University of Law GDL Courses

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM LOVENS UNIVERSITET

University of Law er en av Storbritannias lengste etablerte spesialist leverandører av juridisk utdanning. Vi kan spore vår opprinnelse til 1876 med dannelsen av ledende opplæringsfirma Gibson

Med en rik arv og et rykte for innovasjon og moderne læringspraksis, fokuserer vi kontinuerlig på å utvikle de beste juridiske tankene.

HVA BRUKER US ANNET

Det som virkelig skiller oss fra andre universiteter er det ledende prinsippet om at dagens og fremtidige advokater vi underviser, kun skal lære seg i en realistisk, profesjonell og moderne sammenheng med mange praktiske, interaktive engasjementer. Derfor holder vi våre kontakt timer høye og våre læreregrupper små.

INNOVASJON OG KONTEMPOR

Lærepraksis

Alle våre kurs - fra vår grunnskole lov grader til vårt mangfoldige utvalg av postgraduate kurs og faglige utviklingsprogrammer - er designet med en unik, variert og innovativ læring tilnærming som har vist seg å levere selvstendige advokater som kan konkurrere i verden med rask forandring av juridiske tjenester. Med fokus på å utvikle ferdigheter i problemløsning, veie opp argumenter, kritisk tenkning og kommersiell bevissthet, er kursene våre utformet for å forberede deg på de virkelige utfordringene i arbeidsverdenen.

KRAFTIGE TILSLUTNINGER

Vår erfaring med læring og utvikling har hjulpet oss med å etablere verdensomspennende forbindelser innen markedet for juridiske tjenester. Derfor jobber mange ledende globale advokatfirmaer utelukkende med oss ​​for å utvikle sitt folk, og hvorfor juridiske arbeidsgivere av alle typer ønsker å møte våre studenter. Det er også grunnen til at lovskoler og faglige organer rundt om i verden velger å inngå strategiske allianser med oss.

Forståelse av loven

Lawsuniversitetet er en internasjonalt anerkjent ekspert innen juridikk. Snarere enn å fokusere på akademisk forskning, er målet vårt å være tankeledere i problemene som har betydning for advokatfirmaet og neste generasjons praktiserende advokater. Våre kurs tar en grundig titt på viktige områder av loven og gir et bredere oversikt over rettssystemet for å bedre kontekstualisere hva som læres.

De mest erfarne veiledere

Over 250 av våre veiledere er kvalifiserte advokater, mange fortsatt i praksis, og alle har stor praktisk erfaring som de kan videreføre til våre studenter. Vi legger til rette for denne prosessen med høye nivåer av kontaktopplæring fra student til veileder og små klassestørrelser - en av grunnene til at mange advokatfirmaer insisterer på at deres lærere studerer hos oss.

FOKUSERT PÅ ANSVAR

Vi fokuserer utelukkende på praksisbasert opplæring og gir studentene tilgang til vår ekspertvokat service og juridiske ledig database så snart de aksepterer et sted med oss. Studentene drar også nytte av våre banebrytende og prisbelønte pro bono-programmer, som gjør at de kan få verdifull arbeidserfaring ved å hjelpe ekte kunder fra lokalsamfunnet.

WIDING ACCESS

Vi tar vårt ansvar for å utvide tilgangen til advokatfirmaet seriøst, og tilby et bredt spekter av stipendier for å hjelpe talentfulle juridiske studenter ved å finansiere sin juridiske opplæring og oppnå karriereambisjoner.

Steder

Birmingham

Address
Birmingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Bristol

Address
Bristol, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Chester

Address
Chester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Guildford

Address
Guildford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

London

Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

London

Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Exeter

Address
Exeter, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Leeds

Address
Leeds, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Manchester

Address
Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

UK Online

Address
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Lesning

Address
Lesning, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Liverpool

Address
Liverpool, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: