Read the Official Description

Designet for å møte dine behov

INTO Center er et vennlig knutepunkt i sentrale London, og er et innbydende og velutstyrt studieområde. Senteret er vert for gode ressurser, studere, spisesteder og støttetjenester.

Dette velutstyrte området gir deg mulighet til å fokusere på studiene og tilpasse seg til en ny kultur. Vi gjør ditt første år så enkelt som mulig. Vår støtte vil gi deg frihet til å nyte din tid her og få mest mulig ut av dine flotte omgivelser.

Her for å hjelpe deg med å nå dine mål

Du finner INTO City, University of London midt i sentrum av Londons travle finansdistrikt. Uansett hva du trenger for å lykkes i studiene, finner du det her.

Kombinere lærerpersonalet med en flott beliggenhet, strålende ressurser og moderne studieområder, vil INTO Center være sentrum for din levende og lærerike opplevelse, bare en 15-minutters busstur fra Universitetet.

Fra e-læring verktøy til omfattende bibliotek fasiliteter og ressurser, samt fortsatt støtte, vil du være en del av et dynamisk læringsmiljø fra dag ett.

Læringsfasiliteter

I byen tilbyr University of London fasiliteter en fleksibel tilnærming til læring. Fra intime diskusjonsbaserte klasser til seminarer og forelesninger, alt i moderne omgivelser. Ressurser inkluderer:

  • digitale whiteboards koblet til stasjonære datamaskiner i hvert klasserom, for å gjøre leksjonene virkelige interaktive
  • multifunksjonelle forelesningsteater
  • et 120-seters universitetsstil foredragsteater
  • flip-skjerm stasjonære datamaskiner i de fleste klasserom
  • state-of-the-art IT og multimedia

Du får tilgang til Moodle, et virtuelt læringsmiljø der du kan laste ned forelesningsnotater og kursinnhold.

I tillegg læres International Foundation-programmet for det meste gjennom bruk av nettbrett-datamaskiner (for eksempel en iPad) for å forbedre klasseromsopplevelsen din gjennom digital læring.

Learning Resource Center

Learning Resource Center ligger i første etasje av INTO City, University of London Center. Her finner du materialer for å hjelpe dine studier, inkludert lærebøker, DVDer, tidsskrifter, CDer, aviser og utskrift og skanning.

For videre studier ligger biblioteket 30 minutters gange fra London Study Center, og har hjemsted for mer enn 350 000 bøker, 25 000 tidsskrifter og spesialsamlinger. London har også Barbican Library og City Business Library, som er lett å komme til fra universitetet.

Mat

Når du er sulten, er det en kafé på campus som serverer et utvalg av smørbrød, drikke og snacks - det perfekte stedet å slappe av med dine nye venner over frokost eller lunsj.

Leter du etter noe litt annerledes? London er fylt med et stort utvalg av restauranter, kafeer og supermarkeder, hvor du finner alt fra falafel og burgere til burritos og sushi.

Universitetsbygninger

Som INTO City, University of London student, har du også tilgang til universitetets rekke fantastiske fasiliteter:

  • Tait Building - imponerende ingeniørfasilitetene inkluderer bevegelsessimulatorer, en geoteknisk sentrifuge og en flysimulator.
  • College Building - spesialistfasiliteter inkluderer et TV-studio, fire radiostudioer og to digitale redigeringslokaler.
  • Rhind Building - med datarom, eksperimentelle laboratorier og interaktive forelesningsrom.
  • Drysdale Building - hjem til Careers Service, din one-stop-shop for å diskutere karrieremuligheter og få tilgang til støtte for å øke arbeidsforholdet ditt.
  • CitySport - det største studentesportanlegget i London, med alt moderne, høyteknologisk utstyr du forventer fra et nytt sports- og treningssenter.

Den beste starten på universitetets opplevelse

Innbydende studenter fra hele verden, blir du med i et internasjonalt samfunn på City, University of London. Moments fra London Square Mile, har universitetet en fantastisk posisjon blant Londons beste attraksjoner.

Den spennende reisen til drømkarrieren starter her, med gode læringsfasiliteter, omfattende ressurser, en morsom studentforening og gode sportsaktiviteter å nyte. Og det er bare begynnelsen - City, University of London har så mye å tilby sine studenter.

Et topp 5% universitet

Forpliktet til akademisk fortreffelighet, City, University of London er et internasjonalt universitet med over 18 000 studenter fra over 150 land.

Det tilbyr en internasjonal studentopplevelse, fantastiske ansettelsesutsikter og gode akademiske programmer designet for å forberede deg på din valgte karriere. Faktisk er City, University of London rangert som topp universitet i London for studenttilfredshet (National Student Survey 2015).

Du får tilgang til fantastiske fasiliteter for å forbedre din læring, med høyteknologiske forelesningsrom og laboratorier, toppmoderne utstyr og online læringstilgang. Og du vil dra nytte av fortsatt støtte under studiene, både faglig og personlig.

Universitetet har med over 60 forsknings sentre og enheter, sammen med mange års kompetanse, en viktig rolle i banebrytende forskning. I den nyeste Research Excellence Framework-undersøkelsen ble 75% av byens innleveringer vurdert som "verdensledende" og "internasjonalt utmerket" kvalitet.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

City University of London

Forberedelse for mastergrad i rettssaker og rettssaker. Graduate Diploma kombinerer akademisk studie, intensiv engelskspråklig undervisning og studiekompetanse for å forb ... [+]

Akademisk studie, intensiv engelskspråklig undervisning og studiekompetanse for å forberede deg på opptak til en mastergrad i folkerett og litigaton.

Hvorfor søke om Graduate Diploma programmet? Universitetsplassering for alle vellykkede studenter et kvalitetssikret universitetsprogram tilgang til City, University of London støtte og fasiliteter Hvor tar det meg?

Dette kurset fører til følgende mastergrader ved City, University of London:

loven

LLM Criminal Litigation LLM International Commercial Law LLM sivil tvister og tvisteløsning LLM Public International Law LLM Master of Laws LLM Dispute Resolution LLM European Commerical Law LLM International Banking and Finance LLM International Economic Law LLM International Energy Law and Regulation LLM International Menneskerettigheter LLM sjørett LLM Professional Advocacy Hva er spesielt med programmet? ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
January 2020
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
INTO City, University of London
Address
102 Middlesex St
E1 7EZ London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted