The University of Law Undergraduate Programmes

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Law har campus i London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester og Nottingham, samt våre GDL og LPC kurs blir undervist i University of Exeter, University of Reading og University of Liverpool, og Vårt LPC-kurs blir også undervist ved University of East Anglia fra september 2019. Tidligere College of Law fikk vi universitetsstatus i november 2012. Vår Business School opererer ut av University of Law-campusene i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds og Manchester.

Det som virkelig skiller oss fra andre universiteter er vår tro på at våre studenter skal lære i en realistisk, profesjonell og moderne sammenheng. Vi fokuserer på treningsbasert opplæring og gir studentene tilgang til vår omfattende karriere- og ledighetsdatabase så snart de aksepterer et sted hos oss. Gjennom vårt pro bono-program kan jurister studere sine ferdigheter ved å jobbe med virkelige saker før de oppgraderer.


Flere campuser over hele Storbritannia:

Med campuser basert på åtte av Storbritannias mest livlige og interessante byer, tilbyr universitetet et lovlig utvalg av steder å studere i. Alle er nær blomstrende kommersielle sentre, advokatfirmaer og transportforbindelser. Vi tilbyr også ulike kurs online.

For undervisning, policing og kriminologi kurs: du kan velge mellom opptil åtte campus i åtte byer over hele Storbritannia. Vi har også vår unike byttefasilitet * som gjør at studentene i LLB kan velge å studere på en, to eller flere universiteter for å prøve livet i forskjellige byer i løpet av sine studier (* T


Innovativ undervisning:

Vi er spesialister på å undervise og fokusere vår energi på å utvikle innovative, svært effektive undervisnings- og læringsmetoder som utstyre studenter for sin profesjonelle karriere. Vi har mer enn 250 kvalifiserte og erfarne advokater, barristers og dommere som våre veiledere, slik at vi kan hjelpe deg med å utvikle de praktiske ferdighetene som kan gjøre hele forskjellen når du starter din karriere i loven.


Karriere og arbeidskraft:

Vi har en av de største juridiske karrierer og ansettbarhetstjenester i Storbritannia, med et team på over 30 eksperter.

Universitetet i lovens dedikerte arbeidstjeneste gir studentene tilgang til arbeidserfaring og pro bono muligheter og juridiske ledige stillinger så snart de aksepterer sin plass. Resultatet er utmerket employability statistikk:

· 92% av våre full-time UK LLB studenter som uteksaminert i 2017 sikret sysselsetting eller videre studier innen seks måneder etter vellykket gjennomføring av kurset.

Støttende miljø:

Vi tar sikte på å støtte flere studenter fra en rekke bakgrunner enn noen gang for å oppnå sine karriereambisjoner. Derfor tilbyr vi et omfattende utvalg av stipendier og stipendier, inkludert lovarbeidsopplevelsesmuligheter, med et betydelig fond tilgjengelig over våre kurs .

Alle studenter får muligheten til å dra full nytte av våre fasiliteter og tjenester.

Disability Support Service er dedikert til å håndtere eventuelle krav du måtte ha i studiene, inkludert midlertidig assistanse på grunn av skade eller sykdom.

Vår omfattende og erfarne Employability Service gir grundig hjelp med CV-skriving, intervju teknikker og generell karriereveiledning, samt tilbyr et vell av muligheter for å øke din erfaring og ferdigheter. I mellomtiden gir våre pro bono-klinikker deg muligheten til å jobbe med å praktisere advokater på ekte juridiske saker mens du studerer.

Bibliotek og studiefasiliteter:

Våre velutstyrte IT-suiter, omfattende lovbiblioteker, stille studieområder og livlige sosiale steder imøtekommer alle dine studiebehov. Vårt bibliotekstjeneste gir tilgang til over 20 000 e-bøker på og utenfor campus for å finne det du trenger når du trenger det.

Studentliv:

Du vil nyte en rekke interaktive og livlige aktiviteter både i og utenfor klasserommet. Forretningsspill, mockforsøk og forhandlingskonkurranser er bare noen av de praktiske øvelsene du vil delta i for å utvikle dine juridiske ferdigheter. På fritiden kan du bli med i en rekke klubber og samfunn, sportshold og fundraisingskomiteer, eller til og med starte egen, samt nyte den mer avslappede siden av studentens sosiale liv.

Studentforening:

Alle studenter er automatisk medlemmer av universitetets studentforening (SA). SA har til oppgave å styrke student- og akademisk erfaring ved å ha en sterk representasjon av studentkohorten.

Det er et bredt spekter av klubber og samfunn på tvers av hvert av våre campuser som forvaltes av SA. Her er bare noen eksempler på klubber som vi har kjørt nylig:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Veldedighetsforeningen

·Fotball

· Kvinnenes nettverk

· Yoga

kurs:

Grunnlov, politi og kriminologi:

Våre lavere LLB kurs kombinerer akademisk rigor med praktiske juridiske ferdigheter for å gi deg det grunnleggende grunnlaget som trengs for å starte reisen din i en rekke karrierer.

Over 90% av våre LLB-veiledere er kvalifiserte advokater, og gir omfattende praktisk erfaring til dine studier. Våre kurs er tilgjengelige som heltid, akselerert eller online kurs, slik at du kan velge studien som passer best til dine behov. Mange av våre kurs er også utstyrt med et Foundation Year-alternativ. I tillegg tilbyr vi nå lavere grad i politi og kriminologi.

International Leadership Summer School, Berlin:

Som en del av vår løpende forpliktelse til å støtte dine ambisjoner, tilbyr vi våre 2019 bachelorstudenter muligheten til å delta på vår internasjonale lederskapskurs i Berlin, hvor du kan utvikle viktige ansettelsesevner og utforske denne spennende byen med ULaw studentene dine.

Dette er åpent for alle juridiske studenter og ULaw Business School studenter. Hvis du søker om å starte studiene hos oss i september 2019, på et treårig gradskurs, vil du kunne søke om vår lederskolekurs ved slutten av ditt andre studieår. Ytterligere detaljer finner du på Juridisk Universitet, besøk: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Opptakskrav og gebyrer:

Opptakskrav og gebyrer varierer etter kurs - for mer informasjon om opptakskrav, avgifter, finansieringsmuligheter og stipend og stipend, besøk universitetets juridiske nettside.

Internasjonale studenter:

Hvis du studerer ved Universitetet i lov, vil du bli med studenter fra over 120 forskjellige nasjonaliteter, som bidrar til et blomstrende internasjonalt samfunn gjennom våre campus.

Vi har et Student Support Services team som er her for å gi velferdsrelatert råd og veiledning; og informasjon om Visa krav kan bli funnet på University of Law nettstedet.


Innkvartering - Undergraduate:

For våre bachelorstudenter har vi arrangert innkvartering med spesialiserte britiske studentboliger, for å sikre at du har et komfortabelt sted å bo mens du studerer hos oss. Overnatting er vanligvis i fellesleiligheter, eller i enkelte tilfeller selvstendige studioer.

For bachelorstudenter garanterer vi deg et tilbud om overnatting i ditt første år, hvis du har akseptert oss som ditt faste valg og søkt om overnatting innen 30. mars i inngangsåret * (* T


Åpne dager og arrangementer:

Våre åpne dager er en fin måte å finne ut om våre kurs, sjekke ut våre fasiliteter, og møte våre veiledere og nåværende studenter. Det kommer til å bli snakk, smaksprøver og turer, og du får sjansen til å stille spørsmålene dine. Vi vil gjøre dagen så interessant og interaktiv som mulig.

Fra tid til annen tilbyr vi også Online Open Days for våre kurs. Så hvis du ikke kan gjøre det til en av våre åpne dager på campus, har du fortsatt muligheten til å finne ut hva det er å studere ved Universitetet for lov, og stille spørsmålene dine på nettet.

For internasjonale studenter, kan du ønske å finne ut mer om å studere hos oss, ved å besøke oss på en oversjøisk hendelse.

Britiske steder:

Undergraduate Law kurs er tilgjengelig på opptil åtte campuser: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester og Nottingham. Kursene er tilgjengelige, varierer etter sted.

Ytterligere detaljer om alle våre lokasjoner er på universitetets nettsider, lokaliseringsside.

Universitetet i loven

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

Universitetet i loven

Temple Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

Universitetet i loven

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

Universitetet i loven

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

Universitetet i loven

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

Universitetet i loven

14 Store Street

London

WC1E 7DE

Universitetet i loven

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

Universitetet i loven

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Steder

Guildford

Address
Braboeuf Manor,
Portsmouth Road,
St Catherines

GU3 1HA Guildford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 (0)1483 216000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss