UWL University of West London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

 • En topp 50 University i Guardian University Guide 2019.
 • Rangeres som topp moderne universitet i London. *
 • Times Higher Education Awards 2018 nominert for Årets Universitet
 • Det beste moderne universitetet i London for studenttilfredshet **

Universitetet i West London gir ikke bare en høy opplæring som er nært knyttet til sysselsetting, men setter studenten i hjertet av et vennlig og støttende samfunn. Universitetet har investert £ 150 millioner i en ny campus på Ealing-siden for å forbedre studenters læring og sosiale erfaringer; Utviklingen omfattet et nytt bibliotek, oppusset Studentforening, nye undervisningsfasiliteter og nye studioer for studentradiostasjonen.

 • Universitetet ligger i vest i London på kanten av en av Storbritannias mest vellykkede forretningsområder 'The Golden Mile', så vel som utmerket forbundet med byen. En 20 minutters tur eller togtur tar deg til / fra sentrale London eller til / fra Heathrow flyplass.
 • Universitetet i Vest-London , Karriereuniversitetet, er toppmodern universitet i London for arbeidskraft: 98% av studentene er ansatt eller videreutdannet innen seks måneder etter uteksaminering.
 • UWL har nær tilknytning til industrien, inkludert nasjonale og multinasjonale organisasjoner.
 • Alle skolene har høyt kvalifisert medarbeidere som har et vell av bransjeerfaring på sitt valgte felt og er forpliktet til å utvikle studenters ferdigheter og karriere.
 • Universitetet kan skryte av spesialbygd innkvartering på Brentford-området, med en gratis pendelbuss mellom campusene og Ealing Broadway.
 • Universitetet har et pulserende studentfellesskap, og alle studentene har mulighet til å bli involvert med Studentforeningen som har et mangfoldig utvalg av samfunn og spesielle arrangementer som passer til alle.

UWL tilbyr to hovedinntak; hver januar og september, samt mai for utvidede mastergradsprogrammer. For studenter i deres første år med UG eller PG studie tilbyr universitetet også opptil 100 internasjonale ambassadørstipendier (verdt opptil £ 5000) hvert år - og gir deg all grunn til å søke om studier i vest-London.

En livlig beliggenhet

Universitetet ligger i pulserende og trygge områder i Vest-London, hvor elevene kan forvente multinasjonale samfunn på dørstokken. Det er gode offentlige transportforbindelser og også en gratis buss mellom UWL vestlige London og Ealing Broadway stasjon. Det er mindre enn 30 minutter på tunnelbanen til hjertet av byen med Cross Rail, snart for å forbedre transportforbindelser ytterligere.

UWL har totalt tre sider. To steder kan bli funnet i vest London - Brentford og Ealing - og den tredje i Reading, som er spesielt vert for sykepleiere og obstetricitetsstudenter. Ealing-siden er basert i et attraktivt historisk distrikt med mange kafeer og parker, og ligger nær Ealing Broadway kjøpesenter (hjem til mote, skjønnhet, elektrisk, telekom og dagligvarer). Selve stedet er UWL primære lærerom, men er også hjemsted for ulike kaffebarer og restauranter, Students 'Union gym og bar. Ytterligere sportsfasiliteter som en fotballbane og en cricketgrønn kan også bli funnet lokalt i Ealing.

Brentford-området er et moderne 11-etasjes anlegg, lett gjenkjent når du reiser langs M4-korridoren, og er også hjemmet til Paragon Lets; Universitetets spesialbygde innkvartering. Brentford togstasjon - mindre enn fem minutters gange unna - gir direkte togforbindelser i London Waterloo eller ut av byen mot Windsor.

I og rundt Campus

Nye fasiliteter

Som et ledd i gjenoppbyggingsprosjektet som UWL nylig fullførte, ble det opprettet en rekke nye lærings- og læringsfasiliteter både på Ealing og Brentford. Blant dem er et 24-timers tilgangsbibliotek, et mockt rettssenter, spesialistradioer, et fullt utstyrt teater og spesialiserte simuleringslokaler for studenter som studerer med Høgskolen, Nødhjelp og Helse. Et Food Innovation Lab er nylig lansert, og det har Westmont Enterprise Hub - en oppstart inkubator, og The Faringdon Center som huser jordtrengende radarteknologi. En ny flysimulator (Flight Pad) skal også åpnes umiddelbart.

Studentforening

UWL Students Union (UWLSU) ble anerkjent som Best Students 'Union i England i 2017 **. Hovedformålet med Studentforeningen er å representere både individuelle studenter og studentkåren som helhet. Studentene kan også bli med i noen av studentene i samfunnet på campus, med en rekke å velge mellom. UWLSU har også sin egen bar, kaffebar og treningsstudio som studentene kan dra nytte av gjennom hele året.

bolig

Trygt og sikkert boliger er en nødvendighet for internasjonale studenter mens de studerer på universitetet. Det finnes ulike muligheter for internasjonale studenter som studerer i London, inkludert privat innkvartering, delt bolig eller Paragon Lets.

Paragon Lets er UWL nettsted for studentinnkvartering som drives av Notting Hill Housing, og er sterkt anbefalt for førsteårsstudenter. Denne spesialbygde studentboligen ligger på Brentford-området. Hvert av rommene har bredbåndsinternett og eget toalett og dusjfasiliteter. Felles kjøkken og spisestue er utstyrt for hver gruppe på åtte rom.

Skyttelbuss

Universitetet anerkjenner at studentene vil utforske hva London har å tilby, mens de studerer og bidrar til å lette dette ved å tilby en gratis skytteltjeneste for å koble nettstedene til de viktigste transportforbindelsene. UWL Shuttle Bus forbinder Ealing Broadway (sentral linje, distriktslinje, sirkelinje, kryssbane og hovedbanetog) til Brentford-området (5 minutters gange til Brentford mainline jernbanestasjon). Innenfor stopper det også på Ealing-siden og South Ealing-stasjonen (Piccadilly-linjen), og gir studentene muligheten til å få mest mulig ut av sin tid i byen.

Studierom

Universitetet i West London er en offisielt anerkjent britisk offentlig institusjon, og tilbyr akkreditert kurs på følgende studienivåer:

 • Undergraduate graduate~~POS=HEADCOMP
 • Postgraduate.

Integrert Foundation kurs (som en del av en grad), Extended Masters og pre-sessional engelsk kurs tilbys også.

Universitetet tilbyr en variert portefølje av bachelor- og postkurs i alle fagskoler:

 • London College of Music
 • London School of Film, Media
 • Skole for human- og samfunnsvitenskap
 • College of Nursing, Midwifery og Healthcare
 • Claude Littner Business School
 • Skole for lov og kriminologi
 • London Geller College of Hospitality and Tourism
 • Skole for data og teknologi

Inngangsruten

Kursundersøkelseslaget ved Universitetet i West London er alltid tilgjengelig for å hjelpe elevene til å velge riktig kurs fra et bredt spekter av kunst-, næringslivs-, helse- og mediekurs - dette inkluderer en passende grunnlag eller engelskkurs dersom studenten ikke har karakterer for å gå rett inn i en grad.

Grunnleggende søknader

Internasjonale studenter som søker på lavere kurs kan søke UWL direkte ved hjelp av universitetets online søknadsskjema . Alternativt kan studentene søke ved hjelp av Universitetet og Høyskoler Admissions Service (UCAS).

Postgraduate Applications

Søkere til forskerutdanning må søke direkte på universitetet ved hjelp av elektronisk skjema . Postgraduate søknader vil bli vurdert sammen med dommerepporter (hvis nødvendig), og studentene må kanskje også delta i et intervju.

Avgifter og stipendier

Studieavgift

Utenlandske studenter ved University of West London må betale hele studien. Nivået på avgiften studenten må betale varierer avhengig av visse krav. Kravene vil også variere avhengig av studiet og kurset som er valgt.

Studentene må betale £ 3000 av gebyret som et ikke-refunderbart depositum når de godtar et tilbud fra universitetet. For de som betaler avgifter av en utenlandsk sponsor, er full betaling av avgifter under eller før innmelding obligatorisk.

Mer informasjon om studieavgiftskrav finnes på universitetets hjemmeside.

Ambassadør stipendier

Universitetet i West London tilbyr opptil 100 internasjonale ambassadørstipendier hvert studieår til studenter i deres første år av enten UG eller PG-studie. Disse stipendene gir økonomisk støtte (gjennom rabatt på første års studieavgift) til fremragende studenter som ønsker å bli ambassadører for universitetet.

Advarsler:

* Tider / Søndags Times God Universitetsguide 2018.
** Nasjonal Studentundersøkelse (NSS) 2017.
Dette er de siste tallene i henhold til Employment Performance Indicators (EPI) utgitt av HESA i Høyre utdanningsstatistikk i 2018.
NB: Moderne universiteter er definert som høyere utdanningsinstitusjoner som ble tildelt universitetsstatus i og etter 1992. UWL mottok rangeringene nevnt ovenfor sammenlignet med alle andre moderne universiteter rangert i de guider / undersøkelser som er nevnt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Law LLB » Se Law LLM » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

LLB

LLB (Hons)

Campus Heltidsstudier 3 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Loven er et stadig skiftende, komplekst fagområde, og en karriere i loven er blant de mest utfordrende og givende. Vi vil forberede deg på din karriere i loven ved å gi deg informasjon, verktøy, teknikker og erfaring som trengs for å tilnærme juridiske problemer med tillit og kunnskap. [+]

Vi ble rangert som topp universitet i London og det andre moderne universitetet i Storbritannia for studenttilfredshet med våre lovkurs - Nasjonal studentundersøkelse 2017. *

Vi ble rangert som syvende i London for Law kurs i Guardian University Guide 2019

Oversikt

Loven er et stadig skiftende, komplekst fagområde, og en karriere i loven er blant de mest utfordrende og givende. Vi vil forberede deg på din karriere i loven ved å gi deg informasjon, verktøy, teknikker og erfaring som trengs for å tilnærme juridiske problemer med tillit og kunnskap.

Hvorfor velge dette kurset?

Hvis du vil lykkes i loven, er det ikke noe bedre sted å få en mestring av emnet enn Law of Law and Criminology, som ble rangert som toppmoderne lovskole i London i Guardian University Guide 2012. Gjennom hele kurset vil det være muligheter til å gjennomføre praktisk arbeidserfaring for å utfylle dine akademiske studier og kontekstualisere læring i et faglig miljø. Arbeidsplasseringer er en viktig del av kurset, og vi vil oppfordre deg til å oppnå juridisk arbeidserfaring i ulike sammenhenger som:... [-]


LLM

LLM i Internasjonal Business med Commercial Law

Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset er utformet for å introdusere deg teorien og praksis av internasjonal forretningsregulering i sammenheng med globalisering. [+]

Oversikt

Dette kurset er utformet for å introdusere deg teorien og praksis av internasjonal forretningsregulering i sammenheng med globalisering.

Emnet læres gjennom en kombinasjon av forelesninger, opplæringsformer, seminarer, små gruppeserier, praktisk erfaring og workshops. Vi underviser to moduler hver uke, over fire timer undervisningstid. I tillegg skal studentene gjennomføre en 15.000-ords avhandling, som vil bli støttet av en Research Methodology-modul.

Hvorfor velge dette kurset?

London er sentrum for global bank, finans og handel, så du vil være godt rustet til å utnytte din nærhet til de store bedriftene når du studerer hos UWL .

LLM International Business og Commercial Law kurset er rettet mot studenter som ønsker å jobbe som juridiske eksperter innen multinasjonale selskaper.... [-]


Kontakt

University of West London

Adresse, linje 1 St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
HJemmeside http://www.uwl.ac.uk/
Telefon +44 (0) 20 8231 2440