Ulearn

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ulearn Universe

Ulearn har Ulearn samarbeid med over 100 universiteter i Storbritannia, USA og Canada.

Ulearn Universe inkluderer prestisjetunge universiteter over hele Storbritannia, og tilbyr hundrevis av kurs, inkludert de mest etterspurte, karrierefokuserte kursene, panorering gjennom de mest populære domenene.

Ulearn - Investering in Future

Ulearn er etablert for å imøtekomme behovene til nettbasert læring i utdanningssektoren. Vi tilbyr en omfattende portefølje av tjenester til videreutdanningsleverandører, i tillegg til å jobbe direkte med elever og arbeidsgivere som tilbyr utdanning og opplæring av høy kvalitet.

Vi har spesialisert oss på nyskapende opplæring det siste tiåret, og har levert læreplasser, NVQ, kvalifikasjoner, kompetanse, sertifikat og korte kurs som imøtekommer arbeidsgivere og enkeltpersoner som er interessert i å oppskalere og utvide kunnskapsbasen.

Våre programmer er designet for å komplettere arbeidsgivers eksisterende tilbud om intern opplæring og forbedre hver elevs kunnskap og ferdigheter ved å vurdere deres kjernekompetanse opp mot nasjonale standarder. Med et team hentet fra utdannings- og bransjebakgrunn, har vi den rette blandingen av faglig og praktisk erfaring for å gi eksepsjonelle skreddersydde opplæringsløsninger til arbeidsgivere og elever, mens vi støtter FE-leverandører for å oppfylle kritiske mål.

Utdanningstjenester

Ulearn tar sikte på å hjelpe potensielle studenter til å ta de riktige valgene for deres fremtid. Vi gir en eksepsjonell pedagogisk opplevelse som hjelper deg å lykkes i en raskt bevegelig, globalt konkurransedyktig verden mens du studerer.

Ulearn Advantage

Hvis du ønsker å studere ved universitetet i hjertet av byen som fokuserer på å endre verden for en bedre morgendag, velger du riktig sted. Vi bruker ikke spesielle formler for å velge elever. Vi ser på hver enkelt søkers søknad, akademisk og personlig, for å velge studenter som passer samfunnet vårt med et bredt spekter av bakgrunner.

Ulearn Education - Partnerships

Ulearn Education er en utdanningsformidler og er stolt av å kunngjøre at vi jobber tett med DMU for å tilrettelegge for universitetssamarbeid.

Ulearn Education har en lang rekke kontakter ved forskjellige universiteter for høyere utdanning rundt om i verden, inkludert Storbritannia og planlegger å bygge globale partnerskap gjennom samarbeid med likesinnede institusjoner rundt om i verden. Partnerskap forbedrer ditt globale merke og fremskynder veksten.

Partnerskap kan innebære en rekke aktiviteter, for eksempel felles forskning , fortsatt fagutvikling, fakultets- eller studentutveksling , kulturmøter eller undervisningstiltak .

Nylig hadde rektor og justissekretær for “University of The Gambia” og rektor ved University of Sialkot et formelt møte med partnerskap avdelinger i DMU og begge parter uttrykte eksplisitt intensjon om å delta i GPA (General Progression Agreement) og TNE ( Innovativ transnasjonal utdanning).

122178_ScreenShot2019-10-03at9.59.57PM.png 122179_ScreenShot2019-10-03at10.00.09PM.png

Ulearn - Din vennlige innleggelsesansvarlige

Ulearn vil dedikere en vennlig rådgiver som har kompetanse i å håndtere studentopptak og andre studentkrav.

Vi i Ulearn vil hjelpe deg med å bevege deg sømløst inn på universitetet ditt - fra å organisere IELTS-opplæring, til studentvisum, opptaksformaliteter og også overnatting. Vi har god erfaring med å hjelpe studenter med å sikre et sete i det beste universitetet i Storbritannia og hjelper oss også med å ferdigstille et studentvennlig og budsjettsted for overnatting.

Du vil få støtte allerede før du ankommer, og hjelper deg i opptaksprosessen. Studenttjenesteteamet vårt er alltid klar til å hjelpe deg med all hjelp du trenger i innleggelser eller spørsmål du måtte ha. Vi arrangerer også campusturer hvis du vil ha en førstehåndsopplevelse av universitetet før du søker.

Med akademisk, emosjonell og praktisk støtte fra Ulearn vil du kunne utføre ditt beste og fokusere fullstendig på studiene dine.

Hvordan Ulearn kan hjelpe

Vårt team av vennlige internasjonale rådgivere vil utvide all hjelpen du trenger for å tilpasse deg studentlivet i England. De vil gi deg råd om personlige eller velferdsmessige forhold knyttet til innvandring, avslutte oppholdet, få kontakt med andre studenter fra det samme universitetet

Ulearn rådgivere er også eksperter på å gi deg informasjon og råd om et bredt spekter av spørsmål, fra å åpne en bankkonto, studentpass, stipender og stipend, registrere deg hos lege og finne veien rundt.

Hvis du trenger førstehåndserfaring fra universitetet før du melder deg, arrangerer vi også vennlige universitetsturer slik at du kan vandre rundt på universitetsområdet og ha førstehåndserfaring om universitetsområdet, biblioteket og snakke med studenter som studerer på universitetet. .

Steder

Halifax

Address
The Elsie Whiteley Innovation Centre
Hopwood Lane

HX1 5ER Halifax, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland