Nottingham Trent University - Nottingham Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nottingham Law School er en av de største universitet lov skoler i Storbritannia med et rykte for innovasjon og levere høyeste standarder for juridisk opplæring og utdanning. Vår misjon er å forberede studentene for deres fremtidige karrierer, og vi har en track record i graduate arbeidsevne. Skolens legitimasjon taler for seg.

Fremragende undervisning

Våre forbindelser med ledende lokale, nasjonale og internasjonale advokatfirmaer og advokater 'kamre holde oss i forkant av juridisk utdannelse. NTU er blant de ti beste universitetene i Storbritannia for antall studenter som tar år lange arbeid plasseringer (HESA 2013-14). Vår prisvinnende Legal Advice Centre Prosjektet gir over 100 muligheter til å få givende, praktisk juridisk erfaring. Du vil bli undervist av rettskyndige medarbeidere som har reell praktisk erfaring i den juridiske bransjen og også av ledende akademikere, som forskning driver våre kurs. Vi erkjenner at fleksible studietilbud er stadig viktigere, og tilbyr full-time, deltid og fjernundervisning. Alle våre lavere juridisk embetseksamen er anerkjent av Jurister forordning Authority og Bar Standards Board som kvalifiserende juridisk embetseksamen. Vår advokatvirksomhet Course har kontinuerlig fått høyest mulig gradering av Law Society / Jurister forordning Authority helt siden starten. Vi er en av bare ni utdanningsinstitusjoner validert av Bar Standards Board å levere Bar Professional Training Course. Vi tilbyr et bredt spekter av LLMs, både akademiske og profesjonelle, samt PhD og profesjonell doktorgrad programmer. Vi var de første til å tilby en fulltids LLM i Advocacy Ferdigheter utenfor USA. Vi tilbyr også et særegent utvalg av prisbærende og CPD kurs for utøvere, inkludert vår Professional Certificate i Trade Mark Practice og Postgraduate Certificate i Legal Services forordning. Vår høyt rangerte Graduate Diploma in Law konverteringskurs har et pass hastighet på over 90%. Den høye kaliber for forskning ved Nottingham Law School har blitt anerkjent under NR 2 014. Over 88% av skolens forskning utgang som ble evaluert ble funnet å være av minst internasjonalt anerkjent kvalitet.

Stedet å være

Nottingham Law School er fremragende fasiliteter, inkludert mock rettssaler, bibliotek £ 13 millioner over 7000 dataarbeidsplasser og nyoppussede bygninger, sikre våre studenter har det beste miljøet der for å lære. Vi har en hel del av biblioteket dedikert til Nottingham Law School som inkluderer tidsskrifter, lærebøker, praktiserende tekster, rapporter og lovgivning. En egen karriere og rekruttering service for våre profesjonelle kurs gir studentene veiledning og hjelp i deres søken etter en opplæringskontrakt eller pupillage. Spennende muligheter for å studere i Europa med vår International Summer Schools program. Hvorfor ikke forbedre din karriere ved å lære et fremmedspråk, bli en av våre mange klubber og foreninger, inkludert Lex Law Society, eller holde seg i form i våre gode idrettsanlegg?

Steder

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss