmaet og neste generasjons praktiserende advokater. Våre kurs tar en grundig titt på viktige områder av loven og gir et bredere oversikt over rettssystemet for å bedre kontekstualisere hva som læres.

De mest erfarne veiledere

Over 250 av våre veiledere er kvalifiserte advokater, mange fremdeles i praksis, og alle har omfattende praktisk erfaring som de kan gi videre til studentene våre. Vi legger til rette for denne prosessen med høye nivåer av student-til-veileder kontakttid og små klassestørrelser - en av grunnene til at mange advokatfirmaer insisterer at traineene studerer hos oss.

Fokusert på ansettbarhet

Vi fokuserer utelukkende på praksisbasert opplæring og gir studentene tilgang til vår markedsledende advokattjeneste og juridisk ledig database så snart de godtar et sted hos oss. Studentene drar også nytte av våre banebrytende og prisbelønte pro bono-programmer, som lar dem få verdifull arbeidserfaring ved å hjelpe virkelige kunder fra lokalsamfunnet.

Utvidet tilgang

Vi tar vårt ansvar for å utvide tilgangen til advokatfirmaet seriøst, og tilby et bredt spekter av stipendier for å hjelpe talentfulle juridiske studenter ved å finansiere sin juridiske opplæring og oppnå karriereambisjoner.

Steder

UK Online

Address
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss