Les den offisielle beskrivelsen

University of Law har campus i London, Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, Manchester og Nottingham, samt våre GDL og LPC kurs blir undervist i University of Exeter, University of Reading og University of Liverpool, og Vårt LPC-kurs blir også undervist ved University of East Anglia fra september 2019. Tidligere College of Law fikk vi universitetsstatus i november 2012. Vår Business School opererer ut av University of Law-campusene i London Bloomsbury, Birmingham, Leeds og Manchester.

Det som virkelig skiller oss fra andre universiteter er vår tro på at våre studenter skal lære i en realistisk, profesjonell og moderne sammenheng. Vi fokuserer på treningsbasert opplæring og gir studentene tilgang til vår omfattende karriere- og ledighetsdatabase så snart de aksepterer et sted hos oss. Gjennom vårt pro bono-program kan jurister studere sine ferdigheter ved å jobbe med virkelige saker før de oppgraderer.


Flere campuser over hele Storbritannia:

Med campuser basert på åtte av Storbritannias mest livlige og interessante byer, tilbyr universitetet et lovlig utvalg av steder å studere i. Alle er nær blomstrende kommersielle sentre, advokatfirmaer og transportforbindelser. Vi tilbyr også ulike kurs online.

For undervisning, policing og kriminologi kurs: du kan velge mellom opptil åtte campus i åtte byer over hele Storbritannia. Vi har også vår unike byttefasilitet * som gjør at studentene i LLB kan velge å studere på en, to eller flere universiteter for å prøve livet i forskjellige byer i løpet av sine studier (* T


Innovativ undervisning:

Vi er spesialister på å undervise og fokusere vår energi på å utvikle innovative, svært effektive undervisnings- og læringsmetoder som utstyre studenter for sin profesjonelle karriere. Vi har mer enn 250 kvalifiserte og erfarne advokater, barristers og dommere som våre veiledere, slik at vi kan hjelpe deg med å utvikle de praktiske ferdighetene som kan gjøre hele forskjellen når du starter din karriere i loven.


Karriere og arbeidskraft:

Vi har en av de største juridiske karrierer og ansettbarhetstjenester i Storbritannia, med et team på over 30 eksperter.

Universitetet i lovens dedikerte arbeidstjeneste gir studentene tilgang til arbeidserfaring og pro bono muligheter og juridiske ledige stillinger så snart de aksepterer sin plass. Resultatet er utmerket employability statistikk:

· 92% av våre full-time UK LLB studenter som uteksaminert i 2017 sikret sysselsetting eller videre studier innen seks måneder etter vellykket gjennomføring av kurset.

Støttende miljø:

Vi tar sikte på å støtte flere studenter fra en rekke bakgrunner enn noen gang for å oppnå sine karriereambisjoner. Derfor tilbyr vi et omfattende utvalg av stipendier og stipendier, inkludert lovarbeidsopplevelsesmuligheter, med et betydelig fond tilgjengelig over våre kurs .

Alle studenter får muligheten til å dra full nytte av våre fasiliteter og tjenester.

Disability Support Service er dedikert til å håndtere eventuelle krav du måtte ha i studiene, inkludert midlertidig assistanse på grunn av skade eller sykdom.

Vår omfattende og erfarne Employability Service gir grundig hjelp med CV-skriving, intervju teknikker og generell karriereveiledning, samt tilbyr et vell av muligheter for å øke din erfaring og ferdigheter. I mellomtiden gir våre pro bono-klinikker deg muligheten til å jobbe med å praktisere advokater på ekte juridiske saker mens du studerer.

Bibliotek og studiefasiliteter:

Våre velutstyrte IT-suiter, omfattende lovbiblioteker, stille studieområder og livlige sosiale steder imøtekommer alle dine studiebehov. Vårt bibliotekstjeneste gir tilgang til over 20 000 e-bøker på og utenfor campus for å finne det du trenger når du trenger det.

Studentliv:

Du vil nyte en rekke interaktive og livlige aktiviteter både i og utenfor klasserommet. Forretningsspill, mockforsøk og forhandlingskonkurranser er bare noen av de praktiske øvelsene du vil delta i for å utvikle dine juridiske ferdigheter. På fritiden kan du bli med i en rekke klubber og samfunn, sportshold og fundraisingskomiteer, eller til og med starte egen, samt nyte den mer avslappede siden av studentens sosiale liv.

Studentforening:

Alle studenter er automatisk medlemmer av universitetets studentforening (SA). SA har til oppgave å styrke student- og akademisk erfaring ved å ha en sterk representasjon av studentkohorten.

Det er et bredt spekter av klubber og samfunn på tvers av hvert av våre campuser som forvaltes av SA. Her er bare noen eksempler på klubber som vi har kjørt nylig:

· Adventure Sports Club

· Cake Club

· Veldedighetsforeningen

·Fotball

· Kvinnenes nettverk

· Yoga

kurs:

Grunnlov, politi og kriminologi:

Våre lavere LLB kurs kombinerer akademisk rigor med praktiske juridiske ferdigheter for å gi deg det grunnleggende grunnlaget som trengs for å starte reisen din i en rekke karrierer.

Over 90% av våre LLB-veiledere er kvalifiserte advokater, og gir omfattende praktisk erfaring til dine studier. Våre kurs er tilgjengelige som heltid, akselerert eller online kurs, slik at du kan velge studien som passer best til dine behov. Mange av våre kurs er også utstyrt med et Foundation Year-alternativ. I tillegg tilbyr vi nå lavere grad i politi og kriminologi.

International Leadership Summer School, Berlin:

Som en del av vår løpende forpliktelse til å støtte dine ambisjoner, tilbyr vi våre 2019 bachelorstudenter muligheten til å delta på vår internasjonale lederskapskurs i Berlin, hvor du kan utvikle viktige ansettelsesevner og utforske denne spennende byen med ULaw studentene dine.

Dette er åpent for alle juridiske studenter og ULaw Business School studenter. Hvis du søker om å starte studiene hos oss i september 2019, på et treårig gradskurs, vil du kunne søke om vår lederskolekurs ved slutten av ditt andre studieår. Ytterligere detaljer finner du på Juridisk Universitet, besøk: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/.


Opptakskrav og gebyrer:

Opptakskrav og gebyrer varierer etter kurs - for mer informasjon om opptakskrav, avgifter, finansieringsmuligheter og stipend og stipend, besøk universitetets juridiske nettside.

Internasjonale studenter:

Hvis du studerer ved Universitetet i lov, vil du bli med studenter fra over 120 forskjellige nasjonaliteter, som bidrar til et blomstrende internasjonalt samfunn gjennom våre campus.

Vi har et Student Support Services team som er her for å gi velferdsrelatert råd og veiledning; og informasjon om Visa krav kan bli funnet på University of Law nettstedet.


Innkvartering - Undergraduate:

For våre bachelorstudenter har vi arrangert innkvartering med spesialiserte britiske studentboliger, for å sikre at du har et komfortabelt sted å bo mens du studerer hos oss. Overnatting er vanligvis i fellesleiligheter, eller i enkelte tilfeller selvstendige studioer.

For bachelorstudenter garanterer vi deg et tilbud om overnatting i ditt første år, hvis du har akseptert oss som ditt faste valg og søkt om overnatting innen 30. mars i inngangsåret ( T


Åpne dager og arrangementer:

Våre åpne dager er en fin måte å finne ut om våre kurs, sjekke ut våre fasiliteter, og møte våre veiledere og nåværende studenter. Det kommer til å bli snakk, smaksprøver og turer, og du får sjansen til å stille spørsmålene dine. Vi vil gjøre dagen så interessant og interaktiv som mulig.

Fra tid til annen tilbyr vi også Online Open Days for våre kurs. Så hvis du ikke kan gjøre det til en av våre åpne dager på campus, har du fortsatt muligheten til å finne ut hva det er å studere ved Universitetet for lov, og stille spørsmålene dine på nettet.

For internasjonale studenter, kan du ønske å finne ut mer om å studere hos oss, ved å besøke oss på en oversjøisk hendelse.

Britiske steder:

Undergraduate Law kurs er tilgjengelig på opptil åtte campuser: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester og Nottingham. Kursene er tilgjengelige, varierer etter sted.

Ytterligere detaljer om alle våre lokasjoner er på universitetets nettsider, lokaliseringsside.

Universitetet i loven

133 Great Hampton Street

Birmingham

B18 6AQ

Universitetet i loven

Temple Circus

Temple Way

Bristol

BS1 6HG

Universitetet i loven

Christleton Hall

Pepper Street

Christleton

Chester

CH3 7AB

Universitetet i loven

Braboeuf Manor

Portsmouth Road

Guildford

Surrey

GU3 1HA

Universitetet i loven

15-16 Park Row

Leeds

LS1 5HD

Universitetet i loven

14 Store Street

London

WC1E 7DE

Universitetet i loven

2 New York Street

Manchester

M1 4HJ

Universitetet i loven

1 Royal Standard Place

Nottingham

NG1 6FS

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

LLB

The University of Law Undergraduate Programmes

En Dual Degree Med IE University, Spain. Et fireårig program. Du vil oppleve en virkelig internasjonal læringserfaring som kombinerer å studere i tre år med IE University ... [+]

LL.B sivil og engelsk lov

En Dual Degree Med IE University, Spain. Et fireårig program. Du vil oppleve en virkelig internasjonal læringserfaring som kombinerer å studere i tre år med IE University og et fjerde år ved Law of Law. Vellykkede studenter vil bli tildelt både en kvalifiserende spansk lovgrad og en kvalifiserende jurist grad i England og Wales. Dual-LLB vil hjelpe deg med å utvikle en fremragende profil og sette deg på en vei for å bli en internasjonal advokat. Alle søknader gjøres direkte til IE University.

Kurskrav

Kontakt IE for opptakskrav - en online søknad med opptakstest (inkludert språkferdighet) og en avgjørelse fra komiteen og et personlig intervju. ULaw har rett til å avvise søkere som ikke oppfyller våre standarder.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Spania Móstoles
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Kombinere akademisk rigor med praktiske juridiske ferdigheter, i et forretningsmessig miljø, gir LLB deg det grunnleggende grunnlaget om du er forpliktet til å være advok ... [+]

LLB (Hons) lov

Ved å kombinere akademisk strenghet med praktiske juridiske ferdigheter, i et forretningslikt miljø, gir LLB deg det grunnleggende grunnlaget enten du er forpliktet til å være advokat eller ønsker å utforske andre karrieremuligheter. University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outcome Framework (TEF) i juni 2019. Vi ble funnet å levere undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.

KurskravBBB på et nivå og grad C / 4 eller høyere i GCSE engelsk språk, eller tilsvarende kvalifikasjoner. Studenter under 18 å... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Guildford London Chester Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 5 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Dette kurset er utformet for å være den mest fokuserte fagretten grad tilgjengelig. For studenter som ønsker å studere et praktisk fokusert intensivt kurs på to år, og øn ... [+]

LLB (Hons) loven akselerert

Dette kurset er designet for å være den mest fokuserte profesjonsrettslige graden som er tilgjengelig. For studenter som ønsker å studere et praktisk fokusert intensivkurs om to år, og ønsker å satse på en karriere i juridisk sektor. Det er en raskere og mer intensiv rute, undervist av de samme veiledere og bruker de samme høykvalitets undervisningsmetodene som vår treårige jusgrad. University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outcome Framework (TEF) i juni 2019. Vi ble funnet å levere undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Nottingham
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

På vår LLB Law with Business grad, vil du studere viktige juridiske emner og relaterte ferdigheter for å få bred forståelse på tvers av en rekke juridiske områder, som er ... [+]

LLB (Hons) Lov med Business

I vår LLB Law with Business-grad vil du studere sentrale juridiske emner og relaterte ferdigheter for å få en bred forståelse på tvers av en rekke juridiske områder, som er nødvendige for å oppnå en kvalifiserende juridisk grad. Et praktisk fokus med reell anvendelse av loven og virksomheten med ansettbarhet innebygd i kurset. For studenter som ønsker å gjøre en treårig jusgrad med praktisk fokus, men ønsker å holde mulighetene åpne for en karriere i den juridiske eller større forretningsverdenen. University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outcome Framework (TEF) i juni 2019. Vi ble funnet å levere undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

På vår LLB Law with Business med Foundation Year grad, vil du studere viktige juridiske emner og relaterte ferdigheter for å få en bred forståelse på tvers av en rekke ju ... [+]

LLB (Hons) Lov med Business med Foundation Year

I vår LLB Law with Business with Foundation Year-grad vil du studere sentrale juridiske emner og relaterte ferdigheter for å få en bred forståelse på tvers av en rekke juridiske områder, som er nødvendige for å oppnå en kvalifiserende juridisk grad. Et praktisk fokus med reell anvendelse av loven og virksomheten med ansettbarhet innebygd i kurset. For studenter som ønsker å holde mulighetene åpne for en karriere i den juridiske eller større forretningsverdenen. Det første året er et stiftelsesår, som fokuserer på å utvikle en forståelse av den juridiske sektoren og nøkkelferdighetene som kreves for å gjennomføre fullutdanningen. University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outcome Framework (TEF) i juni 2019. Vi ble funnet å levere undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lov med internasjonal business tre års heltid grad vil hjelpe deg å starte en karriere i juridiske eller internasjonale kommersielle sektorer. Dette er en ... [+]

LLB (Hons) lov med internasjonal virksomhet

Vår LLB (Hons) lov med internasjonal virksomhet, tre år på heltid, vil hjelpe deg å starte en karriere innen juridisk eller internasjonal kommersiell sektor. Dette er en kvalifiserende jusgrad, som lar deg gå videre til neste trinn i juridisk opplæring. Hver modul blir undervist av erfarne fagpersoner fra lovene og virksomhetens verdener, og gir deg de praktiske utsiktene du trenger for din karriere. University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outcome Framework (TEF) i juni 2019. Vi ble funnet å levere undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lov med internasjonal Business fire års heltid grad vil hjelpe deg å starte en karriere i juridiske eller internasjonale kommersielle sektorer. Dette er en ... [+]

LLB (Hons) lov med internasjonal virksomhet med grunnår

Vår LLB (Hons) lov med internasjonal virksomhet på fire år på heltid vil hjelpe deg å starte en karriere innen juridisk eller internasjonal kommersiell sektor. Dette er en kvalifiserende jusgrad, som lar deg gå videre til neste trinn i juridisk opplæring. Hver modul blir undervist av erfarne fagpersoner fra lovene og virksomhetens verdener, og gir deg de praktiske utsiktene du trenger for din karriere. Det første året er et stiftelsesår, som fokuserer på å utvikle en forståelse av den juridiske sektoren og nøkkelferdighetene som kreves for å gjennomføre fullutdanningen. University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outcome Framework (TEF) i juni 2019. Vi ble funnet å levere undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lov med juridisk innovasjon og teknologi er en 3-årig kvalifiserende jusgrad. Den er rettet mot studenter som ønsker å satse på en karriere i den juridiske ... [+]

LLB (Hons) lov med juridisk innovasjon og teknologi

Vår LLB (Hons) lov med juridisk innovasjon og teknologi er en 3-årig kvalifiserende jusgrad. Den er rettet mot studenter som ønsker å satse på en karriere i den juridiske eller bredere kommersielle sektoren og som har interesse for det 21. århundre juridiske praksis. I tillegg til å studere sentrale juridiske emner, vil du også studere moduler om juridisk innovasjon og juridisk teknologi. Kurset dekker rettsområdet som kunstig intelligens, blockchain, markedsføring, bedriftspsykologi og prosessanalyse.

KurskravBBB på et nivå og grad C / 4 eller høyere i GCSE engelsk språk, eller tilsvarende kvalifikasjoner. Studenter unde... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Manchester Leeds Nottingham  + 1 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lov med juridisk innovasjon og teknologi med grunnlagsåret er en kvalifiserende jusgrad som er studert over 4 år. Den er rettet mot studenter som ønsker å ... [+]

LLB (Hons) lov med juridisk innovasjon og teknologi med grunnår

Vår LLB (Hons) lov med juridisk innovasjon og teknologi med grunnåret er en kvalifiserende jusgrad som er studert over 4 år. Den er rettet mot studenter som ønsker å satse på en karriere i den juridiske eller bredere kommersielle sektoren og som har interesse for det 21. århundre juridiske praksis. I tillegg til å studere sentrale juridiske emner, vil du også studere moduler om juridisk innovasjon og juridisk teknologi. Kurset dekker rettsområdet som kunstig intelligens, blockchain, markedsføring, bedriftspsykologi og prosessanalyse. Det første året er et stiftelsesår, som fokuserer på å utvikle en forståelse av den juridiske sektoren og nøkkelferdighetene som kreves for å gjennomføre LLB (Hons) jusgrad. De tre påfølgende årene følger deretter vårt heltidskurs, LLB (Hons) Law with Legal Innovation and Technology.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Manchester Leeds Nottingham  + 1 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår lov med kriminologi er en treårig kvalifiserende lovgrad. Kurset fokuserer på sentrale juridiske temaer og en rekke ulike aspekter av kriminologi, inkludert kriminali ... [+]

LLB (Hons) lov med kriminologi

Our Law with Criminology er en treårig kvalifisert lovgrad. Kurset fokuserer på sentrale juridiske emner og en rekke forskjellige aspekter ved kriminologi, inkludert kriminalitet, kriminell rettferdighet og kriminell atferd. Lovmodulene er overveiende levert av profesjonelt kvalifiserte advokater med høyt nivå ansikt til ansikt. Kurset har et praktisk fokus, med virkelig anvendelse av loven og kriminologi. Ansettelsesevne er integrert i kurset for å gi deg faglig kunnskap og viktige overførbare ferdigheter som etterspørres av dagens arbeidsgivere. Dette kurset er ideelt for studenter som ønsker å forfølge en karriere i den juridiske sektoren, eller nærmere bestemt innen det strafferettslige systemet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lov med kriminologi med Foundation Year er en fireårig kvalifiserende lov grad. Kurset fokuserer på sentrale juridiske temaer og en rekke ulike aspekter av ... [+]

LLB (Hons) lov med kriminologi med grunnår

Vår LLB (Hons) Law with Criminology with Foundation Year er en fireårig kvalifiserende jusgrad. Kurset fokuserer på sentrale juridiske emner og en rekke forskjellige aspekter ved kriminologi, inkludert kriminalitet, kriminell rettferdighet og kriminell atferd. Lovmodulene er overveiende levert av profesjonelt kvalifiserte advokater med høyt nivå ansikt til ansikt. Kurset har et praktisk fokus, med virkelig anvendelse av loven og kriminologi. Ansettelsesevne er integrert i kurset for å gi deg faglig kunnskap og viktige overførbare ferdigheter som etterspørres av dagens arbeidsgivere. Dette kurset er ideelt for studenter som ønsker å forfølge en karriere i den juridiske sektoren, eller nærmere bestemt innen det strafferettslige systemet. Det første året er et stiftelsesår, som fokuserer på å utvikle en forståelse av den juridiske sektoren og nøkkelferdighetene som kreves for å gjennomføre fullutdanningen. University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outcome Framework (TEF) i juni 2019. Vi ble funnet å levere undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lov med regjeringen og politikk med Foundation Year er en kvalifiserende lov grad studert over fire år. Det første året er et grunnår, som fokuserer på å u ... [+]

LLB (Hons) Lov med Regjeringen og Politikk med Stiftelsesår

Vår LLB (Hons) lov med regjeringen og politikk med Foundation Year er en kvalifiserende lov grad studert over fire år. Det første året er et grunnår, som fokuserer på å utvikle en forståelse av rettssektoren og de viktigste ferdighetene som kreves for å gjennomføre LLB (Hons) lov med regjerings- og politikk grad. De påfølgende tre årene følger deretter vår full-time LLB lov med regjeringen og politikk kurs.

KurskravSøkere som har 48 UCAS poeng fra maksimalt 3 A nivåer eller tilsvarende kvalifikasjoner, pluss GCSE engelsk språk ved karakter C / 4, vil motta et tilbud etter et vellykket intervju med en akademik... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Leeds
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lov med regjeringen og politikk er en kvalifiserende lov grad studert over tre år med alternativer som fokuserer på regjeringen og politikken. Det er rette ... [+]

LLB (Hons) lov med regjering og politikk

Vår LLB (Hons) lov med regjeringen og politikk er en kvalifiserende lov grad studert over tre år med alternativer som fokuserer på regjeringen og politikken. Det er rettet mot studenter som ønsker å forfølge en karriere i den juridiske eller bredere offentlige, sentrale og lokale myndigheter eller næringslivet, og som har interesse for regjeringen og politikken. Den har et praktisk fokus, med arbeidsevne integrert i kurset. Det er et høyt nivå av ansikt til ansikt undervisning som for lovmodulene leveres overveiende av profesjonelt kvalifiserte advokater.

KurskravBBB på et nivå og grad C / 4 eller høyere i GCSE engelsk språk, eller t... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Leeds
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) lov med Foundation Year er en kvalifiserende lov grad studert over fire år. Det første året er et grunnår, som fokuserer på å utvikle en forståelse av rett ... [+]

LLB (Hons) lov med stiftelsesår

Vår LLB (Hons) Law with Foundation Year er en kvalifiseringsrettsgrad studert over fire år. Det første året er et stiftelsesår, som fokuserer på å utvikle en forståelse av den juridiske sektoren og nøkkelferdighetene som kreves for å gjennomføre LLB (Hons) rettsgrad. De tre påfølgende årene følger deretter HLB-kurs på heltid. University of Law ble tildelt en sølvvurdering i Teaching Excellence and Student Outcome Framework (TEF) i juni 2019. Vi ble funnet å levere undervisning, læring og resultater av høy kvalitet for våre studenter og overgår konsekvent strenge nasjonale kvalitetskrav for Storbritannia høyere utdanning.

KurskravS... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Guildford London Manchester Bristol Birmingham Leeds Nottingham  + 4 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) med Criminal Justice er en kvalifiserende lov grad over 3 år, rettet mot studenter som ønsker å forfølge en karriere i juridiske eller bredere kommersielle sek ... [+]

LLB (Hons) lov med straffesaker

LLB (Hons) med Criminal Justice er en kvalifiserende lov grad over 3 år, rettet mot studenter som ønsker å forfølge en karriere i juridiske eller bredere kommersielle sektorer, eller i det bredere straffesystemet og tilknyttede yrker. I tillegg til å studere sentrale juridiske temaer, vil du også studere straffesettalternativene som undersøker byråer og rettsinstitusjoner, ser på deres roller, ansvar og skjønn, samt spørsmål om ansvar i forhold til gjeldende utvikling i strafferettslig rett.

KurskravBBB på et nivå og grad C / 4 eller høyere i GCSE engelsk språk, eller tilsvarende kvalifikasjoner. Studenter under 18 år, men ikke under 17 ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Birmingham Leeds
September 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) med Criminal Justice med Foundation Year er en kvalifiserende lov grad studert over 4 år. Det er rettet mot studenter som ønsker å forfølge en karriere i j ... [+]

LLB (Hons) lov med straffesaker med grunnår

Vår LLB (Hons) med Criminal Justice med Foundation Year er en kvalifiserende lov grad studert over 4 år. Det er rettet mot studenter som ønsker å forfølge en karriere i juridiske eller bredere kommersielle sektorer, eller i det bredere straffesystemet og tilknyttede yrker. I tillegg til å studere sentrale juridiske temaer, vil du også studere straffesettalternativene som undersøker byråer og rettsinstitusjoner, ser på deres roller, ansvar og skjønn, samt spørsmål om ansvar i forhold til gjeldende utvikling i strafferettslig rett. Det første året er et grunnår, som fokuserer på å utvikle en forståelse av rettssektoren og de viktigste ferdighetene som kreves for å gjennomføre LLB (Hons) Law Degree. De påfølgende tre årene følger deretter vår heltidskurs, LLB (Hons) Law with Criminal Justice.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Birmingham Leeds
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Undergraduate Programmes

Vår LLB (Hons) Senior Status grad er designet spesielt for kandidater som ønsker å konvertere til studiet av loven. I tillegg til å få en kvalifiserende lovgrad i to år, ... [+]

LLB Senior Status

Vår LLB (Hons) Senior Status grad er designet spesielt for kandidater som ønsker å konvertere til studiet av loven. I tillegg til å få en kvalifiserende lovgrad i to år, vil du kunne studere tre LLB-alternativer for å forbedre dine karrieremuligheter. For utenlandske studenter, kan denne graden også gi deg unntak i hjemmet ditt jurisdiksjon (interesserte søkere må sjekke eventuelle unntak med deres hjem jurisdiksjon før du tar kurset).

KurskravSøkere må ha en 2: 2 eller over fra en lavere grad i noen disiplin. Studenter under 18 år, men ikke under 17 år, kan kun søke om våre Birmingham, London Bloomsbury og Manchester sentre.Internasjonale søkere: Må... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Switch it Up – Study our LLB, Your Way

ULaw We Support Your Ambition

A World of Opportunity – International Student Journey (Uzbekistan)

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

Address
Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines
GU3 1HA Guildford, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Telefon
+44 (0)1483 216000