Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor Edinburgh Law School

Kjennetegnet for vår internasjonale og tverrfaglige utsikt, har vi vært i hjertet av juridisk utdanning og forskning i mer enn 300 år.

1707 markerte grunnlaget for det juridiske fakultet, nå kjent som Edinburgh Law School, som ligger i historiske Old College i hjertet av Edinburgh, minutter fra både domstolene og Skottlands parlament.

Ved å studere på Edinburgh Law School, blir du med i et levende, aktivt samfunn av verdensledende forskere, jurister og studenter i alle stadier av utdanningen.

Rankings

Når du velger hvor du skal studere, kan et universitet med et sterkt rykte være ganske høyt på din prioritetsliste, og navnet på University of Edinburgh er en som har stor innflytelse over hele verden.

  • 14. i Times Higher Education World University Rankings for lov.
  • 25 i verden og 6. i Storbritannia for lov i 2018 QS World University Rankings etter emne: Law.
  • Fjerde i Storbritannia for forskningskraft, basert på kvaliteten og bredden av vår forskning (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

Byen

Skottlands hovedstad er en vakker, historisk by som regelmessig har blitt stemt som en av de mest ønskelige stedene å bo i verden. Stor nok til å tilby noe for alle, men små nok til å føle seg som hjemme, Edinburgh er en moderne, sofistikert og vakker europeisk by med et mangfoldig, flerkulturelt samfunn.

  • Universitetets campus er rangert som den 2. vakreste i Storbritannia (Times Higher Education, 2017).
  • Edinburgh er rangert i de 20 beste studentbyene i verden, 2. i Storbritannia (QS Best Student Cities 2017).
  • Edinburgh ble rangert som nummer 2 i verden for livskvalitet (Deutsche Bank, 2017).
  • Edinburgh ble kåret til den tredje sikreste byen i verden ifølge en undersøkelse utført av Post Office Travel Insurance i 2015.

Vi støtter deg for å nå dine karrieremål

Alle våre studenter har tilgang til en spesialist advokatrådgiver som kan tilby skreddersydd støtte til karriereplanlegging og utvikling.

Vi bygger også nyttige ferdigheter i vår undervisning og vurdering, oppmuntre våre elevernes skriftlige og presentasjonsferdigheter og kommunikasjons- og analytiske evner, samt utvikle kunnskap i ditt valgte område.

Du vil bli en del av et imponerende nettverk

Som forskerstudent ved Edinburgh Law School lærer du direkte fra akademikere som har arbeid på å påvirke politikk og praksis, både her i Storbritannia og over hele verden.

Du vil studere sammen med studenter som kommer fra et eksepsjonelt utvalg land og faglig eller akademisk bakgrunn, og hvis perspektiver kun beriker klassediskusjoner.

Selvfølgelig handler ikke tiden med oss ​​om studier. Universitetet har et stort utvalg av studentforeninger for å bli med eller du kan bli involvert med lovskolens egne studentledede forskerutdanninger for å hjelpe deg med å formidle vennskap utenfor klassen.

Student samfunn

Edinburgh Law Postgraduate Hub arrangerer sosiale arrangementer for å hjelpe Law Schools postgraduate studenter bli kjent med hverandre.

Edinburgh Law Connections er et alumni samfunn spesielt for LLM eller MSc kandidater. Gruppen organiserer regelmessige nettverksarrangementer med tidligere studenter.

Vi tilbyr mange valg

Enten du vurderer en doktorgrad eller et undervist program, finner du en eksepsjonell bredde av emner som tilbys her, fra strafferettslig rett til handelsrett, eller fra immateriell eiendom til internasjonal bankregulering.

Du kan studere med oss ​​her i Edinburgh eller langt unna, takket være våre Online Learning-programmer.

Steder

Edinburgh

Address
David Hume Tower
George Square
Edinburgh

EH8 9JX Edinburgh, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss