Manchester Metropolitan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Manchester Met har en stolt arv fra 1824. Vi er også et av de største universitetene i Storbritannia med over 38 000 studenter.

Vi er rangert blant verdens topp 200 universiteter under 50 år i henhold til Times Higher Education Young University Rankings 2019, som er et mål på vår forpliktelse til å levere og støtte kvalitet og undervisning.

fasiliteter

Vi har utmerkede fasiliteter, inkludert over 4.000 student-PC-er, så vel som på biblioteket på campus som er åpent hele døgnet i løpet av termin. Vi har også et investeringsprogram på £ 400 millioner som er planlagt for å forbedre våre undervisnings- og forskningsfasiliteter, bygninger og offentlige rom.

Forskning

85% av vår forskning har 'verdensledende' eller 'internasjonalt utmerket' innvirkning i henhold til Research Excellence Framework (REF) 2014-21, og vår Business School har prestisjetunge AACSB- og AMBA-akkrediteringer, og plasserer den blant en elitegruppe handelshøyskoler over hele verden .

Studentstøtte

Vi har svært erfarne medarbeidere som tilbyr karriereråd og gratis engelskspråklig undervisning, og vi har også et dedikert internasjonalt kontor for å sikre at internasjonale studenter får all støtten de trenger for å lykkes.

Nøkkelord

  • Studentopplevelse: Vi har over 3500 internasjonale studenter fra mer enn 140 land
  • Utmerket beliggenhet: Manchester er Storbritannias beste by å bo i (* Global Liveability Survey 2018
  • Rimelig: Vi har en rekke stipend for internasjonale studenter opp til £ 5.000

Steder

Manchester

Address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

M15 6BH Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland